Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Rokoko

Recommended Posts

Zdjęcia widać.. Za to np. w pracy Twoich zdjęć-nie widać (stronka z jakiej je wstawiasz jest zablokowana). Np Ane3ki zdjęcia widzę w pracy też;)

Co do mojego szleństwa. To ja NIENAWIDZĘ się przeprowadzać. Wkurza mnie wynajmowanie domu na 6 miesięcy , a potem zmiana..grrr Nic ciekaweg nie mogę znaleźć w Sligo, same stare zimne domy;/

No i właśnei to i TYLKO to przesądziło o naszym powrocie do Polandii. Więc wyglada na to , że w Irlandii to będzie nasza ostatnia przeprowadzka (zobaczymy co z tego wyjdzie).

A co do wiatru, u mnie nadal wichura i to mroźna w dodatku. Kominek zakryliśmy, bo i tak się nie chciał rozpalić.

No i gratuluję wyspania się, mi się to od wieków nie zdarzyło:bash:

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja ponad 2.5 roku. Moja brzydsza połowa dłużej. On ma wracać w marcu/kwietniu. Sam będzie robił na budowie wszystko co potrafi i jeszcze to , czego jest w stanie się nauczyć. Ja wrócę jak dom będzie gotowy. Czyt. jak zarobię na niego kasę.Plany są na 2012.

U nas jest łatwiej, bo chodzi nie o nową budowę. My mamy dom w stanie surowym, do którego będziemy dobudowywać 'przód' . No i całość wykańczać. Dom będzie hmm 'trudny', ale cosy:D:D Problem jest w tym, że ja w Polsce pewnie jakoś przeżyję do końca specjalizacji, ale potem chyba będziemy uciekać.. :(

Hej Rokoko!

Zaglądam do Ciebie co jakiś czas w oczekiwaniu na nowości i na bloga, no i jak zajrzałam tak z wrażenia palce mi zdrętwiały ;). Fantastyczny pomysł na lampę. Cierpliwości też dużo przy tym trzeba. W sumie to bym mogła się za to wziąć. Też papierowa kula dynda mi nad głową ;)

Chyba oczarowałaś nas wszystkie tym pomysłowym abażurem. Już widzę oczyma wyobraźni jak połowa forum siedzi z foremkami w łapkach i usilnie próbuje je przykleić do kuli a nie do siebie, przy tym klnąc jak szewc :p

Ps. Po szóstkę w Lotka jest długa kolejka ;)

Ja taka obca... ale też bym chciała adopcję... :D

No, nie ma szans, cały wieczór tu spędziłam i to kolejny raz :rolleyes:

Rokoko, kochana moja:cool:, olśniłaś mnie :D

Dzięki Tobie już wiem na pewno, że ten dulux moda (z przedpokoju) zagości u mnie w domu.

Zakochałam się w tym kolorze na zabój.

A miały być ciepłe barwy...

O ja biedna :bash:

Nie wiem, gdzie go wcisnę, bo moje orzechowe drzwi to do niczego nie pasują :(, ale gdzieś muszę.

Cud miód, wciaż się rozpływam :D

Teraz tylko dobrać jakieś inne kolory... (oj :rolleyes:) i będzie git.

Oby tylko poszło łatwo.

Pozdrówki cieplutkie ;).

Witaj, Dario!

Ciebie również zaadoptuję :) Im więcej, tym weselej ;)

Dario, z Duluxa Mody przy orzechowych drzwiach będzie u ciebie lepiej wyglądał French Mists - jest bardzo podobny do tego z mojego hollu, nie ma jednak tej filetowej domieszki. Albo jeśli zmienisz zdanie i będziesz jednak chciała cieplejsze kolory, polecam Pale Mink z tej samej serii.

Mam nadzieję, że nie namieszałam ci teraz w głowie :(

Dziś już nie mam głowy do tego :D, nie ta godzina ;).

Ale jutro na pewno zobaczę co i jak, jakoś Ci ufam :D

To też mogę zgonić na tą godzinę... :lol2:

Próbuję ogarnąć się w nowych stylach i barwach, potrzebuję zmian i minimalizmu u siebie, elegancji i trochę ciepła..

Bo lubię :D

Jestem sto lat za murzynami...buuu a to tylko 4 lata minęły od przeprowadzki.

Świat i moda się szybko zmienia.

Światopogląd także... ;)

No jak to nie wiesz?? Toc ja sie zglosilam na etatowego podgladacza:) Boj sie Boj teraz zaczne paplonic i w Twoim watku:)

Pozdrawiam z pracy:D Jutro dyzur;/

Pędzę zobaczyć, bo może coś mi umknęło. A paplaj do woli, ja lubię paplać! :)

NO FAKTYCZNIE!

Edytowane przez ane3ka1