żona m 24.08.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 witam Jestem nowa na forum i jeszcze nie ogarniam jak ono działa. mam problem, gdy się zaloguję nie widzę sygnaturek, linków do dzienników budowy i większości fotek, jakie wstawiacie. Gdy się wyloguję widzę wszystko, ki diabeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 26.08.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Nikt nie doradzi co włączyć a co wyłączyć, gdzie kliknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.08.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Ponury chyba na wczasy pojechał. Jak wróci, to może doradzi. Ja niestety się nie znam i nigdy tak mi sie nie robiło, więc nie wiem. Może jeszcze kto co skrobnie. czasem trzeba poczekać troche na odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
free_shop 26.08.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Też miałem podobny problem. Gdy przeglądałem forum, zdjęcie było widoczne, po zalogowaniu pojawił się krzyżyk:( Nie wiem o co chodzi! Ponury! Wróć! Dość już chyba wypocząłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.08.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Wiecie co? Właśnie sprawdziłam i mam podobnie. To znaczy jak jestem zalogowana, to wiele zdjęć mi się otwiera do połowy (nękałam o to TMK, bo nie widziałm zdjęć w Jego dzienniku ), a bez logowania (sprawdzałam przed chwilą) wszystkie zdjęcia bez problemu mi się otwierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.08.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ja już doszłam sama do tego. Wejść należy w moje ustawienie, potem zakładka ''Opcje wyświetlania tematów'', następnie należy postawić ptaszka przy: Pokaż sygnatury Pokaż avatary Pokaż obrazki (dotyczy zarówno obrazów załączonych do postów jak i znajdujących się na innym serwerze). Teraz wyświetla się wszystko i zdjęcia i linki do dzienników budowy , komentarzy, sygnaturki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.08.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 To mam zaptaszone od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.08.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 no ja nie miałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
free_shop 27.08.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ja już doszłam sama do tego. Wejść należy w moje ustawienie, potem zakładka ''Opcje wyświetlania tematów'', następnie należy postawić ptaszka przy: Pokaż sygnatury Pokaż avatary Pokaż obrazki (dotyczy zarówno obrazów załączonych do postów jak i znajdujących się na innym serwerze). Teraz wyświetla się wszystko i zdjęcia i linki do dzienników budowy , komentarzy, sygnaturki . U mnie to nie działa:( Loguję się, klikam na "ustawienia", a pokazuje mi się lista wiadomości! Jak mam postawić tego ptaszka? (mam już swoje lata i nie pamiętam jak się to robi:() Mam windows'a 3.11 i przeglądarkę do niego przynależną. Może ona jest temu winna:(, ale informatycy powinni poinformować, że pracują na mac'u i forum działa poprawnie tylko na Safari! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.08.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 ''Jak mam postawić tego ptaszka? (mam już swoje lata i nie pamiętam jak się to robi)'' uśmiałam się jak norka. Ja mam windowsa 7, przeglądarka Opera. ''Moje ustawienie'' po lewej stronie na samym dole, potem ''edytuj swój profil, następnie ustawienie zaawansowane, i tam wyswietli się to co trzeba ''odptaszkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
free_shop 30.08.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Znalazłem ptaszka:wave:! Był domyślnie odznaczony. Ale i tak nie działa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 08.09.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 i co na to moderator???tez mam taki problem....ptaszki odznaczone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.09.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Ponury chyba strzelił focha, ale mu sie nie dziwie, bo moderatorów jak psów, a wszyscy forumowicze z uwagami do niego jakby był autorem nowego FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 11.09.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Sorry za OT, ale nie mogę się powstrzymać od pytania: free_shop, naprawdę masz Windows 3.11??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
free_shop 14.09.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 (edytowane) Sorry za OT, ale nie mogę się powstrzymać od pytania: free_shop, naprawdę masz Windows 3.11??? Tak, mam lapetopa czarno-białego, to po ch... (cholerę) mi windows siódenka? Jeżeli masz czytnik dyskietek, to moge Ci odsprzedać kopię oryginału (ok. 11 szt., bez hologramu). Kontakt na P2P:) Edytowane 14 Września 2010 przez free_shop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts