anagat 17.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Zdjęcia widać.. Za to np. w pracy Twoich zdjęć-nie widać (stronka z jakiej je wstawiasz jest zablokowana). Np Ane3ki zdjęcia widzę w pracy też Co do mojego szleństwa. To ja NIENAWIDZĘ się przeprowadzać. Wkurza mnie wynajmowanie domu na 6 miesięcy , a potem zmiana..grrr Nic ciekaweg nie mogę znaleźć w Sligo, same stare zimne domy;/ No i właśnei to i TYLKO to przesądziło o naszym powrocie do Polandii. Więc wyglada na to , że w Irlandii to będzie nasza ostatnia przeprowadzka (zobaczymy co z tego wyjdzie). A co do wiatru, u mnie nadal wichura i to mroźna w dodatku. Kominek zakryliśmy, bo i tak się nie chciał rozpalić. No i gratuluję wyspania się, mi się to od wieków nie zdarzyło:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 17.11.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Anagat - To kiedy wracacie do Polski? W przyszłym roku? Długo tu już jesteście? U nas tylko wieje, ale to tutaj na porządku dziennym, więc to prawie tak, jakby nie wiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 17.11.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ja ponad 2.5 roku. Moja brzydsza połowa dłużej. On ma wracać w marcu/kwietniu. Sam będzie robił na budowie wszystko co potrafi i jeszcze to , czego jest w stanie się nauczyć. Ja wrócę jak dom będzie gotowy. Czyt. jak zarobię na niego kasę.Plany są na 2012. U nas jest łatwiej, bo chodzi nie o nową budowę. My mamy dom w stanie surowym, do którego będziemy dobudowywać 'przód' . No i całość wykańczać. Dom będzie hmm 'trudny', ale cosy:D:D Problem jest w tym, że ja w Polsce pewnie jakoś przeżyję do końca specjalizacji, ale potem chyba będziemy uciekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.11.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Hej Rokoko! Zaglądam do Ciebie co jakiś czas w oczekiwaniu na nowości i na bloga, no i jak zajrzałam tak z wrażenia palce mi zdrętwiały . Fantastyczny pomysł na lampę. Cierpliwości też dużo przy tym trzeba. W sumie to bym mogła się za to wziąć. Też papierowa kula dynda mi nad głową Chyba oczarowałaś nas wszystkie tym pomysłowym abażurem. Już widzę oczyma wyobraźni jak połowa forum siedzi z foremkami w łapkach i usilnie próbuje je przykleić do kuli a nie do siebie, przy tym klnąc jak szewc Ps. Po szóstkę w Lotka jest długa kolejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 17.11.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 W domu też widzę. Pewnie w pracy mam poblokowane Twoje strony z galerii... Lampa boska - musze sama spróbować Gratuluję wytrwałości i chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 17.11.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 W domu też widzę. Pewnie w pracy mam poblokowane Twoje strony z galerii... Lampa boska - musze sama spróbować Gratuluję wytrwałości i chęci A fe a fe!! W pracy się pracuje;p;p hehe a nie FM przegląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 17.11.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Anagat - czyli tobie zostanie najprzyjemniejsza część - urządzanie Ale masz fajnie - tylko ostrzegam - to uzależnia! rere79 - na blogu będzie 'przepis' na wykonanie innych lamp. Będziecie miały pełne ręce roboty Ale pomysł z połową FM klejącym lampę bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 17.11.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 hehe no nie wiem czy najprzyjemniejsza;p Już pisałam, że ja to uwielbiam się ubabrać Gładzie i ich szlifowanie , to to co male Anie lubią najbardziej:) Możemy zrobić konkurs- kto najszybciej wykona Twoją lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.11.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Rokoko Ty to umiesz dozować przyjemności, niby wszystko już pokazane, a tu takie miłe niespodzianki co jakiś czas. Czuję, że to jeszcze nie koniec I już się nie mogę doczekać na inne przepisy z serii "zrób to sama" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 17.11.2010 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.11.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ja taka obca... ale też bym chciała adopcję... No, nie ma szans, cały wieczór tu spędziłam i to kolejny raz Rokoko, kochana moja:cool:, olśniłaś mnie Dzięki Tobie już wiem na pewno, że ten dulux moda (z przedpokoju) zagości u mnie w domu. Zakochałam się w tym kolorze na zabój. A miały być ciepłe barwy... O ja biedna Nie wiem, gdzie go wcisnę, bo moje orzechowe drzwi to do niczego nie pasują , ale gdzieś muszę. Cud miód, wciaż się rozpływam Teraz tylko dobrać jakieś inne kolory... (oj ) i będzie git. Oby tylko poszło łatwo. Pozdrówki cieplutkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.11.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 A chociaż białą szafę z Ikea mam taką samą http://forumogrodnicze.info/images/smiles/whistling.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 17.11.2010 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witaj, Dario! Ciebie również zaadoptuję Im więcej, tym weselej Dario, z Duluxa Mody przy orzechowych drzwiach będzie u ciebie lepiej wyglądał French Mists - jest bardzo podobny do tego z mojego hollu, nie ma jednak tej filetowej domieszki. Albo jeśli zmienisz zdanie i będziesz jednak chciała cieplejsze kolory, polecam Pale Mink z tej samej serii. Mam nadzieję, że nie namieszałam ci teraz w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.11.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Dziś już nie mam głowy do tego , nie ta godzina . Ale jutro na pewno zobaczę co i jak, jakoś Ci ufam To też mogę zgonić na tą godzinę... Próbuję ogarnąć się w nowych stylach i barwach, potrzebuję zmian i minimalizmu u siebie, elegancji i trochę ciepła.. Bo lubię Jestem sto lat za murzynami...buuu a to tylko 4 lata minęły od przeprowadzki. Świat i moda się szybko zmienia. Światopogląd także... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 17.11.2010 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Prześpij się z tym i daj jutro znać, co o tym myślisz. Sen i relaks są najlepszymi doradzcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.11.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Musiałam sprawdzić, nie usnęłabym Pale Mink też piękny, trochę cieplejszy i chyba bardziej pasujący.. Pytanie zasadnicze.. Czy u nas jest ta seria? Cholerka, bo coś nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 17.11.2010 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Nie wiem Może ktoś się orientuje? Albo załatwimy jakoś przesyłkę z Irl do Pl - zawsze to jakaś opcja. Idę spać. Padam. Dobranoc, kochani! Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.11.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Np Ane3ki zdjęcia widzę w pracy też A czemu ja nic o tym nie wiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 18.11.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 A czemu ja nic o tym nie wiem??? No jak to nie wiesz?? Toc ja sie zglosilam na etatowego podgladacza:) Boj sie Boj teraz zaczne paplonic i w Twoim watku:) Pozdrawiam z pracy:D Jutro dyzur;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.11.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) No jak to nie wiesz?? Toc ja sie zglosilam na etatowego podgladacza:) Boj sie Boj teraz zaczne paplonic i w Twoim watku:) Pozdrawiam z pracy:D Jutro dyzur;/ Pędzę zobaczyć, bo może coś mi umknęło. A paplaj do woli, ja lubię paplać! NO FAKTYCZNIE! Edytowane 18 Listopada 2010 przez ane3ka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts