Korozja 21.07.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 (edytowane) nie zgodzę sie ze stwierdzeniem, ze czarne szkło zaciemnia - działa jak lustro, wszystko sie od niego odbija, zwłaszcza przy tak jasnym otoczeniu no i nie powiem, żeby było jakieś dramatycznie trudne w utrzymaniu czystości... nie syfi sie a ściąga zła do szyb i jan niezbędny załatwiają sprawę, wiec twardo będę namawiać )) Heh wiedziałam że będziesz bronić czarnej szyby nie wykluczam czarnego szkła zupełnie bo ze mną nie wiadomo ale na dzień dzisiejszy mówię mu nie mimo iż pięknie wygląda nie powiem Korozja ja tylko na słówko bo mam robotę Faktycznie na mojej czarnej szklanej płycie widać kurz i syf dość mocno w związku z czym chyba masz rację, że taki lacobel/szkło to niezbyt trafiony pomysł. Zmieniam zatem zdanie Wcześniej patrzyłam na to tylko pod kątem wyglądu a przecież musi być też praktyczne. co do lustra - a jak chcesz zamontować szafke? umywalka pośrodku lustra (szafka z boku) czy szafka pośrodku lustra (;umywalka niesymetrycznie)? No myślałam żeby szafka była pośrodku lustra. Nie wzięłam pod uwagę że może byś umywalką po środku a szafka w bok hm.. Na razie spłodziłam coś takiego:lol: Szafka pośrodku szersza od lustra: Szafka pośrodku równo z lustrem: Jak widać ze mnie grafik komputerowy jak z koziej du... trąbka Edytowane 21 Lipca 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.07.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Inna wariacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 21.07.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Wg mnie ostatnia najlepsza - chociaż rozważyłabym pociągnięcie szafki do ściany (o ile jest to technicznie wykonalne - nie pamiętam jak się ma otwierać ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.07.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 A może umywalke na środku lustra: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.07.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ale chyba lepiej jak Anulek napisał - umywalka na równo z lustrem, a bok pociągnąć do ściany, o ile się da Poza tym dodatkowy blacik zawsze się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.07.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Porównanie 3 ustawień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.07.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 zdecydowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.07.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 O coś takiego wam chodzi? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.07.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ja raczej myślałam tak jak jest w 1 wersji, tylko o pociągnięciu do ściany tylko lewej strony szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 21.07.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ja tez tak myślałam, ale przecież tam jest zaslonka prysznica a nie ściana! Ale namieszałam! Dwa tygodnie na "wyjechaniu" byłam i to jest moje jedyne wytłumaczenie Korozja - o ile dobrze pamiętam, to i tak robisz szafkę na zamówienie. Ja rozważyłabym opcje z odbiciem lustrzanym szafki i pociągnięciem jej do samej ściany (uchwyt byłby wtedy po lewej stronie patrząc na umywalkę). Teraz chyba jaśniej mój zamysł "wyklarowałam" .... Z wersji pokazanych przez ciebie - wg mnie 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.07.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 (edytowane) Dziewczyny a co wy na do żeby szafka podnieś do góry aby była równo z lustrem? Porównajmy Edytowane 21 Lipca 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.07.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Szafka na zamówienie więc nie ma problemu zrobić odbicie lustrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.07.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 a mi sie wersja naberii naj podoba - umywalka centralnie, szafka asymetrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.07.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Zmachałam się trochę. Muszę odświeżyć umysł a potem pobawię się z wersja lustrzana i pokażę jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 nie wiem czy szafka na równi z lustrem to dobry pomysł... mam wrażenie że lustro będzie w tym miejscy cały czas zachlapane, bo na płytkach nie będzie widać każdej przyschniętej kropelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.07.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Dokładnie tak. Ja mam u siebie póki co postawione lustro a nie powieszone jeszcze, więc stoi sobie na blacie za umywalką i wygląda starsznie - całe w ciapki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 22.07.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 nie dawaj lustra tak nisko, ładnie to wygląda, ale funkcjonalne nie jest. Ja z tą funkcjonalnością trochę przesadzam, wszystko musi być praktyczne itp. itd. ale jak lubisz latać ze ścierą o ta opcja będzie dla Ciebie idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 23.07.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Hej dziewczyny wypadł mi niespodziewany wypad weekendowy więc znikam na 2 dni. Co do lustra to i tak już za późno bo lustro jest dosyć nisko więc tak czy siak chlapać się będzie okrutnie. No nie przemyślałam tego pomysłu dobrze na etapie projektu i teraz będę musiała ponieś tego konsekwencje heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 27.07.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 hahahah Korozja odpoczywa po wypadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.07.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 nie no bez przesady. Aż tak się nie działo wena mnie po prostu opuściła. Udzielam się w innych wątkach a w swoim nie mam ochoty :/ jestem troche zmęczona ciągłym zastanawianiem się jaka szafka, co na okna itd ale obiecuję się poprawić i zmobilizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts