trochon 27.09.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam ponownie wszystkich czytelników forumSprawa wygląda następująco: Firma teoretycznie przez telefon uznała reklamację, ale mimo że żądałem uznania reklamacji na piśmie najpóźniej do 30.09.2010 r tekowej nie otrzymałem w sumie mają jeszcze 3 dni ale i tak już straciłem wiarę że otrzymam odpowiedź na piśmie. Następnym krokiem jaki uczynię to będzie wypowiedzenie umowy i zażądam 100 % zwrotu kosztów jakie im zapłaciłem + koszty rozbiórki i utylizacji materiałów + straty moralne. Jeśli nie wywiążą się z mojego roszczenia dobrowolnie sprawę skieruję do sądu baz żadnych skrupułów.Jeśli nie dostanę do końca miesiąca żadnej odpowiedzi ujawnię wszystkim nazwę firmy i kto jest właścicielem oraz gdzie mają swoje siedziby.pozdrawiam Trochon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trochon 03.10.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Temat mojej podłogi został wydawoło by się rozwiązany do czasu. Na dole w pokojach firma ułożyła parkiet od nowa, natomiast na piętrze zostały tylko naprawione miejsca gdzie gdzie się nie trzymało. Niestety temat wrócił jak bumerang pojawiły się kolejne mejsca odklejonych desek tam gdzie nie była wymieniona podłoga. Znów byłem zmuszony złożyć reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredi07 04.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Może nie doczytałem ale napisz jakie drewno i wymiary grubość i szerokość klejonych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts