kanka9 20.04.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Zdrowych i spokojnych świąt dla Was http://images65.fotosik.pl/897/87e625c840a35540med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.04.2014 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 kanka dzięki za życzenia ania_zet sprawę z drzwiami przejmuje M. Ja nie mam na to ani czasu ani chęci. Stolarze z którymi gadałam nie zrobią mi takich samych drzwi a podobnych za kupę kasy ja nie chcę. Tych z Porty jeszcze nie widzieliśmy. Poza tym zaczęliśmy zastanawiać się nad sprzedażą mieszkania. Ja jestem zdecydowana, facet pomału do tej decyzji dojrzewa ale chyba w głębi duszy wie, że trzeba. Póki co na kilka m-cy znikam z kraju. Mam nadzieję że M. się z drzwiami ogarnie sam:lol2: teraz to mi już jest tak wszystko jedno że nawet może sobie różowe kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Hej Korozja To może białe gładkie bez żadnych rowków? tylko te z salonu byłyby wyróżnione i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.04.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Co ja tu czytam . Jak znikasz z kraju , jak sprzedaż mieszkania ? No coś ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 23.04.2014 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Venus decyzja należy do faceta jakie drzwi wybierze Edytowane 8 Października 2015 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.10.2015 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 (edytowane) Odkopuje wątek. Może przypadkiem ktoś tu zajrzy i będzie w stanie mi pomóc Sprawa nr 1. Poszukuję stolik kawowy okrągły. Marzy mi się czarny, metalowy (drewniany lub mdf ewentualnie), z rantem. Najlepiej jakby góra była taka lekko chropowata. Biorę pod uwagę również inny kolor, ale musi być ciemny. Obszukałam cały net i kurcze lipa. Jak jest fajny kształt to kolor nie ten, jak kolor fajny to kształt taki se. Albo cena z kosmosu ;/ Pokażę co mi po głowie chodzi Ten jest doskonały (mimo że nie czarny ) CUDO! Chciałabym stolik okrągły ale nie wykluczam innego kształtu. Myślałam nawet żeby kupić ten z Ikei ale skrócić go o ten blat na górze :rotfl:W oryginale jest za wysoki. Wolę coś niższego, bardziej przysadzistego. Edytowane 8 Października 2015 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.10.2015 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Sprawa nr 2. Stół i krzesła. Tak kombinuje żeby nogi były metalowe, ciemne nawiązujące do stolika kawowego. Blat drewniany nawiązujący do paneli. Z drugiej strony ostatnio strasznie podobaja mi się stoły czarne. No może nie takie czarne ja węgiel ale taki czarny spłowiały. Tylk,o że mam ciemne zasłony a stół będzie stał przy oknie i nie wiem czy to za dużo szczęścia na raz. Poza tym ciemny stół z jasnymi zasłonami np błękitnymi. Czy nie będzie przy nich za ciężko wyglądał. Kolejna sprawa. Stół stoi w pobliżu stolika kawowego. Chciałabym żeby to razem spójnie wyglądało. Dlatego myślę, że okrągły stolik obok prostokątnego stołu to lepszy pomysł niż 2 prostokąty obok siebie. Chciałabym stół rozkładany i tu ogromny problem. Większość tego co mi się podoba jest albo nierozkładana albo się rozkłada ale przez środek idzie "krecha" ;/ Odpadają stoły szklane, masywne. Kiedyś chciała minimal ale już mi się odwidziało. Za ciężki jak na mój salon. Poza tym wszyscy go mają Pokażę co mi się podoba [ATTACH=CONFIG]333331[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.10.2015 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Sprawa nr 3. Krzesła. I tu mega zagwostka. Jak znaleźć coś fajnego, oryginalnego (w sensie wyglądu, nie zależy mi na oryginalności samego produktu, może być podróbka ) nie bankrutując? Niesamowicie podobają mi się krzesła jak i zresztą cały apartament w domu Pietrowskiego z "Sex w wielkim mieście" Wspaniałości. Ten sezon mi się nie podoba i oglądam go tylko ze względu na te wnętrza. Są niesamowite. A ta czarna, matowa kuchnia..... Może jedyne co bym zmieniła to obicie na krzesłach pod tyłek żeby za twardo nie było To tak z grubsza najważniejsze sprawy Jeżeli jakaś zbłąkana dusza tu zajrzy i będzie w stanie mi pomóc będę ogromnie wdzięczna! Od przeglądania internetu już oczopląsu dostaje więc każda, nawet najmniejsza pomoc jest dla mnie bardzo cenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.10.2015 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Na koniec wisienka na torcie. Podoba mi się wszystko! No może krzesła bym wymieniła na inne bo te mi już się znudziły (są wszędzie) co nie zmienia faktu że pasują Gdzieś miałam więcej fotek tego pięknego wnętrza ale zaginęły w akcji. Zastanawiam się co do za lampa. Chce taka do siebie. Prosta, neutralna, elegancka. Na lampach to ja się nie znam wgl. Nie mam żadnej w mieszkaniu bo zupełnie brak mi pomysłu jak to ugryźć. Nie wiem co do siebie będzie najlepiej pasować. Mam kuchnię otwartą na salon więc obie lampy muszą współgrać. W przedpokoju to myślałam o jakiś białych, prostych reflektorkach. W sypialni mogę poszaleć bo to odrębne pomieszczenie, najczęściej zamknięte. Lubię prostotę i wygodę. Żadnych kryształków i innych pierdół. Z jednej strony chciałabym coś co nie rzuca sie w oczy bo to nie lampa ma być główną ozdobą mieszkania. Z drugiej zaś strony często podobaja mi sie wnętrza czarnymi, industrialnymi lampami. Hm.... sama nie wiem czego chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 18.10.2015 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Ku pamięci inspiracje domowych galerii: Faworyt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 18.10.2015 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.10.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Fajowskie te galerie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 28.10.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 wpadłam przypadkiem i jestem pod wrażeniem .... piękna galeria; marzę o takiej ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 31.10.2015 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Oooo a jednak ktoś tu zagląda nice.... Dumam jakie fotki wybrać do galerii. A trochę tego jest Ostatnio też na tapecie...tapeta Po zawieszeniu zasłon wielka, goła ściana w salonie przytłacza pustką. Mój ideał: http://www.domosfera.pl/wnetrza/1,94387,15847010,Nowoczesne_i_surowe_mieszkanie_w_Poznaniu_CC_____CONCRETE.html Tapeta "Perspektywa" by Kasia Orwat. Doskonała!!!! tyle, że ma 7 m moja ściana 4m Czekam na odp w sprawie ceny:sick: Całe mieszkanie zaprojektowane przez Kasię dla mnie cudne! Kilka wnętrz, które mnie ostatnio zachwyciły: (Chcę mieć stół w kolorze podłogi. Taki szarobury) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.11.2015 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Witam się cieplutko. Skarbnicą jednak w tym względzie będzie allegro. Tylko trzeba się przyłożyć do systematycznego szukania a można różne cuda za grosze wynaleźć. Pierwsze jakie wpadły mi w oko przykład1 przykład 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 06.11.2015 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Witam równie ciepło w ten chłodny, szary dzień Krzesła, które pokazałaś ciekawe ale zbyt mało nowoczesne dla mnie Allegro i olx wertuję namiętnie. Mam też w planach wizytę w rodzinnych stronach z nadzieją, że tam coś fajnego się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2016 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Hej Korozja co tam nowego? są drzwi? Przyleciałam tu z wątku salonowego, macie niebieskości? A co byś powiedziała na zieleń na krzesłach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts