Łukasz789 23.08.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Rodzice robią teraz wylewki a raczej zaczęli ale natrafili na ekipy , które robią je ręcznie a ogłaszają się maszynowo a jeszcze inna robi je maszynowo bez talerza. Teraz ma być full serwis ale ja jakoś w to niewiedzę więc teraz proszę o wszelkie porady jak powinny wyglądać takie wylewki ,żeby znowu się nie naciąć.wiem już ,że papa powinna wystawać poza wylewkę i o czym jeszcze powinno się pamiętać. Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez Łukasz789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 23.08.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Zanim zapytasz - POSZUKAJ Najczęściej zadawane pytania na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 24.08.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 wylewki? zacierana od kiedy. Proszę całym zdaniem, bo nie wiadomo o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.