Korozja 21.02.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Dzisiaj z M. byliśmy w mieszkanku. Jarek jednak jeszcze robi troszkę, pobyt w szpitalu mu przesunęli. Zdjęcia miałam zrobić ale nie zrobiłam bo se pomyślałam że cynknę jak prysznic będzie zamontowany. Mam nadzieję że w środę już to nastąpi. Pomiziałam za to sobie moje szare ściany...:rotfl:bez kitu zajebiste są! Jeżeli ktoś szuka "ciepłego", mysiego, milutkiego szarego odcienia to polecam ten kolor właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.02.2011 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ach byłaby zapomniała. Dwa sklepy w Szczecinie które moim zdaniem koniecznie trzeba odwiedzić :)Osobiście ślinotoku dostałam jak tam weszłam:D dla wszystkich fanek impressionen i nie tylko:) :http://www.magicznydomek.pl/glowna.htmlhttp://zemlerdecor.com/home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 22.02.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Zawitałam do Ciebie ! muszę przyznać najpierwej, że okna są duszą twojego M, tych zazdroszczę i parapety takie duże boskie ! łazienka zapowiada się "smacznie" zwłaszcza, że to moje kochane szarości, też jestem na etapie miłosci do szarości ! nawiązując piękny wyszedł korytarz... będę pilnowac postepów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aduska 22.02.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 aduska w prawym górnym rogu (czyli te takie można powiedzieć najciemniejsze;)) to jest rzeczywiście dąb a dokładnie: Dąb naturalny heritage deska, Eligna U1384. Pan z komfortu miał rację one nie mają fazowanych krawędzi natomiast można je kupić w wersji z 2 fazowanymi krawędziami (Perspective UL1384). A to czyli jednak nie moje Noo, a tak w ogóle to również chciałam napisać, że masz boskie okna trochę się identyfikuje z Tobą, bo historia podobna, też nawet poznałam mojego narzeczonego przez internet tylko jak Ty wytrzymujesz tyle trwający remont? u nas raptem 3 tygodnie minęły od odbioru mieszkania a ja już bym się spakowała i wyprowadziła jak nam siły starczy, to może w niedzielę zrobimy mini przeprowadzkę, jak dziad zresztą nie nawali bo już jest obsuwa czasowa... A ściany też maluję na szaro, też jasny, tylko farbą Beckers star dust. Właściwie to teraz żałuję, że do korytarza kupiłam brązik, a szary będzie tylko w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.02.2011 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 00marta no witam u mnie fajnie że zawitałaś dziękuję za miłe słowa. W środę albo w czwartek porcja nowych fotosków więc pilnuj pozdrawiam również aduska dąb biały to te w prawym dolnym rogu dokładnie jest to kolekcja classic QSM032 i one mają tak specjalnie zaznaczone krawędzie więc pan w komforcie mało się znał ale powiem Ci że....my też byliśmy dziś w komforcie i wypożyczyliśmy 2 wzorniki w tym dąb biały właśnie i kurde pomimo tych krawędzi zajebiście mi się podoba. Tak jak napisałaś dla tych paneli można to chyba przeżyć M zresztą też weź sprawdź czy Twoje panele to te o których piszę i koniecznie się zdjęciami pochwal jak już będą położone! I jeszcze jedno jaki podkład wybraliście pod panele? Czy listwy też w komforcie kupowaliście? Dziękuje za miłe słowa pod adresem okien swojego faceta musiałam poznać przez neta nie było wyjścia skoro w realu nikogo porządnego nie było Remont wytrzymuję bo to nowe mieszkanie i jeszcze nie mieszkamy w nim. Zarówno ja jak i M. mamy inne miejsca zamieszkania obecnie. Mimo to męczy mnie to że tyle czasu już minęło a mieszkanie nieskończone. Chciałabym już firanki wieszać, kwiatku ustawiać, poduchy na kanapie porozrzucać ech...jestem cierpliwa bo wiem że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 23.02.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Nie mogę uchwycić ich szarego koloru. Jeszcze jak wróci małż i wieczorem postaram się wkleić lepsze zdjęcia, ale może dadzą Ci jakieś wyobrażenie.http://img341.imageshack.us/img341/1535/img1764t.jpg http://img196.imageshack.us/img196/545/img1756g.jpg Najlepiej kolor oddaje drugie zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 23.02.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 To jest też dąb z komfortu, kolor jasnoszary. Jeszcze jedno zdjęcie:http://img109.imageshack.us/img109/4556/img1758nh.jpg Tutaj kolor wyszedł najmniej wiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 23.02.2011 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 spinacz dzięki za zdjęcia. Śliczna ta Twoja podłoga tylko nie wiem czy nie za ciemna by dla mnie była. Chociaż na tym 2 zdjęciu wygląda dosyć jasno.Czy Twoje panele to może są te: http://www.komfort.pl/panele/info/kod/307106/cofnij_kod/307125 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 23.02.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Tak, to te. Są jasne, naprawdę oddaje to może te 2 zdjęcie, pozostałe nie są zbyt miarodajne. Jeśli bywasz w komforcie, to najlepiej je zobaczyć na żywo. Spróbuję jeszcze jakieś ujęcia, w tym wieczorne, by pokazać tą srebrną poświatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.02.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Bardzo fajne te panele spinacza Szare Korozjo ja tylko chciałam zameldować, że zakupiliśmy w końcu próbkę z fluggera Dziś lub jutro test. Ciekawa jestem co to wyjdzie bo to co nam maźnęli na wieczku jest naprawdę ciemne No ale w końcu sami tak chcieliśmy prawda Przy okazji oblukałam sobie na wzorniku Rain Grey - jest rzeczywiście bardzo podobny do mojej sypialni, czyli w tej próbce poszliśmy w takim wypadku o wiele tonów ciemniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.02.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Pysiaczek wiem ze była ale napisz mi numer tej próbki? bo Rain Grey to chyba nie wystarczy? tak? moze tez wkoncu dotre do flugera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.02.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 psosin to jest u-541 Rain Grey. Ten kolor znajduje się we wzorniku kolorów zewnętrznych, to Cię od razu uprzedzam, bo nam się pani wczoraj nie mogła doszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aduska 23.02.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Korozjo to są dokładnie moje panele jasno wyszły na tym Twoim zdjęciu niestety jeszcze nie zostały położone :/ mają być jutro, także napewno zamelduję jak się prezentują. A podkład kupował mój narzeczony, także szczerze Ci powiem że nie mam pojęcia co to jest, takie kwadratowe cusie w kolorze nijakim na fakturze jest napisane "podkład XPS plus 5mm / eko-max 5mm". Listwy kupowaliśmy razem z panelami, teraz mamy tylko problem jakie listwy dać w miejscach, gdzie panele będą się łączyły z kaflami... trzeba będzie się kopsnąć do komfortu. A że nie mieszkasz tam jeszcze to się domyślam, ale jednak kawał czasu już wam się to ciągnie no ale widzę, że wszystko robicie przemyślanie, nam nawet nie przyszło do głowy żeby wypożyczać próbniki no i efektem tego jeszcze się remont nie skończył a ja już połowę rzeczy bym zrobiła inaczej no ale w poniedziałek mamy już montaż mebli kuchennych i szaf, nie mogę się doczekać i czekam z niecierpliwością na fotki Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.02.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Korozja no właśnie fotki obiecane to gdzie są? Niektórzy tu czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.02.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Potwierdzam - czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatek255 23.02.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 pod panele najlepsze jest tzw. wirgo to jest taka mata pod panele i wyrównuje i wygłusza troszeczkę wg. mnie pianka się nie nadaje, bo szybko się ugniata a my nie pamiętam w jakiej cenie kupowaliśmy panele, ale z najwyższej półki to one nie były czekam na fociszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 23.02.2011 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 spinacz możesz napisać jaki podkład użyliście pod te panele i czy wyciszył rzeczywiście trochę podłogę. pysiaczek no super że w końcu kupiliście próbkę. 3mam kciuki żeby kolor wyszedł taki jak oczekujesz i pamiętaj żeby pomalować i zostawić bo farba musi porządnie wyschnąć żeby pokazać swoje prawdziwe oblicze *** aduska :rotfl:aparat zawsze trochę przekłamuje dlatego wyszły jakieś takie jasne. Poza tym jak oglądaliśmy je w mieszkaniu to też w zależności od światła wyglądały inaczej. O wzorniku nic nie wiedziałam ale bardzo miły pan w komforcie sam mi zaproponował wzięliśmy 2: ten i jeden bardziej brązowy i jednak u nas w mieszkaniu szary prezentował się lepiej Dzięki za informacje o podkładzie. Koniecznie daj znać jak się sprawdził pod panele. Czy je wyciszył. No i oczywiście pochwal się zdjęciami położonej podłogi! Jestem ciekawa jak na dużej powierzchni wyglądają Remont nam sie ciągnie głównie przez naszych pierwszych pseudofachowców co to robili jak im sie chciało. Potem czekaliśmy 2 m-ce na pana Jarka bo był zajęty i tak się przedłużyło. Fakt że trochę rzeczy przez ten czas przemyślałam ale i tak bym teraz sporo zmieniła. To nasz pierwsze urządzanie czegokolwiek więc mało się znamy i trochę nieporadni jesteśmy poa tym ja sama nie wiem czego chcę i zamiast kupować myślę tylko i myślę i nic z tego nie wychodzi Zazdraszczam mebli kuchennych duuuużo bym dała żeby ten etap mieć za sobą. *** Dziefczęta fotki będą ale nie dziś bo kurde znowu kabla od aparatu nie mam. Jutro go zdobędę i coś pokaże chociaż dużo się nie zmieniło Dziś dostaliśmy kolejną wycenę kuchni, ok 14 tyśka z montażem ;/ z tego co widzę to wszystkie ceny jak do tej pory są zbliżone. Jutro idę do kolejnego salonu, zobaczymy jaką tam dadzą cenę. Ostatnio jak byłam w media markt zaczepiłam mnie jakaś starsza pani i się o piekarniki pytała bo sądziła że się znam a ja szczerze mówiąc to jeszcze bardziej zakręcona niż ona no i tak postałyśmy dłuższa chwilę od słowa do słowa dała mi namiar na stolarza z Goleniowa że jakiś taki wypasiony i tak się teraz zastanawiam... *** I jeszcze ogłoszenie: od piątku do wtorku mnie nie będzie bo jedziemy z M. do....WARSZAWY!! Już tak dawno w stolicy nie byłam że się mocno stęskniłam I tu taka moja prośba ma ktoś namiar na miejsca w Wawie które warto odwiedzić? Na liście miejsc obowiązkowych mamy Ikeę ale może coś jeszcze gdzie warto zajrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 23.02.2011 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 kwiatek255 no wiem że pianka lipna jest. I jeszcze korek bo potraf długo śmierdzieć. Sprawdzę podkład o którym piszesz Ostatnio koleś z jednego salonu polecał nam podkład piaskowy witexa, zachwalał że wypas ale tak musi gadać pewnie. Może bym się skusiłam ale cena dosyć spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.02.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Korozjo dla mnie absolutnie konieczna do odwiedzenia w Warszawie jest zawsze Cafe Karma. Bardzo lubię to klimatyczne wnętrze Ikea też jest zawsze w planach (nawet jak jesteśmy pociągiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.02.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 i muzeum pw! - świetne miejsce. lubię takie muzea do macania sprawdź koniecznie tego stolarza. goleniów to nie szczecin, a z mojego doświadczenia - odległość 20 km od "dużego miasta" wpływa bardzo korzystnie na stan portfela i ilość spełnionych zachcianek narzeczonych ministrów finansów. ceny troszkę inne, przyjemniejsze, a przejechać się nie tak daleko. pokażesz, pogadasz, może stolarz da ci coś pomacać ze swoich wytworów i jeszcze zrobi jakąś interesującą wycenę. jeśli będzie pudło, to przynajmniej sumienie będziesz mieć czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts