KsiazeWitold 23.08.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam serdecznie,Dostałem od firmy, która wykonuje u mnie remont dodatkowy kosztorys składający się z następujących pozycji: 1.Docieplenie styropianem ścianki kolankowej o wym. 70cm x 28mb = 19.60m2.....................490,00zł 2.Styropian 10cm na docieplenie, pianka............................................................................................624,00zł Razem:........................................................................................................................................................1114,00zł netto Łącznie robocizna + materiał + VAT:......................................................................................................1191,00zł brutto Chciałbym się dowiedzieć czy ceny materiału oraz robocizny są rozsądne czy nie?Dodam tylko, że praca jest wykonywana na terenie Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KsiazeWitold 24.08.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Powód jest taki, że mam wymieniany dach z dachówki na blachę ponieważ dachówka okazała się za ciężka do ziemi występującej na tym obszarze i dom osiadał. Fachowcy stwierdzili że pod podbitką mur nie był wcześniej zaizolowany. Chodzi o położenie izolację tego paska, który znajduje się pod podbitką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 24.08.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Moim zdaniem cena jest rozsądna, tylko pozostaje pytanie - co z podbitką? Rozebranie i ponowne jej zamontowanie też kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 24.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 ..trochę drogi ten styropian..... ze złota zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts