m-blue 23.08.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam,kończę właśnie stawiać domek letniskowy - plany są takie, że pewne tylko na weekendy tam ktoś będzie. Myślałem, nad jakąś mini oczyszczalnią ścieków, ale to podobno powinno być dość regularnie użytkowane, a w moim przypadku tych ścieków będzie sporadyczna ilość... myślałem nad wkopaniem tylko rury i ew. wodne ścieki żeby poszły na trawę, a na twarde rzeczy był przenośny kibelek chemiczny, ale psuje mi to trochę plan łazienki, bo będzie prysznic to już by pasowało, żeby ten kibelek postawić. Najprostszym rozwiązaniem chyba by było zakopać jakiś zbiornik i wybierać szambo co jakiś czas, tyle że to chyba będzie śmierdzieć;/ może ktoś podrzuci jakieś inne rozwiązanie? pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 24.08.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Szambo najlepsze, ewentualnie toaleta kompostująca, ale co wtedy zrobić ze ściekami z mycia naczyń i kąpieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts