diora6 07.09.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Witam Podziwiam za zapał wkładany w budowę domku.Jestem również zainteresowany projektem tego domku i w związku z tym mam kilka pytań, ale jeśli to możliwe proszę o podanie mailabądź o kontakt pod adresem [email protected] Pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgaw 06.01.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Witam, Jestem w trakcie zbierania informacji na temat budowy i projektu lk506 (projekt i działkę już mam). Czy jest możliwe żeby ktoś z forumowiczów którzy wybudowali ten domek podesłali mi swój kosztorys stanu surowego zamkniętego lub stanu zero, najbardziej chodzi mi o sta zero...Każda informacja się przyda. chodzi mi o koszty robocizny i materiały ilości i ceny...bardzo dziękuję...mój email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts