Rokoko 06.03.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Jeszcze dodam ,że lampa mogłaby być m.w. w takim stylu http://produkty.almi-decor.com/images/produkty/64815.jpg tylko inna kolorystycznie...pozostałe meble w tym pokoju są białe. Witaj, wydaje mi się, że plan z kinkietem nie był dobrym pomysłem Osobiście jestem zwolennikiem symetrii i nie powiesiłabym żadnej lampy nad konsolką wiedząc, że będzie nad nim krzywo wisiała (tj. nie bezpośrednio nad nim). Lampy, które wybrałaś są bardzo ładne - żeby zaakcentować i podkreślić trochę stolik, wybrałabym te z czarną podstawą i dokupiła do nich szare klosze. Żeby całość pasowała do siebie, powtórzyłabym szary kolor w innym miejscu w pokoju, np. w poduszkach na łóżku. <a href=http://farm6.static.flickr.com/5260/5504163912_2d439b0ea7.jpg' alt='5504163912_2d439b0ea7.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 06.03.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 hehe.. o właśnie takie tapety mnie przerażają:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 06.03.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Anagat - ja też nie mogłabym mieć u siebie fototapety z twarzami. Miałabym ciągle głupie wrażenie, że mnie 'śledzą'. Bardzo ładny ten pokój z Dekoratorni, który zaprezentowałaś - widzę, że uwielbiają mieszać style, bo jak np. umeblowanie i dodatki są raczej klasyczne, to kolor jest nowoczesny. Krzesło łączy oba style w całość. Bardzo fajnie Spadam pracować, bo inaczej się nie wyśpię. Pa bąbelki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 06.03.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Oj , jak słodko:) Bąbelkiem to już od chyba 20 lat nie byłam:( A łaczenie stylów, to jest to co misie lubią najbardziej.. tylko mam nadzieję,że u mnie to też tak wyjdzie Śpij dobrze.. ja zaczynam dyżurowy tydzień echh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 08.03.2011 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Z okazji Dnia Kobiet życzę Wam, Kobietkom, wszystkiego naj naj naj!!! Za prezent ode mnie dla Was możecie uznać przepis na zrobienie pięknego lustra - słońce. Zapraszam na mojego bloga A tu podgląd: <a href=http://farm6.static.flickr.com/5174/5510748334_412193fcbe.jpg' alt='5510748334_412193fcbe.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.03.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Rokoko dziękuję ,bardzo mi pomogłaś...rzeczywiście ten kinkiet to jest jeden wielki niewypał ,ale na etapie instalacji elektrycznej nie miałam pojęcia co jeszcze na tej ścianie będzie ... w pierwotnej wersji miała tam stać kanapa...a teraz juz tego kabla nie zlikwiduję nie naruszając tapety ,która nota bene mi się bardzo podoba i w przeciwieństwie do Was ..dziewczyny ,ja się cały czas na nią gapię....:DPozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 09.03.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Beauty - 'Załataj' kable w ścianie - zauważ, że kable wystają dokładnie ze środka koła z pijącą panią - jeśli ostrożnie wytniesz z resztek tapety to samo koło i nakleisz je na ścianę - gwarantuję ci, że nic nie będzie widać. To jest jedna z zalet tapet w duże wzory. A jeszcze wracając do wystroju pokoju - masz wzór koła na tapecie, powtórz go gdzieś jeszcze w pomieszczeniu, czy to np. okrągłą poduszką, dywanikiem czy ramkami na zdjęcia - osiągniesz bardzo ciekawy efekt. Tylko nie przesadź z nimi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 09.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Rokoko dobrze prawi:) A co do tapet Beauty.. Bogu dzięki, że każdy ma inny gust:) Inaczej to straaasznie nudno by było:) A ja mam jutro WOLNE:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 szczęściara ...a ja wracam jutro do pracy melduję posłusznie, że zadki dojechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.03.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 anagat należy Ci się jak psu micha teraz grzeczna dziewczynka założy swój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 09.03.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) anagat należy Ci się jak psu micha teraz grzeczna dziewczynka założy swój wątek haha dobre:) Kurcze powinnam.. Lasche.. dawaj zadki pomalowane.. Dla pocieszenia dla zazdrośnic.. Pracuję od 7:15 rano w piatek do poniedziałku ok 10 rano. Co prawda w sobotę jestem 'tylko' pod telefonem, ale znając moje szczęście.. No i czemu, pytam sie czemu, wszystkie rodzące przyłażą akurat w nocy na MOICH dyżurach?? I czemu na moich dyżurach chcą znieczuleń.. No czemu??? Porodówka mnie kocha. Słońce idę do Cię na nowe inspiracje popatrzeć;p Edytowane 9 Marca 2011 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 zadki załączyłam u siebie ...i odszczekuję szczęściarę ...brrr to nie jest humanitarne tak pracować ...ale chyba o tym już było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 09.03.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Biegnę więc do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 10.03.2011 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Zbieram siły na weekend. Mam kilka pomysłów w głowie, może uda mi się je zrealizować. Kupiłam już wszystko, co potrzebne - nie mam już wymówek Trzymajcie kciuki A teraz dobranoc - śnijcie o kolorowych i pięknych domach... Waszych domach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.03.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 no to poniedziałek zapowiada się inspirujący no chyba, że pierwsza odsłona będzie w weekend ...dla mnie lepiej bo więcej czasu na podziwianie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana996 11.03.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Podziwiam i podczytuję Twój wAtek od dluższego czasu, w końcu odwazyłam się napisać. Jestem ZACHWYCONA Twoim domem, nawet nieświadomie zdjęcia holu miałam od dawna zapisane na dysku w dziale "inspiracje" i byłam przekonana swięcie, że to jakiś dom pokazowy projektantów. powinnaś zająć się tym zawodowo, bo masz genialne pomysły i pewnie jesli się odważę to poproszę Cię o pomoc:)Lecę po raz setny podgladać Twoje kąty - w ramach relaksu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 11.03.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 haha dobre:) Kurcze powinnam.. Lasche.. dawaj zadki pomalowane.. Dla pocieszenia dla zazdrośnic.. Pracuję od 7:15 rano w piatek do poniedziałku ok 10 rano. Co prawda w sobotę jestem 'tylko' pod telefonem, ale znając moje szczęście.. No i czemu, pytam sie czemu, wszystkie rodzące przyłażą akurat w nocy na MOICH dyżurach?? I czemu na moich dyżurach chcą znieczuleń.. No czemu??? Porodówka mnie kocha. Słońce idę do Cię na nowe inspiracje popatrzeć;p heheh Anagat ale mnie rozbawiłaś Przypomnieli mi się moi przyjaciele:) pracują w służbie zdrowia i często opowiadali że tym panienkom co na wciąż wzywają karetki do bolącego brzucha i osłabienia związanego po prostu z okresem implikują zastrzyk z lekko przekrzywionej igły ..... a podobno boli to pieklenie od tak taka mała dygresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 11.03.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 rokoko czekam na weekend wobec tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.03.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Yokasta , ja tez sie trzymam z dala od sluzby zdrowia:D Przynajmniej sie staram:)Ja mam duzo zrozumienia dla cierpiacego czlowieka, ale nie lubie panikarzy i histerykow.. Buziaki z dyzuru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 26.03.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 To straszne co piszesz. Są osoby, które przesadzają i to wręcz zabawne że kogoś wzywają, bo są ludzie znacznie bardziej potrzebujący, ale jednocześnie są i takie kobiety, które w tym czasie mdleją z bólu i borykają z różnymi dolegliwościami. Po tym co napisałaś, utwierdziłam się tylko w swoim przekonaniu żeby trzymać się jak najdalej od służby zdrowia Ja niestety jak nastolatka miałam takie bóle, że bez zastrzyku się nie obeszło, ale na szczęście minęło. Teraz wystarczą 2 ibupromy forte. Ale ja miałam tu coś innego powiedzieć. Wiolu! Ciurkiem przeczytałam całość. Jestem zachwycona Twoim domkiem. Gratuluję gustu i daru. Twoje metamorfozy są super, choć ja bym była super zadowolona, gdybym miała choć tak urządzony domek jak Ty przed nimi:-) POzdrawiam i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts