duś1719506024 29.04.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 no no... elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.04.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Jeśli jest taka możliwość to płytę najlepiej podłączyć pod 3 fazy, nie obciąża wtedy sieci tylko działa indywidualnie, jakby "obok". W domach jednorodzinnych to rozwiązanie jest możliwe i faktycznie bezpieczniejsze. Podłoga ładnie wyszła, jaśniutka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 02.05.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 ach!!! - jak fantastycznie!!! to pewnie niedługo już przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 02.05.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witam, Miło mi że panele sie podobają ja osobiście jestem w nich zakochana (cóż za skromność) Porobiłam wczoraj więcej fotosów ale kabla do aparatu brak heh potem sie po niego pofatyguję te 200 m A przeprowadzkę byśmy chcieli w czerwcu jak się uda Tymczasem ja dalej zastanawiam się nad sprzętem i oglądam listwy. Najbardziej podobaja mi się 4 typy: Zdjęcia pochodzą ze strony: http://www.listwypodlogowe.pl/index.php?m=1 Ze względów praktycznych najprawdopodobniej zdecyduję się na te ostatnie. Są zaokrąglone i nie mają rowków żadnych więc nie będzie siedziska kurzu Tylko kurde ceny tych listew...:bash:plus do tego klej i robocizna :bash: Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 02.05.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 jak dla mnie to 3 lub 4, ale chyba bardziej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.05.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Mnie się wszystkie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 02.05.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 (edytowane) ja również obstawiam 3 lub 4, i już zazdroszcze terminu wprowadzki ! my(jak się uda, a zależy to od kasiurki) to może koniec wakacji lub trochę dalej... Edytowane 2 Maja 2011 przez 00marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.05.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Mi się podoba listwa nr 3. A co do tych rurek, to ja wspominałam - są widoczne po zapaleniu światła centralnie nad płytką (np. światła w okapie) - przynajmniej pod moją płytką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 02.05.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 (edytowane) Będę zamawiać próbki listew może łatwiej się będzie zdecydować A tymczasem przedstawiam więcej fociszy podłogi robione aparatem ale i tak kolor troszkę przekłamany. Dziś byliśmy w mieszkanku ale podłoga nieskończona. Podejrzewam że Jarek sobie długi weekend zrobił przez te majówki.... no cóż cieszymy się tym co mamy Zdjęcia trochę małe i trzeba osobno klikać by zobaczyć w większym formacie. Wszystko wina muratora Edytowane 25 Września 2015 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 02.05.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witaj Korozjo, podglądam i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 02.05.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witaj mrówko Cieszę się że podglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 02.05.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Podglądam już od jakiegoś czasu, piękne mieszkanko się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.05.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Obstawiam listwy nr 4 Bardzo fajnie wyglądają te panele położone bez dylatacji, ale czy to zda egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.05.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Pysiaczku panele mają dylatację po bokach wzdłuż ścian. Natomiast co do położenia bez łączeń w progach u mnie po 4 miesiącach bardzo intensywnego użytkowania (w tym szaleńszych zabaw mojego psa) nie stało się nic, więc myślę, że u Korozji tym bardziej będzie w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 03.05.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Korozjo, podłoga taka, że kopara opada. Zazdroszczę Ja jestem na razie na etapie wczesnego przesuwania niewybudowanych jeszcze ścian I właśnie dlatego do Ciebie piszę - w jakim programie robiłaś wizualkę kuchni? Jakiś darmowy programik czy z crackowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 03.05.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Dziewczyny o brak dylatacji się nie martwię ponieważ teraz raczej nikt progów nie robi i nic się nie dzieje. Poza tym trochę o tym poczytałam i jestem spokojna wyanna dziękuję kuchnie robiłam w darmowym programie PRO100. Ściągnęłam go od razu z przewodnikiem krok po kroku po programie. Poświęciłam popołudnie na przeczytanie i pobawienie sie po kolei kolejnymi funkcjami i załapałam o co chodzi. Program jest bardzo prosty Tylko moja wersja to demo więc nie miałam możliwości zapisywania tego co zrobiłam więc kopiowałam ustawienia kuchni i wklejałam do painta żeby było zdjęcie jpg. Dziewczyny w wątku z projektami zdradziły mi natomiast że starszą wersję programu można scrackować i wtedy jest możliwość zapisywania projektów. p.s. zaintrygowało mnie "Ja jestem na razie na etapie wczesnego przesuwania niewybudowanych jeszcze ścian" Czyżbyście kupili mieszkanie? Szybko chwal się co, jak kiedy i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 03.05.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Zaraz się przyjrzę temu pro100. A wizualki łazienki robiłaś u kogoś czy też wyczarowałaś sama? Co do mieszkania to tak, kupiliśmy niedawno. Niestety, jest na etapie bardzo wczesnej piaskownicy, dopiero zaczynają budowę, ale ważne, że jest prawie 60 m, 2 pokojowe. W sam raz dla nas. A ze względu na brak zaawansowania w budowie możemy sobie sporo rzeczy pozmieniać, więc chcemy poplanować łazienkę i kuchnię, chociaż wstępnie i dlatego szukam jakiegoś fajnego programu do projektowania. Chciałabym sobie zwizualizować te pomieszczenia. No i zbieram na tę konsolkę łazienkową devon&devon, którą u Ciebie widziałam kiedyś w inspiracjach. Jakąś jedną dziesięciotysięczną już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 03.05.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Z podłogą to od razu inaczej, prawda? Ja też mam na dużej powierzchni salonowo-korytarzowej położoną bez dylatacji i jak na razie wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 03.05.2011 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 (edytowane) wyanna No to gratuluję!!! Super że się udało coś znaleźć. A budowa to im pójdzie na pewno szybko. Nasz developer buduje obok nas kolejne bloki i powiem Ci że ida jak burza. łazienki były robione w programie Cad o coś takiego http://www.cadprojekt.com.pl/cad-decor.html Tylko on jest drogi a nie widziałam żeby go można było za darmola ściągnąć natomiast myślę że w tych darmowych też sobie poradzisz żeby mniej więcej zobaczyć co i jak. Popytaj jeszcze w wątku z projektami łazienek może coś podpowiedzą jeszcze:) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169397-Projekt-%C5%82azienki-wizualizacje&p=4397771#post4397771 My jak kupowaliśmy mieszkanie też mogliśmy sobie pozmieniać prawie wszystko w środku mimo iż budynek już stał ale w sumie byłam w tamtym momencie taka zielona że nie wiedziałam jeszcze gdzie co i jak a na podjęcie decyzji dużo czasu nie mieliśmy. Dobrze że się bierzesz tak szybko za to lepiej teraz niż potem na własny koszt ściany rozwalać Konsolka devon&devon przecudna tylko czy ona nie kosztuje czasem coś ok 26 tyśka? No ale oczywiście mam nadziję że uda Ci się na nią uzbierać a jak nie to zawsze możesz iść ze zdjęciem do stolarza się popytać czy Ci nie zrobi takiej samej Edytowane 3 Maja 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 03.05.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Z podłogą to od razu inaczej, prawda? Ja też mam na dużej powierzchni salonowo-korytarzowej położoną bez dylatacji i jak na razie wszystko gra No!! Ja jeszcze nie mogę uwierzyć że już mamy podłogę. Jak patrzę na zdjecia to mam wrażenie że to fotomontaż jest jakiś już się nie mogę doczekać jak będzie cała ułożona i listwy będą normalnie chyba przez pierwszy miesiąc to będę na podłodze spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts