lasche 30.11.2010 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Rokoko chodziło mi raczej o to, że panel po prawej stronie jest pusty ... a na blogach zazwyczaj są tam wiadomości archiwalne, ulubione blogi itp. ...ale z czasem ta część się zapełni zdaje się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.11.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jest pięknie!!!! Gratulacje! I dzięki za wszystkie porady. Będę często korzystała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 01.12.2010 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 aricia - dzięki! lasche - walczę z Facebook'owym widgetem właśnie - z czasem się zapełni nelli sza - korzystaj, bo to dla was przede wszystkim! Super - bardzo się cieszę, że InteriorsPL przypadł wam do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.12.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Blog bardzo ciekawy, dokładnie jak się tego spodziewalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.12.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Kawał pięknej roboty, Rokoko! Gratulacje, że nie zaczęłaś od jednego posta i obietnicy, że wkrótce pojawią się kolejne Świetnie piszesz, dziewczyno! Jedyna wątpliwość: masz dwa adresy mailowe czy pomyliłaś się w którymś skrypcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.12.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 (joliska, człowiek czeka na Twoją poradę na kuchennym!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.12.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 W końcu, w końcu jest!!!!Zaraz rzucam się w otchłań bloga!! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.12.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 fajnie, że jest Cię więcej... nawet kawałek siebie znalazłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 01.12.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Bardzo fajny blog. Uwielbiam podpowiedzi typu co można samemu wykombinować - zrobić coś z czegoś. Jak masz, to wrzucaj jak najwięcej takich informacji. Będę stałą bywalczynią. ooooo i nawet sklepik będzie , tylko czemu dopiero na wiosnę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.12.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witaj Rokoko!! Cieszę się,że blog już jest.Teraz z `powodu braku czasu tylko pobieżnie obejrzałam-ale w wolnej chwili się wczytam dogłębnie.Bardzo mi się podoba-ciekawe porady z cyklu zrób to sam i co ważne na każdą kieszeń. Szkoda tylko,że sklepik dopiero wiosną.Będę czekać i oczywiście czytać Twojego bloga. 3-mam kciuki Pytałaś na blogu-o czym chcielibyśmy poczytać?Nieśmiało podrzucę Ci temat :)Jak urządzić jadalnię aby współgrała z resztą pomieszczenia?Szczególnie interesują mnie krzesła ludwiczki w nowoczesnej formie (tzn.bez rzeżbień ani giętych nóg) połączone z ciemnym drewnianym ,prostym stołem.Jakie do tego oświetlenie? Ja mam taki pomysł na jadalnię-tylko trudno mi trochę znależć wspólny mianiownik-aby stworzyć spójne wnętrze :(U mnie salon jest łączony z białą,lakierowaną (nowoczesną) kuchnią ,a w części salonowej też białe kanapy i prosta drewniana komoda.Do tego nowoczesny kominek,szare ściany i drewno na podłodze.Problem mam jak dobrać oświetlenie (myślę o białym) i jak ubrać okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.12.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Właśnie ! To również temat na bloga:) Jak efektownie ubrać okna? Pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 01.12.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Mnie też bardzo interesują okna. A może też pokoje dla nastolatków, lub trochę młodszych? I łazienki, mam problem jak urządzić łazienkę, ciągle poszukuję inspiracji i ciagle nic tzn mam kilka, ale ciagle mi mało, bo z czegoś trzeba wybrać , jeszcze trochę czasu mam . Łazienkę chciałabym coś w stylu - biała cegła - mebelki postarzane - itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 01.12.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Uwaga, podaję! Gotowi, do startu..... start! http://www.interiorspl.com gotowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 01.12.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Dziękuję kochani za wszystkie miłe komentarze. Joliska - już zaraz sprawdzę adresy - mam jeden, który podawałam na blogu - gdzieś musiał wkraść się błąd. Dziękuję za info! KasiaC79 - sklepik dopiero wiosną, ponieważ 24h w dobie to dla mnie za mało Przez ostatni miesiąc pracowałam w pracy, później w domu nad blogiem, a w weekendy opiekowałam się dodatkowo chrześniakiem. Muszę jeszcze duuuużo pozałatwiać, ale to dopiero po świętach. Cierpliwości zatem! Lady in red- masz może galerię ze zdjęciami, gdzie mogłabym zobaczyć trochę więcej kuchni, salonu i jadalni? Zapisałam sobie twoją propozyję, na pewno przeczytasz niedługo o tym na InteriorsPL KasiaC79-Zapisałm sobie twoje pomysły o oknach, pokojach nastolatków i łazienkach. Na pewno niedługo o nich będziesz mogła poczytać na InteriorsPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.12.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Maile: Napisz do mnie: [email protected][email protected] i w tytule wpisać - WSPIERAM![strona O mnie] [email protected] Rokoko, a czy moje gabineciątko dostąpi zaszczytu Twojej sugestii? Edytowane 1 Grudnia 2010 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 01.12.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Joliska, już odpowiedziałam w twoim wątku.Naprawiłam również błąd w emailu. Dzięki! Edytowane 1 Grudnia 2010 przez Rokoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.12.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 01.12.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 To wejdź tam znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.12.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 a pokażcie mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.12.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 No ja też miałam pisać, gdzie ten Joliskowy wątek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts