manesia1wp.pl 23.08.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Staram się o kredyt hipoteczny na zakup lub budowę domu . Pracuje w Republice Czeskiej a mój mąż jest ryczałtowcem. Próbowałam w pko i w bgż ,ale mi odmówili.Może są jakieś inne banki, a w ogóle to ile trzeba mieć tego dochodu, żeby dali kredyt? I mam jeszcze pytanie : czy za dom z 1925 roku do zamieszkania (nawet dość dobry stan) o powierzchni ok.250m2 -825 tys.pln to dużo czy wsam raz , bo mnie się wydaje za dużo.Czekam na porady ,ponieważ do takiej inwestycji podchodzę po raz pierwszy i myslałam ,że jest prościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 24.08.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Zależy gdzie stoi ten dom, jaka działka, jakie wyposażenie, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts