Maszenka 26.03.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Melduję się. Czytam, podziwiam, inspiruję się. Masz wspaniałego bloga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 26.03.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witaj, Maszenko! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 26.03.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Hej Twoje piękne przemiany holu i sypialni - oraz historię z pasami w salonie - pamiętam z fotoforum. Piękne!!! Generalnie jestem pod wrażeniem - i domu, i gustu wnętrzarskiego. Bardzo przyjemnie ogląda się wszystko, co stworzyłaś w swoim domu. A na bloga zaraz wskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 27.03.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 I ja się przywitam bloga znam a czasem jak u siebie zrobię coś co mi się nie do końca podobata to sobie myślę o Tobie że nawet takie góru jak TY też na początku wykańczania domu poprawiało swoje błędy to może i mi się kiedyś uda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 27.03.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 I tak trzymaj anbama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 28.03.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 czasem jak u siebie zrobię coś co mi się nie do końca podobata to sobie myślę o Tobie że nawet takie góru jak TY też na początku wykańczania domu poprawiało swoje błędy to może i mi się kiedyś uda. Pozdrawiam o tak, to jest jednak mocno pocieszające, że nawet znawcy się mylą/mylili. To znaczy, że wszystko jeszcze przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.04.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Rokoko, mam prośbę i pytanie zarazem...Czy jeśli dostarczyłabym Ci wizualizacji salonu i osobno wzór kasetonu podłogowego, to byłabyś w stanie nanieść tą podłogę na wizualkę??? Za chiny nie umiem sobie wyobrazić efektu, a też za chiny nie umiem zrobić wizualizacji sama;)Ośmielam się prosić cię o coś takiego, gdyż słyszałam, że już nie raz pomagałaś takim "sierotkom" jak ja w potrzebie:DPzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrykatie 07.04.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Zacznę od początku... Razem z moją żoną od jakiegoś czasu przeglądamy na internecie różnego rodzaju style mebli kuchennych i natrafiliśmy na twoje zdjęcia z urządzanego mieszkania. Strasznie nam się ogólnie wszystko podoba , bardzo ciekawy masz styl urządzania, robienia fajnych ciekawych kompozycji z różnych materiałów... Właśnie jesteśmy na etapie szukania dla naszego nowego mieszkania mebli kuchennych i bardzo nam się twoje podobają! Pewnie gdzieś na stronie może już podałaś takie informacje ale czy mogłabyś nam powiedzieć coś więcej o swoich meblach w kuchni, z czego są wykonane, jaki to styl, ogólnie. pozdrwiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 07.04.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Rokoko, mam prośbę i pytanie zarazem... Czy jeśli dostarczyłabym Ci wizualizacji salonu i osobno wzór kasetonu podłogowego, to byłabyś w stanie nanieść tą podłogę na wizualkę??? Za chiny nie umiem sobie wyobrazić efektu, a też za chiny nie umiem zrobić wizualizacji sama;) Ośmielam się prosić cię o coś takiego, gdyż słyszałam, że już nie raz pomagałaś takim "sierotkom" jak ja w potrzebie:D Pzdr Wybacz, że tak późno odpisuję - dawno mnie u mnie nie było Jak najbardziej - prześlij mi wszystko na priva - pomogę Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.04.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Super, dzięki:hug: Jak tylko odzyskam internet w moim laptopie, to się odezwę (czyli niestety bliżej poniedziałku:()Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 09.04.2011 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Zacznę od początku... Razem z moją żoną od jakiegoś czasu przeglądamy na internecie różnego rodzaju style mebli kuchennych i natrafiliśmy na twoje zdjęcia z urządzanego mieszkania. Strasznie nam się ogólnie wszystko podoba , bardzo ciekawy masz styl urządzania, robienia fajnych ciekawych kompozycji z różnych materiałów... Właśnie jesteśmy na etapie szukania dla naszego nowego mieszkania mebli kuchennych i bardzo nam się twoje podobają! Pewnie gdzieś na stronie może już podałaś takie informacje ale czy mogłabyś nam powiedzieć coś więcej o swoich meblach w kuchni, z czego są wykonane, jaki to styl, ogólnie. pozdrwiamy Odpisałam na Twojego maila Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 10.04.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Wlasnie mialam Cie tu Magda wyslac z ta Twoja podloga:) Rokoko podczytuje podziwiam i non stop cos od Ciebie sciagam...sciskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.04.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wielu uśmiechów i radości na Święta i nie tylko życzy nemi. http://img42.imageshack.us/img42/474/kurczakzajacd3myj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.04.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) http://www.swiatecznetapetki.yoyo.pl/wielkanoc/kroliczek/kroliczek7.jpg Zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, spędzonych w gronie najbliższych życzy Ania Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.04.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://wt08.wrzuc.to/obrazek/X2QiAa4L2v/wielkanoc108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.04.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://w-kartki.eu/kartki/91/1/d/1131.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.04.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesolych Swiat!! Spelnienia marzen! http://captsolo.net/info/my-img/2007/04/Easter_Egg_One.jpg Zyczy Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.04.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) Wesołych Świąt http://images50.fotosik.pl/821/442afd3e99b43505.jpg Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img607.imageshack.us/img607/491/jajo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts