mich83 26.08.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam. Między salonem a przedpokojem mam przejście o szerokości 120 cm, wygląda to jak na zdjęciu 1. Chciałbym wykuc i zrobić "parapecik" z 10 cm taki zeby zmieścił się telefon. Co uważacie o takim rozwiązaniu, czy nie będzie to wygladac tandetnie ? A moze dwa "parapeciki " po dwóch stronach ? Pozatym co uważacie o gzymsie czy lepiej wygląda tak jak jest teraz czyli o standardowej wysokości drzwi , czy moze go podwyzszyć ? Tutaj sa zdjęcia do zrobionych wizualizacji przezemnie. Czy nie będzie tandety jak tak zrobię a moze jakies inne rozwiazanie podsuniecie ? Szerokosci "parapeciku" to tylko około 10 cm bo niechce zeby zaduzo odsłaniało szafe po drugiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 26.08.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Według mnie zostaw tak jak jest, a telefon postaw na osobnym stoliczku. Każda wersja z parapecikiem jest gorsza od stanu poczatkowego:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 26.08.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 oj,oj...tez uwazam,ze parapecik bedzie be.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.08.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 kiepski pomysł z parapecikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mich83 26.08.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 No chodzi mi o to że wolał bym postawić na minimalizm i niechcialbym dodatkowych stoliczków . A tak raz ze przejście optycznie się powiększy , to zyskam miejsce na telefon. No ok wyższy gzyms to pewnie zły pomysł dwa parapeciki to przesada ale jeden tez żle wygląda ?? Myślałem ze cos we wnętrzu" zaczeło by się "dziać" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.08.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 może "dzieć" się źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.08.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 kiepski pomysł z parapecikami popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 26.08.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 No chodzi mi o to że wolał bym postawić na minimalizm i niechcialbym dodatkowych stoliczków . A tak raz ze przejście optycznie się powiększy , to zyskam miejsce na telefon. No ok wyższy gzyms to pewnie zły pomysł dwa parapeciki to przesada ale jeden tez żle wygląda ?? Myślałem ze cos we wnętrzu" zaczeło by się "dziać" . bedzie kiczowato,tandetnie i wcale nie minimalistycznie jezeli z jakiegos powodu nie mozesz miec telefonu wiszacego na scianie,a nie chcesz dodatkowych stoliczkow,powies jakas skromniutka polke na scianie,na ktorej postawisz telefon oczywiscie,jest jeszcze jedna strona tego medalu -to Ty jestes wlascicielem tego wnetrza i Ty masz sie tam czuc dobrze....wiec zadaj sobie pytanie,czy wolisz wnetrze,ktore podoba sie wiekszosci,czy wolisz takie,ktore podoba sie Tobie? zycze dobrych wyborow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mich83 27.08.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 e tam czepiacie sie he he. A moze kiczowatość wynika z tego ze jest za krótki ? a taki dłuższy ? A moze macie jakiś pomysł co zmienić jesli cos mozna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 27.08.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) kurcze....mich.... nie czepiamy sie,tylko odpowiadamy na Twoj post....przeciez sam prosiles o rade... ale Ty wcale nie przyszedles po porade,tylko po akceptacje do swojego pomyslu,poniewaz mimo tylu glosow na nie,nie dajesz za wygrana.... zrob ten parapecik,skoro musisz i juz ja wychodze z zalozenia,ze zadowolenie uzytkownika jest najwazniejsze..... Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 27.08.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 mich83 jak stawiasz na minimalizm to te parapeciki sa jego zaprzeczeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 28.08.2010 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 tak szczerze mowiac,to za malo wnetrza widac na jakas konkretniejsza porade..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts