Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Rokoko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wow ... ten cudny czerwony wianek i renifery ... wspaniałe ... wczoraj przekopałam się przez stos starych Burd i Veren często były tam szablony ... właśnie renifera szukałam i niestety ... klapa ... serduszka ... dzwoneczki ... tak ... reniferka ani na lekarstwo ... nie masz jakiegoś :) ...

Nadrabiając zaległości - gratuluję blogu!!!! Będę regularną czytaczką. Mam nadzieję, że będę miała przyjemność skorzystać z Twoich porad ;) Bo rozterek u mnie co niemiara ;)

A że wielkie serce masz to wiem od dawna, bo nie każdego byłoby stać na to co obserwujemy od czasu Twojego pojawienia się na forum, a mianowicie bezinteresowne doradztwo i to w jakiej formie... Decyzja dotycząca psinki potwierdziła tylko moje przekonanie :) A tak by the way - Holly urocza - trzymam kciuki za nią!

Pozdrawiam :)

piękny stół :) super sposób składania serwetek. musisz opisać go na blogu! może w ogóle różne sposoby składania serwetek, jako nowy świąteczny temat?

3mam kciuki za psiulkę!!!

Aricio - aż takich talentów nie posiadam, żeby składać tak pięknie serwetki ;) Kupiłam już gotowce - http://www.lakeland.co.uk/pre-folded-star-napkins/F/C/christmas/C/christmas-christmas-entertaining/product/40285

Ale nad sposobami składania serwetek na blogu pomyślę ;) Dziękuję za propozycję!

Byliśmy dziś u weterynarza - Holly jest zdrowa - nic jej nie dolega :D Ma około czterech miesięcy, właśnie wypadają jej mleczaki, jest mieszanką border collie i labradora (będzie duża!), za miesiąc kolejne szczepienie a w lutym bedziemy ją sterylizować. Ufff. Kamień z serca.

Mała dzisiaj poznała dziadków ;) Są nią zachwyceni.

Bardzo się cieszę, że Holly jest zdrowa i nic jej nie dolega. Masz ogromne serce :)

Domek w dekoracjach świątecznych wygląda przepięknie. U mnie też już się robi czerwono na święta :) Jak dla mnie czerwień to najlepszy kolor dekoracji świątecznych, no i oczywiście biel. Podziwiałam białe święta na Twoim blogu :)

Hehe wiedziałam że to BC :) I jak, szaleją już ze springerkiem?? Synuś i córunia .. Mój na siostrzyczkę sobie poczeka, zresztą nie wiem czy zachwycony będzie, bo to ma być dożyca.. hehe . A on ma kompleks wzrostu.

P.S. suka z psem raczej nie będą walczyć o pozycję w stadzie. Tak samo jak dwa psy. One raz ustaloną hierarchię utrzymają. Inaczej jest z dwiema sukami, to już różnie bywa:)

Edytowane przez anagat

Hm, ja mam psa (ONka długowłosego, samiec) i kotkę (wielorasowiec przybłęda, ona), i dopóki pies był mały, to odchodziły tu regularne walki o pozycję. I wcale nie było tak, że pies był na wygranej pozycji z racji wielkości - długo miał przerąbane, od lata dopiero jego pozycja jest stabilna (miał wtedy jakieś 10 miesięcy)... Ale całkiem możliwe, ze ja mam dwa zwariowane egzemplarze :)

Fajnie, że Holly zdrowa i fajnie, że duża będzie - ja lubię duże psiaki :)