mariusz.k 23.08.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Zakładam ogólny temat dotyczący jednego z problemów jaki mam przy projekcie Słowik Archetonu. Sądzę jednak, że sytuacje dotyczy każdej realizacji domu z piwnicą i schodami prowadzącymi zarówno do samej piwnicy jak i na poddasze. Czy nie ma innej opcji niż zabudowane schody z drzwiami do piwnicy na poziomie parteru. Cytaj z mojego postu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?89393-S%C5%82owik-z-Archetonu&p=4256401#post4256401 "Co mnie najbardziej interesuje, to ewentualny pomysł na schody w tym projekcie, te betonowe standardowe wydają mi się odrobinę "przyciężkie", niestety doprojektowałem również sobie piwnicę i architekt powiedział, że ciężko będzie zlokalizować wejście w innym miejscy niż właśnie pod tymi schodami, więc jakbym chciał np. drewniane z wolną przestrzenią pod to do piwnicy klapę sobie mogę strzelić(tu oczywiście żart) " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts