Alesis 26.08.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość przedłużenia tego projektu:http://www.extradom.pl/projekt-domu-anzio-krh1171.aspx o jakieś 5 do 6 metrów na długość. Chciałabym dorobić kotłownie i jeszcze jakiś pokój.A już nie wiem gdzie mam szukać jakiejś podpowiedzi. Zależy mi na parterówce z dużą kotłownią i 5 lub 6 pokojami, tak do 140m2.PROSZĘ O POMOC...!!! CZEKAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 26.08.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 No jak to gdzie masz szukac odpowiedzi: u projektanta tego domu. Przeciez pod obrazkiem domu masz nazwe pracowni i nazwisko architekta, ktory zaprojektowal ten dom. A nizej kontakt do architekta Extradomu w ogole. Alesis dzisiaj upalow juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts