hanna68 27.08.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Chciałabym się podzielić,a może trochę i pochwalić - mam swój własny wymarzony domek na mazurach. Wreszcie. Działkę kupiliśmy z mężem kilka lat temu,ale zawsze coś nam wypadało,że albo nie było czasu albo, że tak powiem kasy aby zacząć myśleć o postawieniu nawet altanki Ale wreszcie się udało. Firma, którą wybraliśmy Dremex Milanówek postawiła nam domek - szybko i solidnie.Jestem zadowolona i mam wreszcie miejsce,gdzie mogę sobie wypocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komp34 31.08.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam cię , chcę zapytać czy w środku wykładaliście też drewnem jeżeli tak to napisz jak się to w praktyce przekłada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanna68 03.09.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam,niestety nie. Wolałam wykończyć k-g i pomalować na kolor. Jak mi się znudzi ta zawsze mogę sobie wystój wnętrza zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts