pysiaczek 28.12.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Musicie rzut w dal potrenować PS. Ja też nie wiem czy to legalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.12.2011 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 U nas choinka się sypie. Wiadomo. Ale nam to nie przeszkadza bo pod choinką się nie przechadzamy zamiatam jak mi sie przypomni ;p Pomysł z wywaleniem choinki przez okno doskonały! tyle że u nas na parterze ogródki są. Nie wiem czy damy radę przerzucić dalej. Co ja się zapędzimy i rzucimy na przejeżdżającego porszaka czy cuś... Tak poważnie to co roku rąbiemy choinkę na kawałki w domu (wiem trochę brutalne) do wora albo dwóch i na śmietnik. Potem odkurzanko i wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.12.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Jak to "rąbiecie w domu"? Czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.12.2011 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ehehehhe tasakiem do mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.12.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ooo matko... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.12.2011 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Nie no żartowałam. Na na serio to jej tylko łamiemy "kości" gołymi rękoma :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.12.2011 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Uff. Już sobie wyobraziłam tę biedną choinkę pod ostrzałem tasaka. Swoją drogą nie mam tasaka w domu. Właściwie nie mam nic takiego co by się nadało do rąbania choinki, stąd pytanie. Za to w samochodzie wożę saperkę. I karton. Bo w KRK często "zima zaskakuje drogowców" i później trzeba sobie jakoś radzić. A karton to już mi parę razy uratował powrót do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.12.2011 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 No z kartonem uważaj. Bo Cię spotka to co Hankę... No wiem, to było trochę chamskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.12.2011 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 He he he no ostatnio czytałam, chyba na Wirtualnej Polsce, że przez te kartony to teraz Rysiek z Klanu ma problem. A tak poważnie, to kawałek tektury / kartonu bardzo ułatwia wyjeżdżanie jak się autko zakopie w śniegu. Podpatrzyłam to kiedyś u znajomego w górach i faktycznie skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.12.2011 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ciekawe czy deska sedesowa zamiast kartonu też da rade po śniegu bo tak się składa że wozimy w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.12.2011 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 He he - oo a już myślałam, że tylko ja wożę dziwne rzeczy w aucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 29.12.2011 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 No to się pociesz że nie jesteś sama. My jeszcze pod tylnymi siedzeniami mamy odpływ liniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.12.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 To faktycznie dziwne rzeczy wozicie Moja mam zimą wozi gumową wycieraczkę i saperkę Aniu przez chwilę pomyślałam, że siekierę w ogóle w domu macie, ale potem całe szczęście uspokoiłaś mnie tym tasaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 29.12.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Korozjo piękna choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 30.12.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Pysiaczek wcześniej święta z M. spędzaliśmy w domu jego rodziców. Oni mają tasaczek, siekierę i inne takie. Nawet piłę! U nas nie ma takiego sprzętu a zawsze możemy pożyczyć lokorun dziękuję pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 30.12.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 W ogóle dzięfczęta miałam wam powiedzieć o nowych sklepach w centrum sielsko anielskich. No pinkne kurna! Ale zapomniałam nazw i ulic więc muszę to sprawdzić ponownie. Cudności widziałam że mają. Ja tymczasem jestem pochłonięta szaleństwem sylwestrowym. Latam przed pracą albo na przerwie w pracy po wszystkich sklepach. Bo wiadomo jak to kobieta nie mam się w co ubrać a że ja wybredna małpa jestem (w tym roku stawiam na srebro lub kobalt) to muszę wszędzie połazić. Sklepów w tym mieście masa, więc rozkładam to na kilka dni Bożesz Ty mój dobrze że mam buty chociaż! A jak u was? Ciekawi mnie czy też szalejecie na wyprzedażach. To co się dzieje u nas w mieście w Kaskadzie albo w Galaxy toż to horror! Po 30 osób do przymierzalni i kasy. Ubrania latają w powietrzu, walają się po podłodze. Wszyscy się o siebie obijają. A ceny jak dla mnie promocyjne są dość mocno dyskusyjne. I kto mi powie że jesteśmy biednym narodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ciekawi mnie czy też szalejecie na wyprzedażach. TAK! Nakupiłam dzisiaj ozdób świątecznych na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.12.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ja też póki co z wyprzedaży mam tylko kilka ozdób Aniu w Kaskadzie jeszcze nie byłam - wybiorę sie po Nowym Roku. Ale mama była przedwczoraj i właśnie mówiła, że tylko ludzi okropnie dużo a przeceny marniutkie. Nic nie kupiła z rzeczy do ubrania (same do domu tylko - już wiem po kim to mam ) Koniecznie przypomnij sobie nazwy tych sklepów sielskich A na Sylwestra gdzie się wybierasz, że takiej wyszukanej kreacji szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.12.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2012 ROKU !!! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=92230&d=1325267944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 30.12.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku i udanej zabawy Sylwestrowej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts