Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nie wiem gdzie zapytać?

żona m

Recommended Posts

Wiecie co? Właśnie sprawdziłam i mam podobnie. To znaczy jak jestem zalogowana, to wiele zdjęć mi się otwiera do połowy (nękałam o to TMK, bo nie widziałm zdjęć w Jego dzienniku ;) ), a bez logowania (sprawdzałam przed chwilą) wszystkie zdjęcia bez problemu mi się otwierają.

Ja już doszłam sama do tego. Wejść należy w moje ustawienie, potem zakładka ''Opcje wyświetlania tematów'', następnie należy postawić ptaszka przy:

Pokaż sygnatury

Pokaż avatary

Pokaż obrazki (dotyczy zarówno obrazów załączonych do postów jak i znajdujących się na innym serwerze). Teraz wyświetla się wszystko i zdjęcia i linki do dzienników budowy , komentarzy, sygnaturki .;)

Ja już doszłam sama do tego. Wejść należy w moje ustawienie, potem zakładka ''Opcje wyświetlania tematów'', następnie należy postawić ptaszka przy:

Pokaż sygnatury

Pokaż avatary

Pokaż obrazki (dotyczy zarówno obrazów załączonych do postów jak i znajdujących się na innym serwerze). Teraz wyświetla się wszystko i zdjęcia i linki do dzienników budowy , komentarzy, sygnaturki .;)

U mnie to nie działa:(

Loguję się, klikam na "ustawienia", a pokazuje mi się lista wiadomości! Jak mam postawić tego ptaszka? (mam już swoje lata i nie pamiętam jak się to robi:()

Mam windows'a 3.11 i przeglądarkę do niego przynależną. Może ona jest temu winna:(, ale informatycy powinni poinformować, że pracują na mac'u i forum działa poprawnie tylko na Safari!

''Jak mam postawić tego ptaszka? (mam już swoje lata i nie pamiętam jak się to robi)''

uśmiałam się jak norka.

Ja mam windowsa 7, przeglądarka Opera.

''Moje ustawienie'' po lewej stronie na samym dole, potem ''edytuj swój profil, następnie ustawienie zaawansowane, i tam wyswietli się to co trzeba ''odptaszkować.

• 2 weeks później...
Sorry za OT, ale nie mogę się powstrzymać od pytania: free_shop, naprawdę masz Windows 3.11??? :jawdrop:
Tak, mam lapetopa czarno-białego, to po ch... (cholerę) mi windows siódenka?

Jeżeli masz czytnik dyskietek, to moge Ci odsprzedać kopię oryginału (ok. 11 szt., bez hologramu). Kontakt na P2P:)

Edytowane przez free_shop