Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Rokoko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kawał pięknej roboty, Rokoko! Gratulacje, że nie zaczęłaś od jednego posta i obietnicy, że wkrótce pojawią się kolejne :) Świetnie piszesz, dziewczyno!

Jedyna wątpliwość: masz dwa adresy mailowe czy pomyliłaś się w którymś skrypcie?

Witaj Rokoko!!

Cieszę się,że blog już jest.Teraz z `powodu braku czasu tylko pobieżnie obejrzałam-ale w wolnej chwili się wczytam dogłębnie.Bardzo mi się podoba-ciekawe porady z cyklu zrób to sam i co ważne na każdą kieszeń.

Szkoda tylko,że sklepik dopiero wiosną:(.Będę czekać i oczywiście czytać Twojego bloga.

3-mam kciuki :)

Pytałaś na blogu-o czym chcielibyśmy poczytać?Nieśmiało podrzucę Ci temat :)Jak urządzić jadalnię aby współgrała z resztą pomieszczenia?Szczególnie interesują mnie krzesła ludwiczki w nowoczesnej formie (tzn.bez rzeżbień ani giętych nóg) połączone z ciemnym drewnianym ,prostym stołem.Jakie do tego oświetlenie?

Ja mam taki pomysł na jadalnię-tylko trudno mi trochę znależć wspólny mianiownik-aby stworzyć spójne wnętrze :(U mnie salon jest łączony z białą,lakierowaną (nowoczesną) kuchnią ,a w części salonowej też białe kanapy i prosta drewniana komoda.Do tego nowoczesny kominek,szare ściany i drewno na podłodze.Problem mam jak dobrać oświetlenie (myślę o białym) i jak ubrać okna?

Mnie też bardzo interesują okna. A może też pokoje dla nastolatków, lub trochę młodszych? I łazienki, mam problem jak urządzić łazienkę, ciągle poszukuję inspiracji i ciagle nic tzn mam kilka, ale ciagle mi mało, bo z czegoś trzeba wybrać , jeszcze trochę czasu mam . Łazienkę chciałabym coś w stylu - biała cegła - mebelki postarzane - itp.

Dziękuję kochani za wszystkie miłe komentarze.

Joliska - już zaraz sprawdzę adresy - mam jeden, który podawałam na blogu - gdzieś musiał wkraść się błąd. Dziękuję za info!

KasiaC79 - sklepik dopiero wiosną, ponieważ 24h w dobie to dla mnie za mało ;) Przez ostatni miesiąc pracowałam w pracy, później w domu nad blogiem, a w weekendy opiekowałam się dodatkowo chrześniakiem. Muszę jeszcze duuuużo pozałatwiać, ale to dopiero po świętach. Cierpliwości zatem! ;)

Lady in red- masz może galerię ze zdjęciami, gdzie mogłabym zobaczyć trochę więcej kuchni, salonu i jadalni? Zapisałam sobie twoją propozyję, na pewno przeczytasz niedługo o tym na InteriorsPL ;)

KasiaC79-Zapisałm sobie twoje pomysły o oknach, pokojach nastolatków i łazienkach. Na pewno niedługo o nich będziesz mogła poczytać na InteriorsPL

Maile:

Napisz do mnie: [email protected]

[email protected] i w tytule wpisać - WSPIERAM!

[strona O mnie] [email protected]

Rokoko, a czy moje gabineciątko dostąpi zaszczytu Twojej sugestii?

Edytowane przez joliska