TomekBudujeDomek 06.10.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 E tam zaraz skrzywiona ... po prostu myślisz praktycznie. Dla mnie ten słup po prostu ma swój urok i tyle Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REM77 07.12.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Oj widze ze ludzie wypowiadaja sie a nie mieli projektu w rece. Ja buduje ten domek i to wlasnie w systemie energo!!! Prosze zobaczyc jak jest ocieplony fundament wiec o zadnych mostkach itp, itd NIE MA MOWY - tez jestem chory na tym punkcie. Jeszcze nie robilem pomiarow (za wczesnie) ale uzywam tylko najlepszych materialow i wszedzie sprawdzam "U". Czasem mam wrazenie ze zbuduje dom pasywny. Co do "slupa" to wg projektu bedzie osieplony od zewnatrz 14cm a wewnatrz 5cm co zachowuje symetrie i o mostkach nie ma mowy. A jak kogos nie stac na ocieplenie slupa to po co sie bierze za budowe takiego domu. Wiecej zdjec i wypowiedzi na stronie Archonu. Pozdrawiam Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 10.12.2011 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Rafał: Widzę na pierwszy rzut oka, że zrezygnowałeś z narożnych okien w wykuszu. Czym poduktowane były zmiany?Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REM77 12.12.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Na okna narozne na parterze nie zgodzil sie moj kierownik bud. - za duzy nacisk stropu na okno. U gory mozna by dac tak jak jest w projekcie ale to juz bez sesu. Wiec mam jak na wczesniejszym zdjeciu. Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 14.12.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Za duży nacisk stropu? Czyżby projekt archonu był niedoszacowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianAguszka 22.01.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witam, mocno zastanawiamy się nad tym projektem, ktoś z okolic Wrocka postawił, bądź jest w trakcie realizacji??Chętnie spotkałbym się z właścicielami tego domu. Prosze o kontakt. Pozdrawiamy D&A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 24.01.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witajcie. Z tego co się orientuję, ktoś budował dom w Kędzierzynie - woj opolskie. To nie daleko. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekTabasco 29.01.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam! Jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Tabasco. Jesteśmy również z Opolszczyzny. Czy istnieje możliwość zobaczenia Państwa domu w realu.Proszę o ewentualny kontakt - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 30.01.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Bardzo cieszy mnie rosnące zainteresowanie tym projektem, zwłaszcza w moich okolicach. Pozdrawiam i czekam na efekty, z nadzieją, że się nimi pochwalicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vera74 04.06.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam ,od jakiegoś czasu obserwuję to forum ponieważ w tym roku zaczynamy budowę Tabasko. Jeżeli jest taka możliwość proszę napisz ,czy teraz kiedy wybudowałeś już ten dom ,jesteś z niego zadowolony ?Co zmieniłeś?Co byś zmienił?Podziel się swoją opinią na temat tego projektu.Wcześniej wybierając ten projekt nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń,na dzień dzisiejszy już wiemy że mimo poszerzonego garażu,pomieszczenie gospodarcze będzie za małe jak na nasze potrzeby.Zależy mi na twojej opinii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_gda 28.05.2017 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Witam!Czy ktoś z Was wybudował już swoje Tabasko? proszę o kontakt na maila. Bardzo chciałbym zaczerpnąć wiedzy przed podjęciem się tego wyzwania.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts