Larix1 26.08.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Czy są jakies fundusze które dają możliwość dofinasowania remontu straego domu. Kiedyś coś w prasie o tym pisali ze stare domy mogą takowe dostac czy ktos ma jakiś pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 26.08.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Mam nadzieję, że to jakaś plotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 26.08.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 No ja tez mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Larix1 27.08.2010 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Będzie można starać się o przyznanie pieniędzy na spłatę części kredytu zaciągniętego na remont starego budynku. Ministerstwo Budownictwa przygotowało właśnie projekt o wspieraniu remontów i termomodernizacji - czytamy w „Gazecie Prawnej". Być może projekt zostanie przyjęty przez rząd jeszcze w czerwcu. Przewiduje on, że osoby fizyczne, wspólnoty mieszkaniowe z większościowym udziałem osób fizycznych lub spółdzielnie mieszkaniowe mogą ubiegać się o przyznanie premii na spłatę części kredytu. Premii nie dostaną osoby, które będą finansowały inwestycje np. ze środków własnych lub unijnych. Trzeba będzie złożyć wniosek do Banku Gospodarstwa Krajowego. Nie może on dotyczyć prywatnych mieszkań, a jedynie części wspólnych budynku. Jednocześnie premia może być przyznana tylko na remont budynków, które zostały wybudowane przed 14 sierpnia 1961 r.- podaje „Gazeta Prawna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 27.08.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Czyli znowu nasze podatki roztrwonią na zarobek dla banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts