brachol 26.08.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 WitamJak w temacie ma ktoś doświadczenia? Serce jest za Alpolem bo mam dobre doświadczenia z innymi materiałami z tej firmy natomiast portfel opowiada się za Kreiselem a może jeszcze jakiś inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 26.08.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Alpol w tej kategorii jest dobrym rozwiązaniem, ale może lepiej Caparol - dużo większa elastyczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.08.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 albo dryvit/sto-ispo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 26.08.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 słyszałem dobra opinię o maxit serpo 410 (weber ks126), sam u siebie go troszkę go zastosowałem ale nie na elewacji i nie na wełnie, zaprawa była silnie zazbrojona włóknami, co nieco utrudniało mi zaciąganie ale ponoć znacznie poprawia elastyczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.08.2010 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 a cenowo jak wyglądają te produkty? Pewnie Dryvit/Ispo będzie poza zasięgiem ale reszta?Chociaż tak się zastanawiam może lepiej dać styropian i lepszej jakości system ociepleniowy niż wełnę o gorszy/tańszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts