cri 26.08.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Dwa tygodnie temu rozpoczolem wiercenie studni. Pare dni wczesniej byl pan inz. pokazal mi maoy geologiczne i powiedzial ze w tym rejonie nie bedzie problemu z woda. Wywiercimy ok.30 metrow i bedzie woda. Zrobilismy na 35 metrow i jest bardzo malo wody. Zapewniali mnie ze jesli sie oczysci to bedzie wiecej ale juz sa dwa tygodnie po wszystkim i poprawy nie widac . Woda dalej jest brudna i malo. Dzisiaj mi powiedzieli ze mi zrobia nowa na 50 to bedzie wiekszy zasob. Nie wiem co robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 07.09.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Jeśli od samego początku są problemy z wydajnością to z upływem lat może być tylko gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts