pysiaczek 22.12.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Aniu ja też miała spory problem z uchwyceniem choinki tak żeby się nie rozmazywała Chciałam zrobić zdjęcie z samymi zapalonymi lampkami ale niestety wychodziło dużo ciemniejsze niż w rzeczywistości. A z fleszem efekt był nie za fajny Ostatecznie najlepsze zdjęcia wyszły mi bez lampy ale przy zapalonym górnym świetle Bo niestety też nie miałam jak uchwycić choinki za dnia bo tak jak piszesz - wychodzę szarówka, wracam szarówka. Mnie też bardzo cieszy nasza choineczka choć mała i skromna W zeszłym roku przeprowadziliśmy się przed samymi świętami i tylko cyprysika miałam, a jednak ja uwielbiam ten magiczny czas i prawdziwa choinka dla mnie musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.12.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Zdrowych, Rodzinnych, WspaniałychŚwiąt Bożego Narodzeniadla Ciebie i Twojej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.12.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img189.imageshack.us/img189/7393/39961.jpg Życzy reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.12.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.12.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img215.imageshack.us/img215/876/30684z7mj10a4rz.gif Wesołych świąt! Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych świąt! A w święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie jak najwięcejZwykłego, ludzkiego szczęścia. Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt - życzy nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.12.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://www.kuferart.pl/foto-prod/zoom/54423_1_zoom.jpg Niech pod świąteczną choinką znajdzie się radość,szczęście, życzliwość, wzajemne zrozumieniei spełnienie marzeń w Nowym Roku. Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.12.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Szczesliwych, zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Ania z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.12.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Korozja, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.12.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Dziękuję pięknie za wszystkie życzenia Obleciałam muratora i zostawiłam swoje życzenia. Nie jestem w stanie ogarnąć wszystkich wątków więc dla tych co do mnie zaglądają i których ja podglądam i w ogóle dla wszystkich najlepsze życzenia świąteczne: Spokoju i radości, tylko miłych gości! Smacznej Wigilii i całusów moc - w tę najpiękniejszą w roku noc! Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów! Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku. Przyjaciół jakich mało. Przez życie idźcie śmiało! Niech miłość bez ustanku Was dotyka. A w Nowym roku szczęście spotyka! życzy Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.12.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img845.imageshack.us/img845/3231/img2626x.jpg Uploaded with ImageShack.us Pełnych spokoju, rodzinnego ciepła, wypełnionych miłością i pokojem Świąt Bożego Narodzenia życzy Aneta z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.12.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 (edytowane) Obiecane fotki choinki. Trochę późno ale się zorganizować nie mogłam za cholerę też nie dało się zrobić dobrego zdjęcia choince. Próbowałam wszystkiego i nic. Więc wierzcie na słowo że choinka na żywca jest 1000 razy urodziwsza! Nieudolna próba zrobienia zdjęcia choince w nocy : I szczegóły: )kokarda własnoręcznie tymi ręcami zrobiona!) Skromny świąteczny akcent w sypialni: Biorąc pod uwagę że wszystkie ozdóbki kupowane w promocji za śmieszne pieniądze to chyba wyszło całkiem nieźle Edytowane 25 Września 2015 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 24.12.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img585.imageshack.us/img585/7169/imageoys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 25.12.2011 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Z okazji Świąt dużo zdrowia, spokoju, uśmiechu, miłości, przyjaźni i ciepła rodzinnego, a w Nowym Roku 2012 samych szczęśliwych dni życzy Asia z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.12.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://img715.imageshack.us/img715/7825/dsc0091bz.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.12.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Aniu przepraszam, że tak późno, ale dopiero zobaczyłam, że pytałaś Ja robiłam fotki choinki aparatem z wyłączoną lampą błyskową. Część zrobiłam przy zapalonym świetle górnym, a część tylko przy bocznym świetle i przy lampkach choinkowych. Z 60 zdjęć udało mi się wybrać 3-4 ujęcia, które były nierozmazane, więc jak widzisz recepty dobrej to ja nie mam Twoja choinka piękna! Radosna, kolorowa no i taka gęściutka I bardzo ładnie ją uchwyciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.12.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Pysiaczku dziękuję za miłe słowa pod adresem choinki Twoja też mi się bardzo podoba u Ciebie na wątku czytałam jak robiłaś fotki. I tak próbowałam ale aparat postanowił się zbuntować i nie dało się zrobić tak ładnych fotek jak u Ciebie ale najważniejsze że ja wiem jaka jest urocza i codziennie na żywo mogę się na nią gapić. Wczoraj zaproponowałam M. żebyśmy mieli choinkę cały rok....powiedział "ok" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.12.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Hehe a nie sypię się Wam? My mamy w doniczce ale mimo to codziennie igły pod nią leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.12.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Dziewczęta przy żywej choince to chyba najgorsze jest jej wynoszenie. Cała klatka do sprzątania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.12.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 U nas wszyscy wyrzucają przez balkon i potem schodzą na dół i cigągną do śmietnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.12.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Mój mąż kiedyś też tak zrobił. Ale mam wątpliwości do do legalności takiego przedsięwzięcia. Teraz byłby kłopot, bo na pierwszym piętrze są tarasy mieszkańców (parteru nie ma)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts