Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Rokoko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurcze Rokoko, ja to mam chyba jakiś marny gust.. bo z blogu to pierwsze zdjęcie przed mi się 100 razy bardziej podoba niż drugie.. Na tym drugim pierwsze co bym usuwała to właśnie dywan. A okrągły stoliczek mi się bardzo podoba i wersja z dwoma fotelami.. w ogóle to pierwsze jakieś bardziej uporządkowane dla mnie:) Hehe już widzę , jak zapodam moje pomysły wnętrzarskie na forum i zostanę totalnie skrytykowana za brak gustu.. buuuu

hehe.. ja pracuję na 8 piętrze.. dziś na sali op. wiało tak, że myślałam,że zaraz szyby pójdą i nas wszystkich ta trąba powietrzna wywieje:D:D

Kurcze mam kolegę Egipcjanina, czekał na wizę dla swojej żony i dwójki dzieci ( synka jeszcze nei widział na oczy za wyjątkiem skype). Wizy już są.. i miał jechać je odebrać w sobotę . No i nici. Ambasada irlandzka w Egipcie w samym centrum stolicy jest i oczywiście zamknięta. Ale mówi, że to co sie dzieje , krajowi jest potrzebne i trudno.

Jak się mają pieseczki?

Mam tylko nadzieję, że już więcej zabitych nie będzie - to jest to, czego ja nie rozumiem na tym świecie - jeśli chcą się bić - niech się biją, ale po co od razu otwierać ogień i zabijać?

Pieseczki? Niedługo uduszę jednego... ;) Holly naprawdę daje popis swoich możliwości ostatnio - a uparta, jak osioł - niczego nie chce się nauczyć. Ech... cierpliwości mi daj... Rubee to przy niej anioł (a zawsze myśleliśmy, że ma ADHD) ;) Za dwa tygodnie będzie kastrowana - może wtedy się uspokoi - może to wina hormonów - ma dostać cieczkę na dniach. Typowa kobieta :D

hehe:) nieźle.. Mój miał w ostatni weekend sporo rozrywki. Najpierw byliśmy u znajomych, którzy mają 14 tyg. Basseta.. rewelacja taka psia zabawa.. lepsze niż najlepszy film.

A potem znajomi odwiedzili nas z dwiema 6-o latkami (tym razem ludzkie dzieci:D:D) .. To też była rewelka:) Psy i dzieci, to to co lubimy:)

No nawet nie wypada dłużej tak podgladać więc Witam się i przyznaję, że znam cały dziennik i blog (gratuluję samozaparcia !). Podziwiam pomysły i sposoby przearanżowywania wnętrz, wskazówki jak stworzyć galerię zdjęć i inne - super, jasno napisane i do wykonania (nawet przeze mnie). Twoje wyczucie charakteru wnętrza bardzo mi się podoba, po prostu czujesz to co chcesz z nim zrobić. I chyba nieśmiało poproszę Cię o pomoc, zanim staniesz się sławna , wróć sławna to już jesteś , zatem zanim porady nie będą płatne:D

Ale najważniejsze to GRATULACJE i coś cicho o tych przygotowaniach a ja podejrzewam ,że już detale są dopracowywane.

Rokoko , czego my gratulujemy?? Co Ty tam przed nami ukrywasz?

Oglądałaś może dekoratornię?? Ja cały zeszły tydzień spędziłam oglądając wszystkie odcinki:D:D Tak sie zastanawiam co myślisz o ich pomysłach i całym tym programie?

Zgaduję, że przygotowań do ślubu ;) Nie oglądałam dekoratorni, nie mam polskiej TV - czy jest możliwość obejrzenia jej w sieci??? Moim najnowszym ulubionym programem dekoratorskim jest Colin&Justin - są prześmieszni, mają niesamowite pomysły, trafiają w moje gusta w 78% i są taaaacy słodcy :) Pierwszy odcinek był beznadziejny i postanowiłam, że obejrzę drugi, ponieważ byłam w szoku, że tak okropnie można urządzić dom i mieć swój program w TV. Musiałam mieć jednak jakieś przeczucie, ponieważ z każdym odcinkiem są coraz lepsi :D Właśnie TV przestało nadawać nowe odcinki, a ja...tęsknię za nimi :D

No to moja droga teraz ja gratuluję:):)

CO do dekoratorni.. wejdź na dekoratorniatv.pl

Tam są odcinki.. wystarczy zainstalować ipla i można online oglądać prawie wszystkie( niektóre się nie otwierają). Pomysły co niektóre mają fajne.

Jeden odcinek mnie totalnie wkurzył. Sprawdziłam nr 191. Jakbyś mogła obejrzeć i skomentować. Kurczze dokładnie wiem, co właścicielka chciała osiągnąć, podobny styl lubię. A to co zrobili, to kiczowate bezguście. Ogólnie myślę,że warto obejrzeć.

A ja telewizora nawet nie mam:) Więc czy polskie czy inne, to tylko internetowo:)

Joliska, to może Ty też mogłabyś się jakoś wypowiedzieć? Ja to mam odchyły. Dekoratornia mi spać nie daje, a powinnam prezentację do roboty przygotowywać.yggyyh