Rokoko 18.01.2011 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Może kiedyś...kto wie? Ja spadam z kolei spać - dopiero poniedziałek, a ja już zmęczona, jak pod koniec tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monnnia 18.01.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Rokoko Gratuluje talentu ..... wczoraj tak sie zaczytalam w watku ze poszlam spac baaaardzo pozno Ale warto bylo: Zdjecia cudne ale aranzacje wyzsza polka Po blogu tez posurfowalam Szukajac inspiracji na przerobienie kuchni letniej w miejsce rodzinnych spotkan( rodzina nam sie rozrosla i nie miescimy sie na imprezach) trafilam na Twoj watek:) Jezeli pozwolisz to sie tutaj rozgoszcze Pozdrawiam Monika Ps. Mama 17 miesiecznej corci ( nawiazujac do wczesniejszych wypowiedzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 18.01.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Jesteś juz drugą osobą, która mi napisała w tym tygodniu, że poszła póżno spać przeze mnie Rozgość się - zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinrut 19.01.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witam Cię Rokoko. Jestem tu prawiczką, ale zainspirował mnie przede wszystkim twoj sypialnia. Bardzo podoba mi się kolor ścian. ChciałBYM wykorzystać go w moim pokoju gościnnym, tylko poradź mi jaki kolor sofy kupić do tego koloru i oczywiście czy dodatki w kolorze fuksji pasują? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.01.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) No no.. i prawiczka się znalazła:) My się jednak z naszymi plemnikowymi tematami powinnyśmy przenieść na inne forum:D:D A poza tym nie dziwię się,że podobają Ci sie kolory z sypialni Rokoko:) A poza tym Kinrut- witaj na forum:) Edytowane 19 Stycznia 2011 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinrut 19.01.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witajcie. Dziękuję za miłe powitanie. Wszystkie jesteśmy zafascynowane domem Rokoko, i po cichu liczymy na jej ciekawe podpowiedzi. Ja też zadłam jej pytanie, może mi podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.01.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Nasza najdroższa siostra Rokoko na pewno Ci odpowie:) P.S. Rokoko, jakbyś kiedyś potrzebowała sekretarki na 3/4 etetu, to mnie weź , MNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinrut 19.01.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Po cichu na to liczę, a jednocześnie podziwiam cały dom Rokoko i nie mogę oderwać oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 19.01.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Siema Witaj Kinrut Kolor z sypialni jest dość ciemnym kolorem, proponuję więc białe sofy. Kolor fuksji będzie pasował idealnie w dodatkach. Anagat - możesz zostać sekretarką - będziesz miała piękne paznokcie (zdaje się, że sekretarki siedzą i piłują paznokcie pół dnia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.01.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Anagat - możesz zostać sekretarką - będziesz miała piękne paznokcie (zdaje się, że sekretarki siedzą i piłują paznokcie pół dnia ) Haha.. no to będzie dla mnie coś nowego:D:D A pozwolisz mi nosić biżuterię?? Bo jeśli tak , to jutro z rana zwalniam się z pracy:D Szykujesz coś nowego na blogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 19.01.2011 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Właśnie wysłałam nowy post. Zalatana byłam od poniedziałku, ale od jutra wszystko wraca (mam nadzieję) do normy i znowu zacznę umieszczać posty na blogu. A teraz idę spać - pierszy raz w tym roku przed 12stą Jupi! Dobranoc kochani! Żeby wam się piękne domki przyśniły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinrut 20.01.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Dziekuję Rokoko. Będę tu często zaglądać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 21.01.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Powiem krótko bo ochów i achów by nie wystarczyło - PIĘKNIE U CIEBIE!!!!! Czy ja też mogę się dopisać do grona oglądająco - plotkujących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) W stylu retro to nasza forumowa Kasiorek Na fm też ma dziennik budowy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=130292 Edytowane 21 Stycznia 2011 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 22.01.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Juz dawno dawno nie spotkałam tak płodnej osoby jak Ty:) (chodzi mi oczywiscie o pordukcje pomysłow) dopisuje sie do osob urzeczonych Twoim wnętrzem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinrut 25.01.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Rokoko proszę napisz gdzie kupiłaś te białe zasłony z czarną lamówką i czy to jest bawełna czy inny materiał.Bardzo mi się podobają.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 25.01.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Zasłony są z Ikei (najprostsze białe), a czarną tasiemkę doszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 26.01.2011 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Gdybym miała przy sobie mamę (i do tego wygrała w totka), miałabym wszędzie zasłony moich marzeń A tak pocieszam się, ile mogę i kombinuję ile mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.01.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 cześć wiolu,w ostatnim blogowym poście nie widać fotek po metamorfozach większości pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stitch 26.01.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Wow!!!! Rokoko jestem pod ogromnym wrażeniem! Bardzo mi się podoba taki styl! Jeśli pozwolisz, będę tutaj częściej zaglądała:) Jeszcze raz gratulacje za gust i dobry smak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts