Korozja 28.06.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Dzięki dziewczyny nemi możesz napisać jaki model masz? 00marta naczytałam się na porównywarkach rozmaitych opinii ale niestety okazuje się że często 40 z nich pisała ta sama osoba :/ to już nie jest to co kiedyś. Teraz mi się zdaje że firmy zatrudniają ludzi żeby pisali pozytywne opinie na dany produkt. Łatwo idzie to wyśledzić. To może napiszę moje najważniejsze pralkowe wymagania - w rozsądnej cenie tak myślę do 1,5 tyś....(?) - nieduża (nasza wnęka ma szer. 76 i głębokość 68 a jeszcze trzeba ją podłączyć więc pewnie dosunięcie do samej ściany nie wchodzi w grę) - klasa min A ++ - funkcja pranie krótkie tudzież odświeżanie - możliwość skrócenia czasu prań podstawowych - cicha Połażę sobie po MM, pomacam i wtedy coś zdecyduję Na głowie mamy jeszcze wybór tego cholernego łóżka i materaca ciągle. Byliśmy ostatnio z M. na Słonecznym i ceny materacy M. zabiły heh łóżek zresztą też, a nie wierzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.06.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Ja też mam Boscha maxx4 i chwalę sobie. Ma fajny program do przepierki 15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.06.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Bosch maxx4 odpada bo jest w klasie energetycznej A. Dla mnie to za mało. Poza tym obroty wirowania zaczynają się dopiero od 600 a ja często delikatniejsze rzeczy wiruję na 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.06.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 no to nie pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.06.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Pomogłaś, wyeliminować jedną pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.06.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 28.06.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 ;D a to ci wymagania, u nas ( po zakupie pralki) okazało się że jest za szeroka i szafka się nie zamyka.... i co ? moj genialny małż podkół scianę, i teraz jest idealnie, PROPOZYCJA DLA CIEBIE: http://allegro.pl/pralka-aeg-electrolux-72850-a-silnik-ind-najtaniej-i1678637539.html, Z TYM ŻE PROGRAM KRÓTKI MA 20 MIN a tu druga bardzo fajna http://allegro.pl/rewelacyjna-pralka-bosch-wae24464pl-a-i1680898622.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 28.06.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 ja się przymierzam do takiej http://www.ceneo.pl/6377786s ale ma "tylko" A+ poczytaj opinie - normalnie ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.06.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 00marta Twoje propozycje bardzo ciekawe i godne rozważenia alana no właśnie o komentarzach pisałam wcześniej. Przyjrzyj się dokładnie a zobaczysz że np. taki "zenek" napisał ze 20 pozytywnych komentarzy. Wiele komentarzy brzmi podobnie i wystawionych jest w tym samym dniu. Wiele takich samych komentarzy można znaleźć przy innych modelach pralek czy na innych portalach. Poza tym jakoś nie wierzę w to że po 2 latach na przykład ktoś specjalnie wchodzi no stronę żeby dać komentarz hm...Moim zdaniem ceneo stało się mało wiarygodne jeśli chodzi o opinie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.06.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Korozja jak wrócę do domku to sprawdzę i napiszę co to za model. Chyba coś ze 109, ale nie jestem pewna. Krótkie programy ma 2: jeden 15 minut (odświeżanie), a drugi 30 minut. Klasy energerycznej nie pamiętam, pralka była kupina jakieś 1,5 roku temu (kolega z MM bardzo ją polecał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.06.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Korozjo a ja Ci polecę serię Electrolux Time Manager. Ja mam ładowaną od góry co prawda, ale kuzyn ma tą samą serię pakowaną od przodu z tym, że 60x60cm a kuzynka ma też pakowaną od przodu ale mniejszą. Są naprawdę fajne, mają dużo programów i można sobie skracać/wydłużać czas prania. Pojemnik na proszek i płyn ładnie wyciąga się do mycia. Nie wiem jak jest z obrotami i klasą ale to sobie zobacz czy Ci to w ogóle pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 28.06.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 ciekawe te propozycje, a Ty zamierzasz mieć zabudowaną pralkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.06.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Ja też chyba nie specjalnie pomogę, ale potwierdzę że LG jest w porządku, też piorę b. często, ładowana od przodu, ma wyciągany pojemniczek, jest wąska bo 60x40, dużo programów, ma również 30 min pranie i dodatkowo osobno płukanie z wirowaniem, obroty od 400 do 1200, tylko że jest z suszarką i kosztowała około 2500 zł, ale może są modele bez suszarek. http://www.electro.pl/produkt-LG_Pralko_suszarka_WD_12330CDP-49149,77.html Teraz widzę, że koło 1700 zł, ooooo!!! ale klasa energetyczna D !!!!!!! No to wzięłam smoka - ale to pewnie przez tę suszarkę - ja jej w sumie nie używam - połasiłam się na nią, bo w kawalerce mieszkamy i przerażała mnie wizja suszarki w pokoju zimą - już się przyzwyczaiłam ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.06.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 A to moje to Hotpoint-Ariston ARXD 109 - ale chyba też nie będzie Ci odpowiadać, bo klasa energetyczna A. W każdym razie można je kupić już w okolicach 1.100 zł. Tu jest parametryzacja: http://www.ceneo.pl/1312134s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 29.06.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 ulciapulcia zosik wy u mnie pierwszy raz więc witam serdecznie ulciapulcia w łazience mam małą wnękę i tam chce ustawić pralkę, nad nią zrobić półki i całą wnękę zakryć za drzwiami zosik no właśnie kurna jedną lg mam na oku ale chyba ze 2800 zł kosztuje :/ suszarka fajna sprawa ale ja bym się bała o ubrania. Teraz wszystko takie delikatne produkują że strach w rękach prać nemi dzięki pysiaczek ta Electrolux Time Manager ciekawa można pomyśleć Ja już jestem na półmetku pralkowych poszukiwań. Teraz mam gorszy problem. M. chce jechać dziś kupić kontakty...znając moje mega niezdecydowanie nie wiem jak mam od ręki coś wybrać heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 29.06.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 00marta Twoje propozycje bardzo ciekawe i godne rozważenia alana no właśnie o komentarzach pisałam wcześniej. Przyjrzyj się dokładnie a zobaczysz że np. taki "zenek" napisał ze 20 pozytywnych komentarzy. Wiele komentarzy brzmi podobnie i wystawionych jest w tym samym dniu. Wiele takich samych komentarzy można znaleźć przy innych modelach pralek czy na innych portalach. Poza tym jakoś nie wierzę w to że po 2 latach na przykład ktoś specjalnie wchodzi no stronę żeby dać komentarz hm...Moim zdaniem ceneo stało się mało wiarygodne jeśli chodzi o opinie :/ wiem wiem, napisałam o komentarzach z przekorą, ale widocznie nie wyszło słyszałam, że już nawet jest taki zawód - ludzie piszą pozytywne komantarze na zlecenie firm... a pralka generalnie polecona przez znajomych, dlatego się przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 29.06.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 no właśnie najlepiej z polecenia ,dla mnie ważna jest jej głośność, a raczej jej brak, ale takich nie ma:( i klasa energetyczna, a no i programy. ale żeby miała wszystko to będzie trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 29.06.2011 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 wiem wiem, napisałam o komentarzach z przekorą, ale widocznie nie wyszło słyszałam, że już nawet jest taki zawód - ludzie piszą pozytywne komantarze na zlecenie firm... a pralka generalnie polecona przez znajomych, dlatego się przymierzam Widzisz co się ze mną dzieje, już nawet przekory nie poznaje. Czas się na jakieś leczenie oddać! no właśnie najlepiej z polecenia ,dla mnie ważna jest jej głośność, a raczej jej brak, ale takich nie ma:( i klasa energetyczna, a no i programy. ale żeby miała wszystko to będzie trudno. Nie, no są kurna super ciche pralki naszpikowane masą programów, oszczędne ale kurna kosztują kosmiczne pieniądze. Ja się dziś naoglądałam w MM pralek Lg z tym całym DD, popatrzałam się, popodniecałam i odeszłam oblizując smaczkiem eh... tylko kasę mieć *** Dziewczyny dziękuję wam za pomoc z pralką. Ja już wybrałam swój typ. Co prawda mogłabym jeszcze poszperać ale siada mi już na głowę więc niech ta zostanie (żelazko gratis przy zakupie:)) Jak tylko M. zaakceptuje to kupujemy! http://www.bosch-home.pl/produkty/pralki-i-suszarki/pralki-%C5%82adowane-od-frontu/60-cm-g%C5%82%C4%99boko%C5%9Bci/WAE24464PL.html?source=browse I jeszcze z niusów. Kupiliśmy materac i 2 poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 30.06.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 ulciapulcia zosik wy u mnie pierwszy raz więc witam serdecznie Mówisz, że pierwszy raz? hmmm możliwe, ale zaglądałam tyle razy, że już rachubę straciłam To trochę Ci pomaślę okna, okna, okna... ehhh cudo, problemy z brodzikiem, dylematy płytkowe, szara mysz w przedpokoju hihihi ojjj naczytałam się naczytałam Tę szarą mysz od Monah to pewnie i ja sobie zapożyczę Pozdrawiam i powodzenia z wykańczaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.06.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Gratuluję materaca Znaczy się przeprowadzka soon? PS. Bardzo ładna praleczka, no i to żelazko gratis - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts