jonaw 23.03.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 :rotfl:Rozwaliłaś mnie swoim postem Korozja gdybym gdzieś usłyszała słowo "zik" to za Chiny bym nie wpadła na to, co się za nim kryje U nas na południu to standardem się leci - zety, koła, ewent. kafle. Ziki - tego tu jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.03.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 He he he - ja też nie znałam tego słowa, ale ja też z południa. Ostatnio natomiast usłyszałam jedno określenie, które mi się spodobało - pytanie klienta: "Pani X to ile GULENÓW będzie ta kampania kosztować?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.03.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 nemi moze "goldenów"? hehhe ja ZIKA tez nie znałam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 23.03.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 psosin też byłam rozczarowana ale tak jak piszesz...zobaczymy a może akurat coś fajnego sie trafi jonaw no to teraz znasz nowe słówko W sprawie "zika" pisałam do przyjaciółki. Jej chłopak z Wrocławia też zna to słówko więc wychodzi na to że ona na niego nie wpadła i też nie pamięta skąd je znamy. Prawdopodobnie podłapałyśmy to od chłopaków z klasy Inne określenia które wymieniasz też znam nemi gulenów nie znałam:rotfl: Widzę że zik robi furorę ja natomiast wpadłam na słówko (troszkę brzydkie): labadziara. Jest to pojęcie pierwotne którego nie definiujemy. Możliwe że kiedyś to zasłyszałam i mi wpadło natomiast nikt kogo znam tego słówka nie znaL i nie wie co znaczy więc uznałam to za swój wymysł poza tym nieźle się przyjęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 23.03.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 o tak, zik robi zawrotną karierę Przypomniało mi się jeszcze jedno określenie - zyl (np. 50 zyla...). Może zik to jakaś pochodna zyla? Albo odwrotnie? Jak tam Twoje króliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 23.03.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 jonaw możliwe rzeczywiście że to pochodna Królików szybko nie zobaczę bo nie opłaca się mojej kumpeli wysyłać ich do Szcz. Raz że za przesyłkę wyjdzie drożej niż za króliki, dwa nigdy nie wiadomo czy do mnie dotrą w ogóle a jeśli już to czy w jednym kawałku. Prawdopodobnie spotkamy się na Wielkanoc to wtedy mi je przekaże kto powiedział że po zakończeniu świąt od razu trzeba chować ozdoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 23.03.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 kto powiedział że po zakończeniu świąt od razu trzeba chować ozdoby? na pewno nie ja Ja tak prędko nie chowam. A w tym roku to pewnie w ogóle prędko nie schowam niczego, bo po świętach mam poród w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 23.03.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 jonaw to Ty w ogóle żadnych zająców nie potrzebujesz skoro będziesz mieć własnego, najśliczniejszego, małego króliczka na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.03.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Ja też znam określenie "zika" Możliwe więc, że w Szczecinie jest ono mocno popularne Korozjo wybierasz się tego 31 marca do TkMaxxa czy poczekasz aż minie pierwszy szał? Ja byłam w zeszłe wakacje w tym sklepie w Poznaniu w Malcie bodajże i faktycznie nie było to to samo co w UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.03.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 pysiaczek masochistką nie jestem więc do TKMaxx wybiorę się jak minie pierwszy szał widziałam co się działo jak burger kinga w Molo otworzyli. Kolejki wychodziły prawie na zewnątrz. Ścisk, tłok, masakra. Aha wracając wczoraj z pracy przechodziłam koło tego sklepu gdzie zające drewniane kupiłam. Na pewno nazywa się SZKIEŁKO i jest na Dworcowej 19 widziałam że promołszyny były na jajka wielkanocne i inne ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 24.03.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 jonaw to Ty w ogóle żadnych zająców nie potrzebujesz skoro będziesz mieć własnego, najśliczniejszego, małego króliczka na święta PO świętach Korozjo, po przed to by było za wcześnie Ale masz rację, to będzie najśliczniejszy i najsłodszy mały króliczek - żadne tu pokazywane mu nie dorównają, bo nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.03.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 jonaw to trzymam kciuki żeby było PO a to że Twój króliczek będzie najlepszy nie podlega żadnej dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.03.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Korozjo też tak właśnie myślę, żeby wybrać się do TkMaxxa na przykład po weekendzie - powinno być spokojniej Słyszałam co prawda, że w tych pierwszych dniach mają być jakieś fajne promocje, ale nie wiem czy to rzeczywiście może być jakaś super promocja jak za darmo? Dzięki za namiar na sklep - ja dziś będę w Sterze to spojrzę czy tam może króliczków nie dowieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.03.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Korozja panele kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.03.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 No właśnie kupione? Melduję, że króliczków niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.03.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 (edytowane) Dziefczęta panele kupione! :rotfl:i podkład też tylko że musimy czekać kolejne 2 tyg bo nie ma ich na stanie Dzwoniłam dziś pytać o brodzik. Znowu koleś nie wiedział o co kaman. Ja pierdzielę. Masakra z taka obsługą. Byłam niemiła bo już kurde ileż można. Powiedziałam im że to kpina i takie tam. Oddzwonili po 2 godz z info że brodzik dziś wysłany będzie jutro (miał być dziś), podali nr listu przewozowego oraz wysłali w końcu na maila fakturę. I się okazało że faktura jest na mnie a miała być na M. W sumie to nie dopilnowaliśmy bo 1 też na mnie przyszła. No i weź tu się człowieku nie wkur...! Znalazłam zamówienie i jak byk jest że to M. jest nabywcą nie ja więc z jakij paki nagle na mnie fakturę wystawiają. O dzizas! Oficjalnie więc: sklepu http://megalazienki.pl/ NIE POLECAM! 7 tyg czekania, niekompetentni pracownicy i nawet słowa przepraszam. pysiaczek przejdź się do tego szkiełka, bo tam też były zające. Co prawda inne ale też fajne i fajne drewniane, żółte kurki też mi w oko wpadły jak przez drzwi odglądałam Edytowane 24 Marca 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.03.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Korozja dopilnujcie żeby Wam wystawili KOREKTĘ faktury, a nie notę korygującą, bo w przypadku osób fizycznych nota nie ma mocy prawnej i nie da się od tego odliczyć Vatu. To tak na marginesie, bo miałam podobny kłopot z fakturą za płytki. Fajnie, że macie już te panele - jeden kłopot z głowy. Czekamy na zdjęcia z postępów prac. A kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.03.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 nemi dzięki za info. Mam nadzieję że poprawią dobrze. Nie wiem kiedy przeprowadzka ale pewnie nie szybko bo jeszcze kuchni nie ma zamówionej podejrzewam że tak maj/czerwiec. rzyszły tydzień biorę sobie wolne w robocie żeby w końcu coś z tą kuchnią postanowić kurde no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 25.03.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 UWAGA, UWAGA! MAMY BRODZIK! Wieczorem mała fotorelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 25.03.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 no to czekamy. Możesz pokazać wszystko co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts