laciaty 23.08.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam. Mam taki problem. Będę brał się za izolacje tarasu, ale mam problem. ponieważ płyta betonowa na której położone będą te warstwy (masa bitumiczna, styropian, warstwa poślizgowa, płyta betonowa 5cm ze spadkiem, folia w płynie, klej, płytki itp) nie ma zrobionego spadku!! Co mam teraz zrobić? Dać na to wylewke o minimalnej grubości żeby tylko zrobić spadek a potem reszta? Czy może odpuścić sobie to i zrobić dobry spadek na wylewce którą bede robił + dobra izolacja przed wodą??? Pomocy!Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 24.08.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 A do czego konkretnie potrzebny jest CI spadek w środkowej warstwie? Albo się go robi tam i wtedy tylko tam albo robi się go w ostatniej warstwie wylewki i wtedy też tylko tam. Po co 2x sobie komplikować? (chyba, że chodzi o jakieś duże kąty xD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 24.08.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 na wylewce zrób większy spadek i dobrą izolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts