Korozja 27.03.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 wyanna nie musiałaś usuwać zdjęcia. Wszystko co białe i śliczne jest u mnie mile widziane W ogóle to mój M. uwielbia takie psiaki. Włochate i rozkoszne Ja za to chciałam wam pokazać przecudne mieszkanie. Zakochałam się od pierwszego wejrzenia! http://www.home-designing.com/2012/03/stockholm-attic-with-stepped-walls-steep-ceilings Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.03.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 wyanna nie musiałaś usuwać zdjęcia. Wiesz, Korozjo, zdjęcie nie jest moje, tylko z hodowli, więc bez pozwolenia nie chciałabym nigdzie go zamieszczać. Ale tamto mnie naprawdę rozwala Na zdjęciu był Honey, ojciec mojego chomiczka. I jednocześnie powód, dla którego uparłam się na tę rasę, mimo oczywistego zagrożenia kłakami i nadmiarem spacerów. Mnie to nie odstrasza, co więcej, nie mogę się doczekać jak jeszcze nigdy niczego w życiu! Psiak będzie u nas w połowie maja, więc jakbyście kiedyś byli w Wawie i mieli wolną chwilę na spacer, to się polecamy! Tylko uważaj, bo raz pogłaskasz i sama będziesz chciała takiego Wrzucę Ci link na priv, jakbyś chciała swojemu M pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 29.03.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ja za to chciałam wam pokazać przecudne mieszkanie. Zakochałam się od pierwszego wejrzenia! http://www.home-designing.com/2012/03/stockholm-attic-with-stepped-walls-steep-ceilings b o s k i e !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 03.04.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Wracając do rozmowy na temat Ikei... Może kogoś ze Szczecina zainteresuje ten link: http://chillihome.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.04.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Żeby Wielkanoc w tym rokuprzyszła z sukcesem u bokuAby żyło się Wam zdrowoprywatnie i zawodowoWielu, wielu chwil radosnychi cudownej, ciepłej wiosny. życzy Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.04.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.04.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Jaj przepięknie malowanych Świąt słonecznie roześmianych W poniedziałek dużo wody Zdrowia, szczęścia oraz zgody! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!życzy nemi. http://img707.imageshack.us/img707/3457/50348272.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Korozjo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.04.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dziękuję wszystkim za życzenia i jednocześnie przepraszam że sama nikomu życzeń nie zostawiłam ale u mnie ostatnio znowu wszystko w biegu. Na nic czasu nie ma. Jak padam przed kompa to tylko tak na szybko poczta, fejs i wsio. Niestety ten miesiąc cały taki będzie, maj pewnie podobnie. Ale obiecuję zaglądać i czasem coś popisać Pozdrawiam i dziękuję że jeszcze tu zaglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 12.04.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 O, Korozja wpadła i wypadła! Pochwal się czasem kochana, jak się jeździ. Trzymamy kciuki stale i mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.05.2012 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Kochani, u nas ostatnio źle się dzieje To zapewne wina tych czarnych kotów. Nie ma dnia żeby czarny kot nie stanął nam na drodze. Nigdy nie byłam przesądna i w bajki nie wierzyłam ale chyba zacznę... Nie będę odstawiać dramatów po prostu trochę przerosła mnie ostatnio rzeczywistość i muszę się pozbierać. Wpadam na forum, udzielam się w innych wątkach ale nie odnajduje w sobie motywacji żeby dalej pisać u siebie. Z resztą i tak nie ma o czym. Muszę na razie odpocząć, wszystko jakoś sobie poukładać żeby wrócić i móc dzielić się z wami kolejnymi dylematami związanymi z wykańczaniem wnętrz. Dziękuję wszystkim odwiedzającym i mam nadzieję że za jakiś czas znowu się spotkamy na forum, u mnie w wątku bo przecież po każdej burzy wychodzi tęcza. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.05.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 zobaczysz wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.05.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Aniu trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.07.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A ja mam nadzieję, że już po burzy i mocno przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 07.07.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Witajcie w tą deszczową, szaroburą sobotę U nas burza już minęła ale jej skutki jeszcze odczuwamy i tak będzie jeszcze przez jakiś czas. Ale są też pozytywne strony tego wszystkiego, których być może by nie było gdyby nie złe chwile więc może dobrze się stało.... Wykończeniowo u nas nic specjalnego ale....dorobiłam się plis w kuchni i sypialni oraz pseudofiranek w salonie! Tak więc nie mamy już big brothera i można w gaciach po chałupie latać a ohydny karton z oczojebnym napisem Samsung który mieści nasz dobytek szpecąc mój piękny salon okleiłam tapetą. A co! W ogóle wpadłam w wir oklejania i załatwiłam tak jeszcze 2 kartony:lol: Na pozostałe potrzebne rzeczy kasiury niestety brak (reszta poszła na naprawę auta i sprawy z nim związane od tamtej pory nie mogę patrzeć na tego naszego rzęcha bo oczami wyobraźni widzę sofę którą mogłabym za to mieć) No ale...wiem że będzie dobrze bo w końcu muszę kiedyś trafić tą 6 w lotto i wtedy to dopiero mieszkanko sobie odpicuje Jka się ogarnę ze zdjęciami pochwalę się plisami i firankami. A na razie zostawiam was z moją nową, wielką miłością. Jestem absolutnie, szaleńszo zakochana. Tylko cena tą moją miłość lekko zabija Zdjęcie z tej stronki: http://9design.pl/product-pol-3234-Kare-design-Fotel-Vegas-Light-blue.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.07.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 No fotelik piękny naprawdę Aniu pokaż koniecznie te pliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.07.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 cudnie , że już lepiej:hug: fotelik piękny tylko skąd te ceny, ja się pytam? to tk jest coś człowiekowi wpadnie w oko a jak zobaczy cenę to tak jakby ktoś wiadro zimnej wody na głowę wylał Też czekam na focie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.07.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 też bym taki fotel przytuliła... tylko ta cena pff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 13.07.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Dziewuszki fotki będą tylko muszę z aparatem powalczyć a nie mam czasu za bardzo bo dziś ważna sprawa do ogarnięcia mnie czeka jak się uda to się pochwalę o co chodzi a jak się nie uda to nie a foteczki postaram się wrzucić wieczorem albo jutro Pokazałam fotel M. Jakoś specjalnie na kolana go nie powalił. No jak on tak mógł?! w ogóle ździwił się wielce ostatnio że sypialnia ma być niebieska hm taki zamysł był od początku (tylko na jakiś czas przestałam o tym mówić) poza tym mam cały folder niebieskich inspiracji i ciąglę mu się żale ostatnio że słabo z tym niebieskim. Wszystko turkusowe. A on zaskoczony. Widać teraz jak mnie słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.07.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Aniu to ja trzymam kciuki za dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts