nemi 31.12.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Korozja dla Ciebie, M. i całej rodzinki życzenia noworoczne zostawiam. Alfabet życzeń na Nowy Rok: A... anioła stróża u boku B... buziaków słodkich miliony C... czasu wolnego dla siebie D... drogi usłanej różami E... ekskluzywnych wakacji F... fury pieniążków G... gwiaździstego nieba H... horoskopu korzystnego I... i oprócz tego J... jasności umysłu K... kolorowych chwil L... lotów wysokich M... miłosnych uniesień N... nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P... pogodnych dni R... romantycznych wieczorów S... szalonych nocy T... tylko spełnionych marzeń U... uroku osobistego W... wiary w sukces Z... zawsze uśmiechniętej buzi Na każdy dzień 2012 roku. http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.12.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeńhttp://www.truehdwallpaper.com/wp-content/themes/ThrillingTheme1.0.3/thumb.php?src=http://www.truehdwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/12/2012-Happy-New-Year1.jpg&h=338&w=540&zc=1&q=95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 02.01.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dziękuję korozjo za piękne życzenia Życzę również wielu szczęśliwych chwil, spełnionych marzeń i egzotycznych podróży w Nowym 2012 Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 11.01.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 hej ho Korozjo przewertowałam wątek Twój w poszukiwaniu informacji o białych listwach... ale nie znalazlam informacji czy już je położliście ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 13.01.2012 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Witam w nowym roku Wszystkim dziękuję za życzenia. Mam nadzieję że w tym roku uda się zarówno mi jak i Wam wykończyć swoje wnętrza tak jak sobie zamarzymy lakorun listem jeszcze nie mamy i na razie jest to ostatnia rzecz o jakiej myślimy co nie oznacza że mnie nie mierzi ich brak. Na razie najważniejsze są: - drzwi do kibla (które ma nam zasponsorować tata M. ), - coś na okno (mamy zamiar zakupić za kasiurkę uzyskaną ze zwrotu vat ) - szafka pod umywalkę (robiona na zamówienie, kasa sie znajdzie....). Reszta to chyba z kredyciku jakiegoś... No ale żeby tego wszystkiego dokonać muszę się ogarnąć. A żeby to uczynić muszę mieć więcej czasu i chęci czego niestety u mnie tymczasowo brak ;/ Mam do zakończenia jedną ciągnącą się za mną niemiłosiernie sprawę które zaprząta mi czas, myśli i wszystko inne:mad: Niestety nie mogę się zebrać żeby ją ostatecznie skończyć bo mi się kurna nie chce ;/ jednakże muszę to jak najszybciej załatwić bo już popadam w obłęd pomału. Poza tym chcę się na prawko zapisać bo to ostatni dzwonek więc muszę być do marca na czysto ze wszystkim O zapisaniu się na siłownię nie wspomnę Nie wiem skąd znajdę na to wszystko czas (i pieniądzę heh) ale postanowiłam że ten rok musi być intensywny a mieszkanko w końcu jako tako wykończone. Koniec i kropka. W tym miesiącu będzie mnie mało w wątku ale muszę zrobić to co mam do zrobienia więc bardzo proszę wszystkich tu zaglądających o cierpliwość. To tyle tytułem wstępu noworocznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.01.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 postanowiłam że ten rok musi być intensywny a mieszkanko w końcu jako tako wykończone. Koniec i kropka. I tego się trzymajmy! Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 13.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Korozja się chyba za magisterkę wzięła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 To samo pomyślałam Trzymam zatem kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 13.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ja też! ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.01.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Szybciutko kończą tą mgr a potem pokazuj nam postępy w mieszkaniu Ja na wiosnę też się biorę za firanki i roletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 oj tak oj tak firanki i roletki ja tez;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.01.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 a ja nie dość ze twardo chodzę na silke od 2 mies, to jeszcze właśnie zamowilam zasłony. to jak... weszlam na ambicje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.01.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Matko, duś, a ja siedzę i się zastanawiam na jaki silikon chodzisz W końcu załapałam o co chodzi... Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 13.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Matko, duś, a ja siedzę i się zastanawiam na jaki silikon chodzisz W końcu załapałam o co chodzi... Chyba Ja dalej nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Myślę, że to siłownia - siłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.01.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 hahahahahahahahahahaha no silikonu w siebie nie pakuje, za to na siłce - owszem hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.01.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 korozjo dziękuję za odpowiedź rób szybciutko to co masz do zrobienia, mam nadzieję że wszystko pójdzie sprawnie i gładko dziewczyny ja w w ramach noworocznych postanowień: -zapisałam się na jogę -zamówiłam już drzwi i listwy -na wiosnę robię balkon ścianę w kuchni a i lampy do łazienki i salonu (tylko kasy brak) więc krzyczę głośno aby Pani Wiosna usłyszała: Wiosno PRZYBYWAJ!!!!!!!!!!!! prędko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.01.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Korozja się chyba za magisterkę wzięła... :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: No żesz jak mnie łatwo zdemaskowała no wzięłam się wzięłam :oops:ale zobaczymy co z tego wyjdzie A wy za mnie kciuków nie trzymajcie tylko kurna napiszcie za mnie tą pracę a nie przez te moje nieregularne godziny pracy nie mogę się ogarnąć kurde no:mad: Na siłkę to chyba od lutego pójdę albo od marca. Załatwiają nam w robocie jakąś zniżkę na karnecik więc trochę trzeba poczekać. A na jogę to tyż bym se chętnie przeszła. Póki co mam płytę z ćwiczeniami jogi. Chyba kiedyś ją odpalę i zobaczę co tam ciekawego pokazują tylko nie wiem czy moje zastałe kości by to wytrzymały... Co do okien to nie ma bata coś na nich niedługo zawisnąć musi. W ciągu miesiąca ma być kasa. Tylko ż jak ja bym wiedziała co ja chcę to by dawno już przynajmniej jedno okno zrobione było a tak dalej biję się z myślami i nie mogę zdecydować ostatecznie Ach no i balkon w tym roku też chcę troszkę urządzić. I mieć dużo kwiatków. I stolik i krzesełka. I lampioniki. Ach och się nie mogę doczekać. Chyba sobie na wypłatę sprezentuję donicę na balkon. Niech to będzie tak na dobry początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.01.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja też w tym roku dalej będę walczyć z balkonem Podłoga położona, ale trzeba ją jeszcze pomalować bejcą no i jakoś zagospodarować donicę (tuje oddałam teściowi nad jezioro bo u nas ewidentnie za mało miejsca na korzenie miały i nie służyło im to), no i jakieś doniczki ze zwisającymi roślinami za balustradę chyba też bym chciała a co W kwestii firan byłam wczoraj w LM i tylko jeden wola by się nadawał za 18zł za mb, więc nie tak źle, ale oczywiście mężowi się nie podobał, więc dalej nie wiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts