pysiaczek 20.06.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 No w temacie łóżka to ja nie pomogę raczej Korozjo bo my mamy z Ikei Jeśli chodzi o takie miękkie, materiałowe i pikowane zagłówki to na pewno BRW ma kilka fajnych w ofercie (kacha.crac ma chyba stamtą nawet łóżko). Ładne łózka są w takim sklepie z sypialniami w TopShoppingu, ale jeśli szukacie czegoś na taniego to to się wyklucza oczywiście jeśli znasz ten sklep Z niebieskim zagłówkiem łóżka nie widziałam, ale inspiracja cudna Może zajrzyjcie do Agata Meble? Deski pokażę jak tylko dotrą i mąż się za nie weźmie (póki co dłubie w cegle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.06.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Korozja fajne łóżka tapicerowane (i niezbyt drogie) mają w http://www.dobre-materace.pl. Można kupić też na allegro, bo się wystawiają. Sklepów w Szczecinie nie znam niestety, bo miałabym trochę daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.06.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 takie wezglowie można dorobić u tapicera. nie wiem ile by wyszło, ale rodzice wymieniali ostatnio obicie na rogowce, nieco mniejszej niż moja, i za to zapłacili tylko 2,5 tys, wiec chyba nie może być bardzo drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.06.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Tylko, że tu i rama łóżka chyba obita takim samym materiałem bo ono całe takie niebieskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.06.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 to ze zdjecia przypomina mi hästensa, którym sie zachwycalam póki nie znałam przedzialu cenowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.06.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Eeeee to wolę nawet nie pytać co to za przedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.06.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Hm.. no chyba ze zwykłej. Różnica jest, wiadomo ale nie rzuca się to w oczy jak w przypadku gdyby cokół był srebrny bo taki nam w większości miejsc proponowali. Mama mojego M. ma kuchnie białą na wysoki połysk z BRW i jej dali właśnie taki srebrny cokół. Podejrzewam że ze względu na cenę mało kto robi cokół w połysku. Kurde jak będę w mieszkaniu to zmacam dokładnie ten cokół. Mogę też zaytać Przemka jak nie zapomnę z czego ten cokół Będę bardzo wdzięczna A jak wygląda ten srebrny do białego połysku? bo właśnie nad takim się zastanawiam... Aż tak się rzuca w oczy? nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.06.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Dziewczyny dzięki za namiary na sklepy z łóżkami. Ja też troszkę poszperałam na necie i na allegro. Parę typów mam ale pokażę później. Nic wielkiego ma być tanie i w miarę ładnie wyglądać Wkurzające jest to że jak już najdę jakieś tanie fajne łóżko napalę sie a tu się okazuję że jeszcze materac za Bóg wie ile stelaż i takie tam pierdoły. Masakra jakaś. Na materacach to ja się znam zajebiście nigdy nie miałam z czymś takim do czynienia. Zawsze w domu mieliśmy zwykłe rozkładane łóżka albo sofy. Więc jak czytam opis tych materacy to normalnie jak po chińsku. Ale wstępnie ustaliliśmy z M. że kupimy łóżko przez neta a jysku czy czymś takim materac i na nim będzie spać póki łóżko nie dojdzie bo od ręki to nie dostaniemy. Aha nie mogę znaleźć niebieskiego łóżka więc zdecydowałam że będzie... no oczywiście że białe i do tego mi się widzi czarna pościel! naberia postaram się nie zapomnieć i spytać Przemka o ten cokół A jak wygląda srebrny hm...normalnie Mama M. ma srebrne uchwyty w szafkach, szarawy blat, srebrne blendy więc i ten cokół pasuje. Nie mogę powiedzieć czy jest ładnie czy brzydko bo każdy ma inny gust. Dla mnie wygląda to ok ale ja wolę wszystko jednolite Poszperałam w kompie na szybko i specjalnie dla Ciebie wrzucam linki do kuchni z szarym cokołem http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1713664,5,1,30847,biala-kuchnia-b.html http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1713665,5,3,30847,biale-bezuchwytowe-fronty.html http://deccoria.pl/galeria/foto,id,19949,208141,1,kuchnia-.html http://www.cosiedrewnosie.pl/biala-kuchnia/ http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1551849,2,11,Biala-kuchnia.html Tu cały wątek na temat białych kuchni: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?144989-BIA%C5%81A-KUCHNIA/page3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.06.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 dziękuję Ci bardzo Kurcze, już sama nie wiem jak lepiej wygląda... Miałam mieć kuchnię taką jak Ty - biała z czarnym blatem, ale ostatnio padło na szare jednak blaty i ... szare cokoły... i szary barek... Ach! Juz sama nie wiem czy dobrze zrobiłam decydując się na szary blat! Twoja kuchnia jest prześliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.06.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Nie ma za co ja też myślałam o szarym blacie ale ostatecznie padło na czarny ze względu na czarny zlew i płytę. Chciałam żeby się nie wyróżniały na tle blatu ale teraz się też zastanawiam czy nie lepszy byłby szary...hm...ech my kobiety nigdy się nam nie dogodzi. Ja myślę że jak byś nie zrobiła nigdy nie będzie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.06.2011 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Skoro aktualnie na tepecie jest łóżko do sypialni pozwolę sobie wrzucić kilka inspiracji sypialni. Póki co ze względu na finanse są poza naszym zasięgiem ale kiedyś.... Kratę wina dla osoby która da mi namiary na taką pościel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.06.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Oj o sypialni to ja mogę długo.... A taką szafę planuję w sypialni. Boska! I na koniec super pomysł na toaletkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.06.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Ja mam identyczny cokół jak na fotce z pierwszego linka wklejonego przez Korozję Szkoda, że takiego łóżka nigdzie nie znalazłaś bo kolorek jest naprawdę przedni Inspiracje świetne! Aż strach oglądać bo u mnie już sypialnia gotowa (co prawda połowicznie, a w drugiej połowie już planuję zmiany ale to inna kwestia ) Bardzo fajna szafa do sypialni Szafa w sypialni ważna rzecz, choć ja zrezygnowałam z niej i teraz mam mało miejsca na ubrania Edytowane 21 Czerwca 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.06.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) pysiaczek spoko maroko nic straconego. Jak już będę bogata to sobie zrobię na zamówienie takie niebieskie łóżko A szafa w sypialni być musi bo innego miejsca na trzymanie ubrań nie przewiduję (bo nie ma gdzie) Chcę żeby ona się wtapiała w cały wystrój i tworzyła spójną całość a nie była niechcianym elementem typy "a bo nie było gdzie szafy postawić" Edytowane 21 Czerwca 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.06.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Eeeee to wolę nawet nie pytać co to za przedział tja, zaczynamy od potrojnej wartości mojego auta (małe ale nowka) ;/ masakra. prędzej wyjdę za księcia Szwecji niż bym tyle kasy na wyro wydała Korozja właśnie całkowicie przestała mi sie podobać moja sypialnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.06.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) tja, zaczynamy od potrojnej wartości mojego auta (małe ale nowka) ;/ masakra. prędzej wyjdę za księcia Szwecji niż bym tyle kasy na wyro wydała Korozja właśnie całkowicie przestała mi sie podobać moja sypialnia... Eee...no sorry... Ja mam tak z łazienką jak oglądam jakieś inspiracje na necie Wiecie co to was jeszcze dobiję (siebie zresztą też) http://www.wnetrza.webzine.pl/category/aranzacje-sypialni/page/6/ Edytowane 21 Czerwca 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.06.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Wyro za taką kasę :jawdrop:To chyba z gwarancją samych dobrych snów i żadnych bezsennych nocy Korozja Ty już nas lepiej nie dobijaj w kwestii sypialni, bo mój mąż tego nie przeżyje Już i tak zmaiany omyśliłam i po cichu wprowadzać w życie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.06.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witaj korozjo..... podglądam Cię od jakiegoś czasu.... Pięknie u Ciebie gratuluję wyboru kuchni i te okna......co do sypialni....ja za chwilkę zaczynam remont poddasza gdzie chcę zrobić sypialnie.....przeglądałaś może ofertę paged meble?? maja ładne łóżka.a z pikowanym zagłówkiem to mnie się bardzo podoba z woodways kolekcja swing a bossa nova to moje marzenie.....tutaj link: http://www.woodways.pljakość super bo mam od nich kanapę więc nie jest to zadna sklejka (moja kanapa 120 kg waży....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.06.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Korozjo przykładowe aranżacje sypialni - inspirujące edit. ja do siebie też szukam łóżka tapicerowanego... ale te ceny to mnie zabijają na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 22.06.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Korozjo dzięki za zdjęcia kibelka. Łączenie wygląda bardzo ładnie, więc dalej V&B biorę pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts