bukerek 22.08.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 WitamJest to mój pierwszy post na tym forum także proszę o wyrozumiałość.Właśnie postanowiłem wyremontować stare pomieszczenie letniej kuchni na swoje mieszkanko - pokój. Chce tam przebywaćcały rok. Będzie tam łozko, tv, jakieś meble no i piec żeliwny. Wymiary 6x4. w związku z tym mam kilka pytań.1.Obecna posadzka jest bardzo popekanai skruszona. Chce ją skuć i zastanawiam się nad nowa. Wylewka z cementu czy płytyw wiórowe.2. Po skuciu starego tynku okazało się że ściany są dosyć nierówne ( nierówności około 1 cm). Jaki najlepszy tynk na takie ściany, może płyty g-k?3.Dach jest z blachy przybitej do drewnianych belek. Zastanawiam się dan sufitem z płyt g-k. Czy to dobre rozwiązanie? Jak wykonuje się sufity w takiej technologi ? Byłoby miło gdyby ktoś pomógł. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts