iwett27 10.01.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witam szukam namiarów na sprawdzona ekipe od ogrodzenia klinkierowego +brama z napedem elektrycznym w Wielkopolsce.Pozdr Iwett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaconda 26.01.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 brakuje konkretnych firm, i linków na strony jak kryptoreklama, jak czegoś szukama jestem "lajkonikiem" jak mawiał nasz prezydent, to co mam się domyslać czy zrobić z zagadnienia doktorat, pochodzę po stronach i się zoorientuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 26.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Witam szukam namiarów na sprawdzona ekipe od ogrodzenia klinkierowego +brama z napedem elektrycznym w Wielkopolsce. Pozdr Iwett To w praktyce potrzebujesz 2 firm. Zamów najpierw prace z klinkierem, a do tego dopasuje się firma od bram. Dobrze by było przed rozpoczęciem prac rozmawiać z obiema, aby zwrócić uwagę na niuanse im znane. W bramie mogę pomóc, w klinkierze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 01.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Poszukuję sprawdzonego i godnego polecenia wykonawcy ogrodzenia z kamienia z okolic Krakowa, ale mogą też być województwa ościenne. Będę wdzięczna za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamiYaca 10.04.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 ja również szukam sprawdzonej ekipy do ogrodzenia ze śląska - namiary proszę na priv, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts