nemi 30.03.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Słońca, szczęścia, pomyślności,w pierwsze święto dużo gości,w drugie święto dużo wody-to dla zdrowia i urody!Mnóstwo jajek kolorowych,świąt wesołych oraz zdrowych! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzy nemi http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.03.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Aniu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 30.05.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Wpadłam z rewizytą Obejrzałam mieszkanko , fajnie jest . Ale kot jest po prostu boski a i wypieki Twoje spowodowały u mnie ochotę na słodkie a u mnie to nie wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.09.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Hellooo Co tu tak spokojnie???? się pytam ?? Może jakieś fotki nowe? Bo nas tu Boże Narodzenie zastanie Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.02.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) No i k... zjadło mi post! Od początku.... Z czeluści forum udało mi się wygrzebać swój wątek Przewiduje w tym roku kilka prac co wiąże się z tym że będę potrzebować nieodzownej forumowej pomocy! :D Nie planuję wielkich rewolucji, raczej drobne prace, które mają ułatwić nam życie i upiększyć przestrzeń w której mieszkamy Chciałabym dodać więcej prywaty do mieszkania. Bo jak na razie to nie wiadomo kto tu mieszka.... Poza tym, mamy noworoczne postanowienie. W każdym miesiącu zrobimy jedna rzecz dla mieszkania! Cokolwiek. Ważne żeby był efekt. Ma to być dla nas forma mobilizacji Jak w którymś miesiącu olejemy i nie zrobimy nic to w następnym muszą to być 2 rzeczy! Jeszcze nie wymyśliłam dla nas kary za niedotrzymanie obietnicy ale pracuję nad tym. Musi to być coś mocnego i dotkliwego. Np m-c bez słodyczy! ;( W styczniu mieszkanie dostało nowy narożnik W tym m-cu kwiaty z kuchni dostały nowe osłonki na doniczki ( w kolorze boków lodówki coby tak ładnie nawiązywało ) Dodatkowo od nowego roku zaczęłam gromadzić ramki na fotki do domowej galerii która ma być w korytarzu. Wiem, że mało oryginalny pomysł ale strasznie mi się podobają takie galerie Chcę zapełnić całą ścianę więc trochę tych ramek potrzeba. Kilka udało mi się nabyć po okazyjnej cenie na promocji w netto Fajne i niedrogie mają też w pepco ale niestety na razie nie udało mi się dorwać czarnych, same srebrne. Ale będę wypatrywać W najbliższym czasie chcemy załatać dziurę nad drzwiami do sypialni która jest jeszcze od czasu montażu oraz zamontować kontakty w łazience i kuchni (tak, jeszcze ich nie mamy. Masakra! To było zadanie faceta i się nie wywiązał). Oczywiście najpierw trzeba je kupić I zestaw tego, co bym chciała zrealizować w ramach noworocznego postanowienia - półki w łazience we wnęce (tu będę potrzebowała Waszej pomocy co i jak bo planuje sama to ogarnąć, tylko montaż zlecę fachowcowi) - pomalować i zawiesić lustro w przedpokoju - półka na buty w korytarzu (kupić/zrobić...) - wiosenne pokrowce na poduszki w salonie - przemalowanie mebli w sypialni na biało - zasłony w salonie - grafika na ścianie w kuchni - stół i krzesła w salonie, oczywiście tymczasowe bo na te wymarzone mnie nie stać i najważniejsze drzwi do łazienki i szafka pod umywalkę!!!!!! Mam też plan ogarnąć w końcu swoją osobę i zrobić projekt/plan całego mieszkania. Łatwiej wtedy będzie podjąć decyzję bo to tej pory przychodzi mi to bardzo ciężko ;/ No to taki ogólny zarys co planujemy i powód dla którego wątek zostaje z dniem dzisiejszym przywrócony do życia! Panie i Panowie witajcie ponownie! Edytowane 21 Lutego 2014 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.02.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 To może jakieś fociszki na zachętę Narożnik. Pokazywany i opisany w wątku: Narożnikowy zawrót głowy Osłonki na donice. Chciałam większe ale kasy mi szkoda ciągle te kosztowały całe 7,80 zł/ szt w oszołomie więc uznałam że lepsze takie niż żeby straszyły tymi co były wcześniej ble... Fajnie pasują do lodówki Myślałam nawet żeby kupić narożnik w takim kolorze ale szybko sobie przypomniałam o naszej Kici i pomysł ten musiałam wybić sobie z głowy ale zasłony w tymże kolorze chętnie bym u siebie widziała (proszę nie patrzeć na naklejkę lodówki jakoś tak się złożyło że chętnego na jej zdarcie brak aczkolwiek widać że pierwsze próby już były ) Moje łupy z netto. Załuję strasznie że nie kupiłam jeszcze największych ramek jakie mieli Strasznie te fotki duże ale lenia mam by je zmniejszać A teraz proszę o pomoc. Pierwsza sprawa. Chcemy załatać dziurę nad drzwiami. Kupiliśmy stosowny materiał. Wzięłam sie do roboty i wszystko ok ale okazało się że jest jeszcze wgłębienie w dół. Zasłania to górna część futryny. I kurde masy starczyło mi tylko na kawałek hehehe i teraz tak myślę żeby kupić piankę montażową, dać w dziurę a resztę masą. Dobry pomysł? Druga sprawa. Rodzice M. dali nam lustro. Nic nadzwyczajnego ale za darmoszkę to wiadomo... (sorry za kocicę ale ona juz tak ma że jak coś się dzieje to ona musi być pierwsza i mieć wszystko na oku) Chciałam je przemalować na srebrno sprayem (bo obecny kolor nijak do niczego mi nie pasi) i zawiesić w przedpokoju. Chcę żeby lustro wisiało w pionie ale haczyki są do zamocowania w poziomie i teraz próbuje rozkminić jak to załatwić. Naderwałam troche tył żeby zobaczyć jak to wygląda: Jeżeli ktoś ma pomysł co z tym fantem zrobić bardzo proszę o pomoc!!!! Na nowe mi szkoda kasy bo są ważniejsze wydatki a to nie jest złe jak się je odpicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.02.2014 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Jedziemy dalej Drzwi do łazienki. O nich to już można powieść napisać. Rodzina się z nas nabija a jak do kogoś z nich dzwonimy to pierwsze pytanie jest zawsze o to czy mamy już drzwi do kibla. Nikt nie potrafi pojąć jak można tak żyć a mnie przeraża mnie to że już zaczynam się godzić z tym że nigdy ich nie będziemy mieć! Dla niewtajemniczonych i dla przypomnienia....kupiliśmy na wyprzedaży w salonie jedne drzwi do sypialni za pół ceny. O takie: Są to drzwi firmy Ringo. Mieli tylko jedna sztukę na normalną cene a wtedy kasy brak więc braliśmy co były. Drugie mieliśmy dokupić za jakiś czas. Niestety sklep się zwinął, facet do którego miałam kontakt przestał się odzywać (a obiecywał że drugie załatwi i to nawet ze zniżką w ramach rekompensaty) a ślad po nim zaginął. Trudno kupimy gdzie indziej. Myśleliśmy. I tu zaczęły się schody. Okazuje się że to drzwi niemieckie. U nas mało popularne. Szukaliśmy gdzie sie dało. M. pisał do Niemiec. Dostaliśmy kontakt na Polskę. W kilku miejscach mieli nam je załatwić. Czekaliśmy, czekaliśmy i nic. Olewano nas. Wszędzie. Dla mnie to jest szok że tak można kogoś potraktować. Rozumiem jakby powiedzieli że nie da rady. Ale nie. Totalna olewka. Ostatni facet zwodził mnie pół roku! Lekka załamka. A akcie rozpaczy zgodziłam się na podobne. Polskone Simple. Poszliśmy oglądać. Okazało się że one mają 5 pasków a u nas są 4. No i te rowki bardzo płytkie. Mój M. ma dość. Kupiłby pierwsze lepsze białe i już. Ale ja się upieram. Jakbyśmy mieli kilka par drzwi to bym się zgodziła żeby te do kibla były z innej parafii ale ma być u nas drzwi sztuk dwie więc każda z innej mańki w gre nie wchodzi. Nie wiem już co robić. Są 3 rozwiązania. 1. Kupić zupełnie inne, 2 nowe pary drzwi ale na to się nie zgadza M. i nie ma kasy bo mi sie podobają takie które są akurat mega drogie ;/ 2. Objechać całe Niemcy za drzwiami 3. Zrobić u stolarza na zamówienie. Pytałam u zaufanych stolarzy ale podjąć się nie chcieli. Wysłałam zapytania do kilku innych i czekam na odpowiedź. Jak ktoś może polecić jakiegoś stolarza ze Szczecina i okolic to ja bardzo chętnie. A może ktoś widział takie drzwi jak nasze?! Każde info na wagę złota. Jak do wakacji nie będzie drzwi to chyba rozwalę to całe mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.02.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 witam się pierwszy raz a może jeszcze taka opcja - by drzwi do kibelka były jednak inne? np Porta model E http://blogporta.pl/wp-content/uploads/2013/05/Drzwi.jpg - będzie prawie identyczny jak tych, tylko bez szybek - ale te przecięcia poziome będą nawiązywać do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.02.2014 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 lukasz69karolina witam Dzięki za fotki. Tych drzwi nie widziałam. Jestem zaintrygowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.02.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 owcaania dzięki, do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.02.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 ... Dzięki za fotki. Tych drzwi nie widziałam. Jestem zaintrygowana całe drzwi wyniosą Cię około 600-700zł taniocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.02.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Gonzo jeśli możesz idź spamować gdzie indziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.02.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Korozja, a jak sa usytuowane jedne drziw względem drugich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.02.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 agatah drzwi są prawie naprzeciwko siebie, tak po skosie. Znalazłam starą fotkę na której widać co i jak. Po lewej drzwi do sypialni po prawej (gdzie ta cudna zasłonka) drzwi które miałyby być do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.02.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 hmm.... Simple faktycznie mają 5 przetłoczeń, ale czy to aż tak będzie widać? Jak ktos nie wie to nie zwróci uwagi Albo zwykłe białe gładkie. IMO lepsze to niż zupełnie z innej parafii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.02.2014 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 agatah pewnie nikt na to uwagi by nie zwrócił tylko chodzi o to że to MI przeszkadza i tak cud że w ogóle wzięłam simple pod uwagę. Ale nie dość że mają 5 pasków to te przetłoczenia są dwa razy płytsze i mnie to mierzi niestety strasznie z innej parafii to już w ogóle nie wchodzą w grę. Dostałam dziś namiar od znajomej na stolarza. Będę sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.02.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Korozja, nawet nie wiesz na jakie drobiazgi zwracałam uwagę, teraz się z tego śmieję . Zastanów się, czy na tip-top będzie to aż taki ból . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 25.02.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 yokasta ja rozumiem drobiazgi ale drzwi to jednak drobiazg odrobinę za duży Mam nauczkę żeby następnym razem na raz kupować ale nie tak po trochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 09.04.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Korozja i jak mają się drzwi i reszta mieszkania? No i oczywiście witam się w Twoim wątku, bo dotychczas tylko podglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts