Korozja 25.03.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Nie no wszystkiego pokazywać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.03.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Korozjo super W końcu Czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.03.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 mi tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 25.03.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dziefczęta fotoski będą ofkors Sama nie moge w robocie wysiedzieć bo tak jestem podekscytowana a dziś do 19 robię Odebrałam brodzik, rozpakowałam na szybko zlukałam i już musiałam do pracy śmigać. Nawet sie porządnie nie namiziałam tego mojego brodzika. A fajny jest, taki czarny matowy jak pojedziemy z M. to wstawimy go do łazienki żeby zobaczyć jak to będzie wyglądać ech A teraz odbiegając od tematu brodziku, powiedzcie mi czy gruntowałyście podłogę przed ułożeniem paneli? Pan w Komforcie mówił że powinno się tak zrobić żeby się nie pyliło w trakcie montażu a i potem żeby szparami pył nie wyłaził hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 25.03.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Tak wyszło że dzisiaj jednak tylko 2 fotki brodzika robione tuż po odbiorze: Syfon i nóżki są także tylko ich nie obfotografowałam. Zboku widać karton z syfonem Białe ślady to moja sprawka, musiałam się przejść o nowym brodziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Korozjo wygląda super!!!!!!!!!! I jaki duży Elegancik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 25.03.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 pysiaczek dziękuję a tak w ogóle to zapomniałam napisać że oglądałam zdjęcia Twojego M i bardzo mi sie podoba. Połączenie jasnego drewna z szarością w sypialni bardzo przyjemne no a w salonie to już pojechałaś po całości z tym szarym. Ja bym się nie odważyła ale bardzo mi się podoba Co to jest nad blatem w kuchni? Wygląda ciekawie. A muffinkami mi smaka narobiłaś. Od razu mi się przypomniały moje ostatnie jakie piekłam z budyniem i czekoladą...mniam Czekam na więcej odsłon Twojego M aaa i byłabym zapomniała. Piękne zdjęcie ślubne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.03.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 odwołuję wszystko co kiedykolwiek pomyślałam o czarnym brodziku! czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.03.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) Korozjo bardzo mi miło czytać to co napisałaś Na sypialni właśnie nam zależało, aby wszystko było takie jasne i przytulne, ale i tak jak widzisz zdecydowałam się na czarne dodatki (za radą Forumek ) żeby tą jasność wszelką przełamać. Zdjęcie (niestety nie udało mi się inaczej go uchwycić jak z tym fleszem po środku) docelowo ma być nad toaletką, ale tak naprawdę to w sypialni też jeszcze nie wszystko gotowe choć jest to najbardziej wykończone pomieszczenie w naszym mieszkaniu Ściana w salonie faktycznie jest ciemna. Ale już się do niej zupełnie przyzwyczaiłam. I wcale nie jest mi za ciemno. Widziała ją nawet moja babcia i nie padła - czyli nie jest źle Tak naprawdę to tylko jakby jedna pełna ściana będzie w tym kolorze. Bo ściana z oknem będzie cała zasłonięta karniszem i tym co na nim, w narożniku którego nie widać na zdjęciu będzie biała tapeta (tam też stoi stół) a jedna ściana z tv będzie w cegle (póki co straszy skutym gołym betonem, ale nie takim jak to teraz jest modny dlatego jej nawet nie pokazuję). Nad blatem w kuchni to uśmiejesz się jak napiszę ale to jakiś gres z Cersanitu, który kupiliśmy na wyprzedaży w LM bo mężowi tak się spodobał wzór, że nie miałam wyjścia, choć nie byłam zbyt entuzjastycznie nastawiona. A teraz jest to właśnie główna rzecz w kuchni na którą ludzie zwracają uwagę Bo faktycznie jak na ta cenę (30zł za mkw) to są to wspaniałe kafle. Muffinki już mi się powoli przejadły - chyba za często je robiłam. Ale takich z budyniem i czekoladą jeszcze nie próbowałam, więc jakbyś mogła się podzielić przepisem to byłabym wdzięczna I w ogóle przepraszam za offtopa, ale sama zaczęłaś Z niecierpliwością czekam na to jak Twoja łazienka będzie się prezentować z tym brodzikiem i tą czarną szafką - mniami! Edytowane 25 Marca 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 26.03.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 fajny ten czarnulek Korozja, a co Ty planujesz robić w tym duuużym brodziku? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.03.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 odwołuję wszystko co kiedykolwiek pomyślałam o czarnym brodziku! czad! Muffinki już mi się powoli przejadły - chyba za często je robiłam. Ale takich z budyniem i czekoladą jeszcze nie próbowałam, więc jakbyś mogła się podzielić przepisem to byłabym wdzięczna I w ogóle przepraszam za offtopa, ale sama zaczęłaś Z niecierpliwością czekam na to jak Twoja łazienka będzie się prezentować z tym brodzikiem i tą czarną szafką - mniami! Mówisz i masz. Przepis pochodzi z forum cin cin http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=21870 Polecam założyć konto bo wtedy ma się większy dostęp a i zdjęcia można oglądać. Aha i przeczytaj opinie innych osób o tych muffinkach. Ja zmieniłam to że nie dałam sody (dużo osób narzekało na jej wyczuwalny smak) i dałam mniej cukru. Ale zrób sama i wtedy najlepiej będziesz wiedzieć czego dać mniej a czego więcej Oo i na kotlecie też takie muffinki są http://kotlet.tv/muffinki-z-budyniem-i-czekolada fajny ten czarnulek Korozja, a co Ty planujesz robić w tym duuużym brodziku? :D JAK to co? WSZYSTKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.03.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 No i smaka na muffinki nabrałam. A macie za to! Co sie będę sama katować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 28.03.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 ja biorę od razu podwójną porcję co jest teraz na tapecie w Twoim domku? bo się lekko zgubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.03.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) Muffinki na kotlecie mnie rozbawiły Korozjo na pewno spróbuję te Twoje, ale za kilka dni - obecnie czuję przesyt Ooooo teraz widzę zdjęcie i od razu przesyt mi minął Czym posypałaś te muffinki, że takie ładne na czubku są Edytowane 28 Marca 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 28.03.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 a ja się zastanawiałam o jaki kotlet chodzi - dopiero teraz zauważyłam tego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 28.03.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Korozja, ja jeszcze w kwestii białych osłonek na doniczki - jedno małe pytanko - wiesz może czy one nadają się do storczyków? Tzn. czy są odpowiednio wysokie by ukryć całą plastikową doniczkę storczyka? ( o ile już coś do nich przymierzałaś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.03.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Pysiaczek a ty wkoncu masz ta galrie tutaj na FM? bo co jak co ale ja salonu to nei widziałam Korozja ale cudne muffinki;-)) mniam, tez miałam faze na muffinki teraz trzeba odpokutowac;-( conajmnie 6kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.03.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Mufinki mniam. Ja ostatnio w ogóle mam jakąś fazę na jedzenie - znaczy jestem cały czas głodna. Niech już się zrobi ciepło to zamienię autobus na rower i przynajniej będę mieć mniej wyrzutów sumienia. Brodzik fajowy. Kiedy Jarek będzie montował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.03.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 ja biorę od razu podwójną porcję co jest teraz na tapecie w Twoim domku? bo się lekko zgubiłam Teraz na tapecie jest moja praca dyplomowa muszę coś napisać bo trochę do tyłu jestem. No ale żeby nie było to będę starała się z ta kuchnią coś ogarnąć zobaczymy co z tego wyniknie. No i szybę do prysznica trzeba zamówić znaczy się drzwi szklane przesuwne więc jak ktoś ma namiar na szklarza w Szczecinie to proszę o info. Muffinki na kotlecie mnie rozbawiły Korozjo na pewno spróbuję te Twoje, ale za kilka dni - obecnie czuję przesyt Ooooo teraz widzę zdjęcie i od razu przesyt mi minął Czym posypałaś te muffinki, że takie ładne na czubku są Muffinki na zdjęciu to nie są te z budyniuem i czekoladą tylko bananowo-kokosowe osypane kokosem:-P z tego przepisu (chyba): http://o-pysznym-jedzeniu.bloog.pl/id,4315745,title,Mufinki-bananowo-kokosowe,index.html Jak dla mnie troszeczkę za suche były mimo iż dałam więcej bananów niż w przepisie ale tato M. tak się zajadał że aż mu się uszy trzęsły więc to chyba zależy co kto lubi ale z kawką lub kakałko jak najbardziej polecam Skoro już w temacie żarcia jesteśmy a w mieszkaniu nic się tymczasowo nie dzieję i nie mam co pokazać to jutro zapraszam na. kolejny wis kulinarny pt: "kurczak w butelkę nabity" Korozja, ja jeszcze w kwestii białych osłonek na doniczki - jedno małe pytanko - wiesz może czy one nadają się do storczyków? Tzn. czy są odpowiednio wysokie by ukryć całą plastikową doniczkę storczyka? ( o ile już coś do nich przymierzałaś) U mnie w jednej osłonce juz doniczka z żonkilami miejsce znalazła. Doniczki nie widać no ale duża nie jest. Nie mam teraz osłonki pod rękę ale potem srawdzę wymiary to Ci napiszę Pysiaczek a ty wkoncu masz ta galrie tutaj na FM? bo co jak co ale ja salonu to nei widziałam Korozja ale cudne muffinki;-)) mniam, tez miałam faze na muffinki teraz trzeba odpokutowac;-( conajmnie 6kg Zdjęcia pysiaczkowego salonu były w tym albumie co do niego jest link ale zdjęcia zniknęły. Ja się załapałam na szczęście. Może pysiaczek się jeszcze pochwali Muffinki super rzecz. Robi się je błyskawicznie i można dodać do nich wszystko. Teraz przymierzam się do zrobienia wytrawnych muffinek. Z ziołami, pomidorami serem czy cuś. Jak zrobię to się pochwalę mi tez by się przydało 6 kg zgubić jeszcze Mufinki mniam. Ja ostatnio w ogóle mam jakąś fazę na jedzenie - znaczy jestem cały czas głodna. Niech już się zrobi ciepło to zamienię autobus na rower i przynajniej będę mieć mniej wyrzutów sumienia. Brodzik fajowy. Kiedy Jarek będzie montował? Weź nic nie mów. Ja mam PMS więc bym krowę z kopytami zeżarła. Najgorsze że strasznie zasmakował mi nowy smak Laysów (krewetkowe) i nie mogę się i oprzeć a to tyle kalorii... Dziś dzwoniłam do Jarka poinformować go że brodzik już jest. Nie mówiłam mu że już ma szybko biec i go montować ale wydaje mi się że na dniach to zrobi. Kopsnę się w środe na chawirę i zobaczymy czy coś podziałał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.03.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ajjj ja też muffinki czuję niestety w d...pupie Korozja dzięki za wytłumaczenie jakie to są te ze zdjęcia psosin w kwestii fotki mojego salonu Korozja dobrze już to wytłumaczyła Zdjęcie było w zasadzie tylko próbką salonu na ścianie, więc nie masz czego żałować. Na razie jest u nas niekończące się wykończenie salonu, więc nie ma co pokazywać jonaw moim zdaniem osłonka storczyka będzie wystawać niestety z tej doniczki Ikeowej. Ja mam co prawda w domu tylko te w większym rozmiarze, ale dla porównania z małymi mam jakieś inne i z nich niestety wystaje lekko ta przeźroczysta osłonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts