Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Rokoko

Recommended Posts

Hehe.. Rokoko, Twoje psiury zbyt inteligentne na takie numerki:D:D..

My właśnie wróciliśmy z zakupów, a po drodze psa chcieliśmy wybiegać. Jest w Sligo takie miejsce nad rzeką, z pomostem, trawką i ścieżką rowerową. Porzucaliśmy mu trochę piłkę, potem chcialiśmy mu pokazać pomost, bo jeszcze łażenia na pomoście nie doświadczył. No więc śmiało wlazł, obszczekał kaczki i łabędzie i nagle postanowił połazić sobie po wodzie.. i PLUMK:D:D hehe mina przednia, mina mojego męża jeszcze bardziej:) Pies po wczorajszej kąpieli znowu brudny:D:D

Zmyliły psa patyki, które pływały po wodzie zaraz przy pomoście.

Pierwsza kąpiel rodzinna w wodzie w tym roku zaliczona!

Buziaki:)

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No kurcze, nie mów ,że wystarczyło ze schronu wziać jakąś sunię zamiast tego zbója;p Echh tak czy siak, w życiu bym go nie zamieniła:)

Matko, Bozia mnie skarała,że znowu wzięłam dom cały w wykładzinach..uggrrghh... godzinę na kolanach odkurzałam psie kłaki.

Mój landlord ma gust jak typowy facet.. skoro pół ściany zrobione jest na bordowo w salonie , to również wykładzina . A sofy wygodne, więc zostały niebieskie;( A co tam, że tapicerka wyciurana niebosko. Małżonek mój jeszcze chciał do tego zestawu zasłony dokupić w bordo (bo były białe w kwiatki;/).. Dopiero jak już powiesiłam kremowe, to się ze mną kłócić przestał. Ci faceci...

Mój men już się nauczył, że ze mną się nie dyskutuje, jeśli chodzi o wystrój. Kilka razy stukał się w głowę, jak oglądał moje wyczyny, a później aż wytrzeszczu dostawał ze zdziwienia :D Poza tym, jest połowicznym daltonistą...swój pokój chciał pomalować na różowo, bo myślał, że to co innego :D Dopiero, jak go zapytałam, czy jest pewnien, że chce różowego pokoju, zorientował się, co czyni :D

:lol2::lol2::rotfl:

No to mi się podobało:):) Faceci są stworzeni ku naszej uciesze, co nie?

Wiesz Rokoko z czego ja mam tu kominek?? Kafelkami jest obrobiony... beż plus brąz łaciaty, do tego częściowo bordo ściany i bordo dywan w żółte wzorki (kwiatki?).. plus niebieskawe kanapy w pasiaste wzorki.. Uhhh...przynajmniej kanapy już przykryte i zasłony zmienione. Na więcej się nie porywam:D:D

Muszę sprawdzić, czy juz coś na blogu dodałaś. Ale ja mam dziś dzień leniwca. Prócz odkurzania nie zrobiłam NIC:D Nawet obiadu nie jedliśmy, tylko od razu do kolacji..:D

Fajne farby teraz robią do malowania płytek. Może się skusisz i zamalujesz te kominkowe szaleństwo wzorów i kolorów? Taka tylko myśl...

Na blogu dziś tylko jedno dodatkowe zdjęcie w części InteriorsPL pomaga - Justyna woli biało-czarne sypialnie ;)

Ja żyję dziś na kromce chleba i zupce chińskiej. Jakoś nie mam apetytu. I też mam lenia - siedzę od kilku godzin na laptopie przy stole w kuchni (domów do urządzania że hej!Nie wyrabiam się. Nie spodziewałam się takiego odezwu. Co robić????)

PS. Czemu jescze nie śpisz???? Pewnie się przytulacie........... :hug: :D

hehe już własnie przerobiłam dziś wszelkie tematy o malowaniu kafelków.. Ale chyba mi się nie chce.. Tutaj wg mnie najgorsza jest wykładzina i te nieszczęsne kanapy.. Gdyby tak obicia im zmienić:).. Ale ja tu tylko na krótko jestem, więc raczej oleję to. Ja jestem nocny marek, więc nie śpię.. Zaraz jakiś film sobie zapodamy:) Przytulanie na później:D, )

Albo jutro.. Podobno najlepiej co 2-3 dni (chyba co zwiázanego z produkcjá plemników:D:D)

Buziaki! A ludzie porad potrzebujá, to fakt..

fajny pomysł, dzięki.. Na razie nie ma rozmiarów.. Potrzebuję na 2 fotele i na 3 osobową sofę. Chyba najbardziej by jakiś krem pasował.. Ale nie ma. Myślę,że akurat za to będę mogła zażyczyć sobie zwrotu od landlorda:D.. Chociaż teraz mam bordowy koc na sofie i w sumie fajno jest:D:D:D

Hehe Kasiu 1982, to forum właśnie tak działa.. Jeszcze się zdziwisz ile rzeczy lubisz:D:D i bez ilu nie możesz już życ:D

Yokasta, ja o przytulaniu to mogę i mogę:D Hehe mój małż się chwali , że ma produkcję najlepszy sort:D:D hehe Zobaczymy..Tak czy siak, ze mną może nie być tak łatwo..

Teorie są dwie - że co 2-3 dni albo codziennie ale wtedy kiedy trzeba. Ja tam nie wiem :D produkcją plemników się nie zajmuję :stirthepot:

!

Wchodze, czytam i micha mi sie cieszy, bo temat u mnie bardzo na topie ;)

Szkoda tylko, ze na razie nic nie wychodzi: ani po stosowaniu sie do wskazówek pierwsze,j ani drugiej teori :bash:

No to ja wtrącę słówko ( znowu OT). Jak się staraliśmy o synka( tzn. chcieliśmy synka, ale nie wiadomo nigdy kto się trafii) trwało to 2 cykle. Pierwszy dzień zastosowaliśmy się do tego 1 zalecenia i nic. Drugi cykl w ogóle nie mieliśmy ochoty na starania i tylko jeden jedyny raz, w dzień płodny (według moich obliczeń i bólów jajnika) było przytulanie i teraz jest z nami prawie osiemnasto miesięczny urwis :D.

Chyba najlepsza metoda to - nic na siłę i podchodzić do tego raczej na luzie ;)

Heh:) Siostra nasza, Rokoko, dała nam kiedyś przyzwolenie na OFF topy:D Może jej się różne rady też niedługo przudadzą;p?

Ja nei mam żadnej teorii, żadnego kombinowania.. Stresu mam tyle, że masakra, a jeszcze wisi nade mną diagnoza PCO-policystycznych jajników. Dlatego zaczęliśmy sie starać zaraz po odstawieniu tabletek. Na wiele nie liczę, staram się zluzować. I zobaczymy.

Najbardziej wkurzające jest to , ze jak w najbliższych 3 cyklach nam nie wyjdzie, to chyba musimy zastopować starania, bo jeszcze macierzyńskiego nei dostanę i będzie klapa i klops na całego.

Nic luzik bluesik..To spadam się przytulać:D