seven... 09.06.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 ekstra pomysł z tymi kafelkami, wygląda stylowo, serio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 14.06.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Gdy ujrzałam Twoją łazienkę wiedziałam, żeś 'swój' Dom z potencjałem (w Hiszpanii przecież same kostki! ), a Tyś pomysłowa i zdolna. A z tym malowaniem zamiast gotowania to coś jest na rzeczy... Będę odwiedzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.06.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Podnoszę Ci kostkę bo strasznie spadła daleko. I jakoś nie chce mi się wierzyć , że tam u Was nic się nie dzieje;) Za chwilkę wyskoczysz i znów zaskoczysz. A może coś ogrodowo działasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 03.07.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Na wakacjach byłam i fakt. dzieje się tak niewiele, ze nie ma o czym pisać, niestety ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.07.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 06.07.2011 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Czy ja wiem czy taka szczęsciara? Wracam z wakacji do domu, opalona, wypoczeta i co? Otwieram skrzynkę a tam listy z banku Otwieram laptopa a tam listy z banku Cholera. Życ się odechciewa z tym bankiem! Teraz życzą sobie od nas bagatela ponad 7000zl z tytułu ubezpieczenie niskiego wkładu:mad: Już miałam spłacone ale że ten cholerny frank wciąż w górę idzie, to i bankowi musze o 1/3 więcej za dom oddać, a tym samym wkład się podniósł Ledwo czlowiek na raty może wydolić a tu jeszcze majątu na gupie ubezpieczenie żądają!:mad: Jakbym miała tyle kasy to bym kuchnię zrobiła:evil: Ręce opadają. Płacz i płać, to polityka polskich banków:x Teraz to już wogóle nawet na waciki nie będzie mnie stać nie mówiąc o panelach, kaflach i ....całej reszcie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 06.07.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Na pocieszenie- jeżeli to może pocieszyć, to mając kredyt w złotówkach, mimo ceny franka i tak płaci się więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.07.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Kochana to współczuję takich wrażeń Sama przechodziłam piekło jak zamykałam kredyt i wiem coś o tym , a szczególnie jak franuś idzie do góry. Strasznie dużo masz do zapłacenia ... kurcze brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 07.07.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Dlatego unikam kredytów - może be nich jakoś uda mi się remontować. ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 07.07.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 no my też mamy kredyt, tyle tylko że w złotówkach... i co jakiś czas tylko przysyłają że rata większa, ale na szczęście braliśmy kredyt tylko na zakup, remont robimy już na bieżąco, no i rozbudowę też będziemy chcieli na bieżąco... Żeby później od wysokości raty nie umrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 11.07.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Dlatego unikam kredytów - może be nich jakoś uda mi się remontować. ech... Napewno się da... ja tak remontuję - oczywiście z małżonkiem. Pomieszczenie za pomieszczeniem, nakładem własnej pracy i niestety w żółwim tempie, ale mogę spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 12.07.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Wszysko sie da ale do czasu... my tak remontowaliśmy dół... własnie "na raty" i byliśmy szczęśliwi, że mamy wyremontowany dół i nie mamy długów do czasu, gdy okazało się że musimy zmienić strop, żeby dalej remontować... i z naszej pracy i wydanej kasy została aż łazienka a reszta legła w gruzach, a gdybym tak 10 lat temu posłuchała szwagra i nie broniła sie przed kredytem, dzisiaj byłabym już na półmetku spłacania albo i dalej, bo wtedy oprocentowanie było niższe, no ale cóż jest jak jest i trzeba sie cieszyć, że jeszcze tylko 18 lat i dom bedzie znowu mój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.07.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Niektórych rzeczy bez kredytu się nie zrobi, no chyba że ktoś zarabia krocie albo oszczędzać potrafi My będziemy musieli ocieplić z zewnątrz, ocieplić poddasze i podłogi na dole, zrobić podłogi, ściany poburzyć, stropy powypełniać gdzieniegdzie i całą instalacje elektryczną i wod-kan no i ogrzewanie, okna, drzwi... a na to muszę mieć dużą dawkę gotówki, a odkładać my nie potrafimy A w ogóle to się witam, bo chyba jeszcze się nie ujawniałam I gratuluję przebudowy i pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartAss77 13.07.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Alladyn71 nie martw się wiekszosc ludzi,ktorzy mają domy czy mieszkania maja podobny problem mało jest takich, ktorzy maja od razu pieniadze na swoj dom i remonty. Ty potrafisz za to duzo przy swoim domu zrobic samodzielnie (ja niestety nie) czego ogromnie Ci zazdroszczę.. A frank kiedys wroci do normalnej ceny i bedziesz mogła odetchnąć przeciez cały czas taka sytuacja trwac nie moze... Poza tym czekam na nowe wpisy Jestem zagorzałą fanką dziennika Twojego i Kubel30 -zaglądam codziennie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 13.07.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Dziękuje za pocieszenie. fakt ostatnio doła podłapałam i nawet zdjęć nie chce mi się pstrykać Z aktualności. Cały czas męczę schody. Dzisiaj w koncu kupiłam kafle na półpiętra. Miałam spore wymagania. Musiał byc odpowiedni kolor i promocja Kupiliśmy także płytki i ościeznicę do spiżarni. Gdy w końcu skończę schody to zaprezentuję je w całej nie idealnej okazałości Co jeszcze? Syn ma jutro urodziny i postanowiłam zrobić imprezę w domu, także od dwóch dni sprzątałam żeby się ludzie mi nie pozabijali na porozwalanych po całym domu narzedziach:p Wiem, w domu rozgardiasz, kuchni nie ma a ja urodziny urzadzam, ale co tam. Przywiozę wszystko na miejsce i będzie dobrze. A zapomniałabym, pomalowałam przedpokój/hol/wiatrołap (z mężem wciaż nie mozemy dojść do porozumienia w sprawie nazwy ) Nawet fajni wyszło, musze pstryknąć zdjęcia. Może jutro.. Dobra zmykam. Dziś urodziny męża i powinnam mu coś przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 13.07.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Życzenia najlepszego dla syna i męża. A sprząta się po imprezie, a nie przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.07.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Alladyn to masz podobnie jak ja : syn urodził się 19 a mąż 20 tego samego miesiąca oczywiście. Uściski dla malucha , większego sama uściskaj Czekam na fotki ...eeee tam jakiekolwiek oczywiście, a może coś działasz ogrodowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 16.07.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Jak mówiłam/pisalam niewiele się u nas dzieje ale zawsze ... oto kilka zdjęć schody. Wciąż je męczę Pomalowałam deski 3 razy, są w takim stanie w jakim są, ale z pewnością wyglądają wiekowo http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_7592.jpg Oto płytki które położyłam przedwczoraj na półpiętrze http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_7596.jpg A to podstopnice idące z kuchni do góry. Trochę zmieniłam układ płytek http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_7625.jpg Trochę zmian w pokoju syna. Wygląda coraz przytulniej. Od dziadków dostał kołderkę i poduszki http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_7604.jpg http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_7603.jpg Maszyna w czerwonym + lampka (na oknie) której dorobiłam latarnię ze starej lampki http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_7606.jpg no i nasze nowe "łóżko" dmuchane http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_7608.jpg i lustro http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_7609.jpg Mówiłam, że niewiele tego ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.07.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Fantastyczne te podstopnice właśnie oglądałam kolorymeksyku http://www.kolorymeksyku.pl/blog/jak-klasc-kafle-polozyc-kafelki/ tylko cena nie dla mnie, a u Ciebie fantastyczny efekt i to w zasadzie za friko najdroższy z pewnością klej był podziwiam i może skopiuję sposób to nie Hiszpania, ale klimat podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartAss77 16.07.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Że jest genialnie to mało powiedziane!!!!!! Naprawde powinnaś występować gdzieś z poradami jako żeńska wersja Adama Słodowego-jak z niczego zrobić coś świetnego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts