Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanko nasze pierwsze - czyli kto kogo wykończy

Recommended Posts

Aniu ja też miała spory problem z uchwyceniem choinki tak żeby się nie rozmazywała ;)

Chciałam zrobić zdjęcie z samymi zapalonymi lampkami ale niestety wychodziło dużo ciemniejsze niż w rzeczywistości. A z fleszem efekt był nie za fajny ;)

Ostatecznie najlepsze zdjęcia wyszły mi bez lampy ale przy zapalonym górnym świetle :yes:

Bo niestety też nie miałam jak uchwycić choinki za dnia bo tak jak piszesz - wychodzę szarówka, wracam szarówka.

Mnie też bardzo cieszy nasza choineczka choć mała i skromna :D W zeszłym roku przeprowadziliśmy się przed samymi świętami i tylko cyprysika miałam, a jednak ja uwielbiam ten magiczny czas i prawdziwa choinka dla mnie musi być :lol:

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://img215.imageshack.us/img215/876/30684z7mj10a4rz.gif

Wesołych świąt! Bez zmartwień,

Z barszczem, z grzybami, z karpiem,

Z gościem, co niesie szczęście!

Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych świąt! A w święta,

Niech się snuje kolęda.

I gałązki świerkowe

Niech Wam pachną na zdrowie.

Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -

Pod świeczek łuną jasną

Życzcie sobie jak najwięcej

Zwykłego, ludzkiego szczęścia.

Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt - życzy nemi

Dziękuję pięknie za wszystkie życzenia :)

Obleciałam muratora i zostawiłam swoje życzenia. Nie jestem w stanie ogarnąć wszystkich wątków więc dla tych co do mnie zaglądają i których ja podglądam i w ogóle dla wszystkich najlepsze życzenia świąteczne:

P1010171.JPG

Spokoju i radości, tylko miłych gości! Smacznej Wigilii i całusów moc - w tę najpiękniejszą w roku noc! Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów! Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku. Przyjaciół jakich mało. Przez życie idźcie śmiało! Niech miłość bez ustanku Was dotyka. A w Nowym roku szczęście spotyka!

życzy Korozja

Obiecane fotki choinki. Trochę późno ale się zorganizować nie mogłam ;) za cholerę też nie dało się zrobić dobrego zdjęcia choince. Próbowałam wszystkiego i nic. Więc wierzcie na słowo że choinka na żywca jest 1000 razy urodziwsza! :)

P1030429.JPG

Nieudolna próba zrobienia zdjęcia choince w nocy ;) :

P1030408.JPG

I szczegóły:

P1030423.JPG

)kokarda własnoręcznie tymi ręcami zrobiona!)

P1030379.JPG

P1030425.JPG

P1030323.JPG

P1030356.JPG

P1030380.JPG

Skromny świąteczny akcent w sypialni:

P1030413.JPG

Biorąc pod uwagę że wszystkie ozdóbki kupowane w promocji za śmieszne pieniądze to chyba wyszło całkiem nieźle :)

Edytowane przez Korozja

Aniu przepraszam, że tak późno, ale dopiero zobaczyłam, że pytałaś :oops:

Ja robiłam fotki choinki aparatem z wyłączoną lampą błyskową. Część zrobiłam przy zapalonym świetle górnym, a część tylko przy bocznym świetle i przy lampkach choinkowych. Z 60 zdjęć udało mi się wybrać 3-4 ujęcia, które były nierozmazane, więc jak widzisz recepty dobrej to ja nie mam ;)

Twoja choinka piękna! Radosna, kolorowa no i taka gęściutka :) I bardzo ładnie ją uchwyciłaś :)

Pysiaczku dziękuję za miłe słowa pod adresem choinki :) Twoja też mi się bardzo podoba :) u Ciebie na wątku czytałam jak robiłaś fotki. I tak próbowałam ale aparat postanowił się zbuntować i nie dało się zrobić tak ładnych fotek jak u Ciebie :) ale najważniejsze że ja wiem jaka jest urocza i codziennie na żywo mogę się na nią gapić.

Wczoraj zaproponowałam M. żebyśmy mieli choinkę cały rok....powiedział "ok" :lol: