anagat 12.12.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Jak zawsze ślicznie:) A mała to jak dla mnie mix borderka? Hmm??Urocza. Mój pies często ma ciepły i suchy nos. Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 12.12.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 wow ... ten cudny czerwony wianek i renifery ... wspaniałe ... wczoraj przekopałam się przez stos starych Burd i Veren często były tam szablony ... właśnie renifera szukałam i niestety ... klapa ... serduszka ... dzwoneczki ... tak ... reniferka ani na lekarstwo ... nie masz jakiegoś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.12.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 piękny stół super sposób składania serwetek. musisz opisać go na blogu! może w ogóle różne sposoby składania serwetek, jako nowy świąteczny temat? 3mam kciuki za psiulkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.12.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Psinka slodka:wiggle:, Ty to masz kochana wielkie serce - 2 psy , szczerze podziwiam. A swiateczny stol piekny, serwetki wygladaja cudnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotNeko 12.12.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ozdoby piękne, ale gdy tylko zobaczę zwierzaka to już nic innego nie widzę. Holly jest piękna, dużo kciuków za zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 12.12.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Nadrabiając zaległości - gratuluję blogu!!!! Będę regularną czytaczką. Mam nadzieję, że będę miała przyjemność skorzystać z Twoich porad Bo rozterek u mnie co niemiara A że wielkie serce masz to wiem od dawna, bo nie każdego byłoby stać na to co obserwujemy od czasu Twojego pojawienia się na forum, a mianowicie bezinteresowne doradztwo i to w jakiej formie... Decyzja dotycząca psinki potwierdziła tylko moje przekonanie A tak by the way - Holly urocza - trzymam kciuki za nią! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 12.12.2010 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 piękny stół super sposób składania serwetek. musisz opisać go na blogu! może w ogóle różne sposoby składania serwetek, jako nowy świąteczny temat? 3mam kciuki za psiulkę!!! Aricio - aż takich talentów nie posiadam, żeby składać tak pięknie serwetki Kupiłam już gotowce - http://www.lakeland.co.uk/pre-folded-star-napkins/F/C/christmas/C/christmas-christmas-entertaining/product/40285 Ale nad sposobami składania serwetek na blogu pomyślę Dziękuję za propozycję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 13.12.2010 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Ragazza - do mnie pasje chyba takie powiedzenie - kto ma miękkie serce musi mieć twardą du...ę Konstancja - z reniferków mam tylko taki szablon: <a href=http://farm6.static.flickr.com/5165/5255621037_f7c9a9f484.jpg' alt='5255621037_f7c9a9f484.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.12.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Wszystkie ozdoby śliczne, ale najbardziej zauroczył mnie wianek na drzwiach... ...i serce dla psinki GRATULUJĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.12.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Witaj Rokoko, Zapisuję się do Twojego fanklubu:) Kobieto jesteś GENIALNA!!!! ...a na blog też zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 13.12.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Wow, jaka Holly jest śliczna! Niech się Wam dobrze chowa, z Rubeem zawsze będą walczyć o pozycję w stadzie, to naturalne i nieuniknione, nie przejmuj się. Zazdroszczę tego świątecznego klimatu u Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 13.12.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Rokoko, malo akcentow, a ze smakiem, subtelnie, i delikatnie, slicznie. Jednak czerwien swiateczna ma to cos ... .... i chetnie zobacze choinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 13.12.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Holly jest śliczna- trzymam kciuki za nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 13.12.2010 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Byliśmy dziś u weterynarza - Holly jest zdrowa - nic jej nie dolega Ma około czterech miesięcy, właśnie wypadają jej mleczaki, jest mieszanką border collie i labradora (będzie duża!), za miesiąc kolejne szczepienie a w lutym bedziemy ją sterylizować. Ufff. Kamień z serca. Mała dzisiaj poznała dziadków Są nią zachwyceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.12.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 super to czytać!!! btw, dobre geny, ma zadatki na kawał mądrego psa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olla1410 13.12.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Bardzo się cieszę, że Holly jest zdrowa i nic jej nie dolega. Masz ogromne serce Domek w dekoracjach świątecznych wygląda przepięknie. U mnie też już się robi czerwono na święta Jak dla mnie czerwień to najlepszy kolor dekoracji świątecznych, no i oczywiście biel. Podziwiałam białe święta na Twoim blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olla1410 13.12.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A tak btw... psinka urocza Zresztą tak samo jak Rubee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 14.12.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 (edytowane) Hehe wiedziałam że to BC I jak, szaleją już ze springerkiem?? Synuś i córunia .. Mój na siostrzyczkę sobie poczeka, zresztą nie wiem czy zachwycony będzie, bo to ma być dożyca.. hehe . A on ma kompleks wzrostu. P.S. suka z psem raczej nie będą walczyć o pozycję w stadzie. Tak samo jak dwa psy. One raz ustaloną hierarchię utrzymają. Inaczej jest z dwiema sukami, to już różnie bywa:) Edytowane 14 Grudnia 2010 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 14.12.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Hm, ja mam psa (ONka długowłosego, samiec) i kotkę (wielorasowiec przybłęda, ona), i dopóki pies był mały, to odchodziły tu regularne walki o pozycję. I wcale nie było tak, że pies był na wygranej pozycji z racji wielkości - długo miał przerąbane, od lata dopiero jego pozycja jest stabilna (miał wtedy jakieś 10 miesięcy)... Ale całkiem możliwe, ze ja mam dwa zwariowane egzemplarze Fajnie, że Holly zdrowa i fajnie, że duża będzie - ja lubię duże psiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 14.12.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Rokoko ... "tylko" takiego potrzebowałam ... i jak Cie nie lubić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts