olla1410 29.08.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Od pewnego czasu myślę o założeniu swojej galerii, ale nawet jeszcze zdjęć mieszkania nie porobiłam. Ale dziękuję za słowa otuchy. Mam nadzieję, że znajdę odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aczuc 29.08.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Rokoko, a masz jakies inspiracje na pokoje dziecięce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 29.08.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Rere - przesyłam ci linka do strony, która dokładnie pokazuje, jak wymienić pleksi w Anebodzie. I masz rację - nudzi mi się Niedzielne wieczory należą do najgorszych z możliwych- rankiem późno wstaję z łóżka, a później późno idę spać(jutro będę nieprzytomna w pracy, ale tak już mam). Mój 'stary' zawsze o 10 wieczorem wyjeżdża do kolegi grać w Playstation i wróci dopiero o 3-4 nad ranem, tak więc siedzę sama jak ten paluch przed laptopem i zabijam czas:) Nawet pies wybrał spać od mojego towarzystwa Olla - to umawiamy się tak - jak tylko pogoda dopisze i będzie ładnie słoneczko świeciło (wtedy wychodzą najlepsze zdjęcia) oraz jak tylko będziesz miała chwilę wolnego - łap za aparat i pstrykaj fotki całego domu. W piątek po pracy ze spokojem zasiądź przed komputerem i załóż własną galerię. I jak? Umowa stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 29.08.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Mam jakieś mimo, że dzieci jeszcze nie mam, ale niektóre są takie słodkie, że oprzeć się nie mogę Zaraz popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 29.08.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Mniam mniam pyszne smoothie - dziękuję! I za inspirację tego kącika jadalnego (tylko lampy mi nie leżą). Historia pewnego stoliczka mnie urzekła - tak samo jak te śliczne małe tabliczki na koszykach. Ja mam chyba podobnie jak Ty - jestem mistrzem organizacji, potrafię zaplanować i urządzić na przykład szafę w niezwykle ergonomiczny i przemyślany sposób - ale utrzymanie w niej takiegoż stanu przez dłuższy okres - mission impossible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.08.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Rokoko dziękuję, tylko nie wiem gdzie ten link jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 29.08.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 A no tak, gzie ja mam głowę. Link: http://ikeahacker.blogspot.com/2010/08/hiding-goodies.htmlSorry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 29.08.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Aczuc - specjalnie dla ciebie:[/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olla1410 29.08.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Hmmm... Boję się zgodzić, bo później głupio mi będzie się wycofać A stracha mam wielkiego przed pokazaniem swojego małego mieszkanka. Masz takie piękne wnętrza, a moje - beżowo-brązowo-nijakie... na nieszczęście...malowane jeszcze przed moją "przemianą" kolorystyczną. Teraz, po obejrzeniu tylu różych inspiracji na tym forum, to bym bardziej w szarości weszła. Ale mój mąż strasznie kręcił nosem na szarości, więc przystałam na beże. Lepszy beż niż te dziwne kolory proponowane przez męża. Naprawdę nie wiem skąd facecie biorą niektóre swoje pomysły Ale postaram się przełamać moje lęki A w międzyczasie będę podziwiać Twój piękny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 29.08.2010 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Hmmm... Boję się zgodzić, bo później głupio mi będzie się wycofać A stracha mam wielkiego przed pokazaniem swojego małego mieszkanka. Masz takie piękne wnętrza, a moje - beżowo-brązowo-nijakie... na nieszczęście...malowane jeszcze przed moją "przemianą" kolorystyczną. Teraz, po obejrzeniu tylu różych inspiracji na tym forum, to bym bardziej w szarości weszła. Ale mój mąż strasznie kręcił nosem na szarości, więc przystałam na beże. Lepszy beż niż te dziwne kolory proponowane przez męża. Naprawdę nie wiem skąd facecie biorą niektóre swoje pomysły Ale postaram się przełamać moje lęki A w międzyczasie będę podziwiać Twój piękny dom. Mieszkasz razem z mężem, więc musicie pójść na kompromis. Niech jeden pokój będzie szary, inny - beżowy. Nic nie stoi na przeszkodzie. Farby aż takie drogie też nie są, a przemalowanie pokoju razem ze sprzątaniem weźmie wam tylko jedną sobotę. Mój chłop zawsze kręcił nosem, gdy mówiłam o ponownym malowaniu, ale gdy tylko wyciągałam 'sprzęt' i zaczynałam malować - przychodził i mi pomagał, gdy akurat był w domu Trzeba tylko wiedzieć jak go podejść Czekam na twoją galerię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olla1410 29.08.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Przemalowanie aktualnie raczej nie wchodzi w grę, chyba by mnie moje kochanie lekko poturbowało, gdybym mu to zaproponowała Zwłaszcza, że aktualne farby sama wybierałm, chociaż pod ogromną presją czasu. Chcialiśmy jak najszybciej się wprowadzić, a wiadomo pośpiech to straszny doradca. Kolory na ścianach okazały się oczywiście całkiem odmienne od tego co sobie wyobrażałam i co pokazywał katalog. Muszę chwilowo pogodzić się z tym co wyszło. Ale może za jakiś czas zbiorę się na odwagę, zbiorę trochę kasy i kupię nowe farby. Załuję też kupno mebli do sypialni w znudzonym już kolorze wenge. Ale to też musi już teraz zostać. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 29.08.2010 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Buu... No to pozostaje tylko przemieniać dodatkami. Sama jestem przykładem tego, że pośpiech to zły doradca. Również i my w pośpiechu wybieraliśmy farby - dlatego łatwiej mi było użyć tego argumentu jako karty przekupnej Dobranoc wam wszystkim. Dobranoc Forum! Powoli oczy zaczynają mi się kleić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 30.08.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Miłego dnia wam wszystkim życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 30.08.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witaj Rokoko!Jestem pod wrażeniem metamorfozy holu.Gratuluję gustu-jest po prostu P_I_Ę_K_N_I_E .Nie tylko zdolna ale i pracowita z Ciebie dziewczyna . Mam do Ciebie pytananie spoza branży wnętrzarskiej :)Bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia-jakiego aparatu używasz? Planuję zakup-może masz jakieś rady dla laika? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 30.08.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Brrrrr, jak zimno! Sierpień a ja myslę o włączeniu grzejnika (chciałam się tylko pożalić)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaiprzemek 30.08.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witaj Rokoko:)Od kilku dni podglądam z ukrycia Twoje wnętrza i stwierdziłam, że czas się ujawnić.Jak zobaczyłam pierwszy raz Twoją kuchnię w wątku "pochwalcie się swoimi kuchniami" moją pierwszą myślą było "wow, jaka piękna irlandzka kuchnia".Okazało się, że miałam nosa;) Następnie wyczytałam, że mieszkasz w okolicy Limerick i uśmiechnęłam się do komputera, bo ja właśnie w Limerick. Zakup domku wolno stojącego poza miastem był świetnym wyborem i wierzę, że jesteście zachwyceni tym bardziej mając takie widoki za oknem:)Gratuluję świetnego gustu i pięknych aranżacji. Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 30.08.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam się i podłączam do uzależnionych.Więcej zdjęć! Więcej zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.08.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jello! i po weekendzie;) ...odwiedzilam 2 T.K.Maxx'y ktore sa w miescie i nic:rolleyes: na pewno tutaj u nas nie ma mebli ...widzialam za to fajne lustro...ale wczesniej wydalam 300 Euro na szkolne mundurki, wiec karta kredytowa sie zaparla i nie chciala juz wiecej zadzialac:rolleyes: prawie poplakalam sie ze zlosci, ze musze miec takie duze dzieci....albo jeszcze takie male... Za miesiac kolejna wyplata;) Piekne rzeczy tworzysz!!! Wydaje mi sie - ale to jest tylko moje zdanie - ze dom nie moze byc umeblowany, udekorowany pierdolnikami i skonczony w przeciagu miesiaca!! Wtedy nie ma duszy - dom sie tworzy i zmienia razem z mieszkancami i wtedy wyglada pieknie....no oprocz sterty brudnych skarpetek walajacych sie pod lozkiem w pokoju nastolata:rolleyes: .....ktore odklylam w ostatnia sobote, bo wreszcie udalo mi sie tam wjechac odkurzaczem... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 30.08.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Lady in red: ja mam Olympusa E-500. Niestety nie poradzę ci za dużo w doborze aparatu, bo pod tym względem jam również laik. Szkoda, że nie mam już kontaktu ze starym znajomym ze starej pracy - on był dobry w takie tematy. Zalotnica: w Irlandii też masakrycznie zimno. Wczoraj pierwszy raz w tym roku użyłam kocu elektrycznego. A na jutro rano mają być tylko 2 stopnie C. Brrr martaiprzemek: Miło mi poznać sąsiadkę Limerick był dobry na wynajem. Nigdy nie chciałabym kupić domu w centrum. Taaa, jesteśmy zadowoleni z naszego wyboru w 100% Misiakulka: nie nadążę z wklejaniem ;) Mayadaski: zgadzam się z tobą - domu nie stworzy się w miesiąc. Na to potrzeba czasu, radości i miłości. Jeden tk&Maxx koło mnie też nie ma często mebli, są one tam najczęściej w czasie największych wyprzedaży lub w okolicach świat, gdy zaopatrują się w najwięcej towaru. Biedna Ale masz rację - za miesiąc kolejna wypłata :) Zuch dziewczyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 30.08.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jeszcze 5 dni do wakacji! Jupi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts