alladyn71 27.10.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 alladyn możesz napisać jak dużą macie działkę? mam na oku dom do remontu, właśnie kostkę i działka ma ok.630 m w centrum miasta zastanawiam się czy to nie za mało jednak nasza działka ma 1200m2 i wydaje mi się, że to bardzo dużo, a właściwie strasznie duuuużo koszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 27.10.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Łóżka najlepiej szukac na szrotach My znaleźliśmy takie, które pomalowaliśmy proszkowo na czarno i wygląda suuper. Nie mam jeszcze zdjęcia, ale jak zrobię to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 02.11.2011 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Przepraszam, że nie piszę, zdjęć nie robię, ale ostatnio na nic nie mam sił Pierwsze miesiące ciąży ciężko we znaki mi się dają Rodzina nam się powiększa a ja sił na robotę nie mam Kuchnia jeszcze nie skończona, robota czeka na mnie a ja leżę Jak tylko poczuję się lepiej wkleję coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.11.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Toż wielkie GRATULACJE się Wam należą... leż, leż teraz tego potrzebujesz, nie na darmo organizm się domaga wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 02.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Więc w Waszym przypadku stare porzekadło się sprawdziło ... moje gratulacje i leniuchuj i nie szlifuj , nie dźwigaj , nie wierc wiertarką , nie kładź kafli ... objadaj się za dwoje i korzystaj z życia ile możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 03.11.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 DZIEKUJĘ!!! Jakie stare porzekadło?? A żeby nie było, kafle z mężem położyłam:yes: nawet fugi na połowę płytek..na drugą zabrakło sił i chęci:rolleyes: Oszczędzam się, ale kompletne nic nierobienie w naszym przypadku nie ma racji bytu, tylko na zdjecia nie mam czasu i chęci, bo nic nie dokończone, wszystko porzucone w połowie, czeka na dobre czasy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Nowy domek nowy potomek:) a kiedy maleństwo chce się urodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 06.11.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 A o to chodzi:D Jak wszystko dobrze pójdzie to w czerwcu się wprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Czerwiec dobry miesiąc już cieplutko i dużo słońca powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocik 06.11.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 mam prosbe, moglabys napisac tak w skrocie etapy renowacji starego mebelka np. szafy interesuje mnie glownie jakich farb uzywasz(rodzaj, producent) i czym malujesz bo musze przyznac , ze efekty sa pioronujace, szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Dałam Ci gwiazdeczki http://emoty.blox.pl/resource/th_to_clue.gif .A jak kuchnia robi się pomalutku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 07.11.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kuchnia czeka aż najdzie mnie chociaż trochę sił do roboty:D i znowu nie wiem o czym piszesz.....jakie gwiazdeczki??? (ciąża chyba mi na mózg padła:eek: bo jakoś słabo łapie ostatnio ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 07.11.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 kocik, chętnie bym pomogła, ale każdą szafę inną farbą malowałam, bo to dla mnie także nowość i starałam się wypróbowac rózne. Patrzyłam na próbniki w LM i jak mi się podobał to kupowałam. Oczywiście tylko farbami do drewna. Ja to jestem kiepska w tym całym odnawianiu...robie jak mi pasuję. Zadnych technik. Szlifuję do zywego drewna (najgorsza robota), a później maluję, szlifuje drobnoziarnistym i maluję raz jeszcze itd. Kupiłam ostatnio nową szafkę (też do roboty) i myślę czy nie potraktować jej inaczej czyli najpierw bejcą a później lakierem, ale teraz jescze nie mogę, więc musze z tym poczekać. Mam nadzieję, ze tobie wyjdzie świetnie. Ważne nie bać się i próbować Na pewno wyjdzie świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.11.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Kuchnia czeka aż najdzie mnie chociaż trochę sił do roboty:D i znowu nie wiem o czym piszesz.....jakie gwiazdeczki??? (ciąża chyba mi na mózg padła:eek: bo jakoś słabo łapie ostatnio ) Masz na stronie gółwnej obok swojego wątku żółte gwiazdeczki... a ciąży do tego nie mieszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 kubelko sama masz 5 gwiazdek a co one znaczą, do tej pory ich nie zauważałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Dziewczyny też nigdy nie wiedziałam nic o tych gwiazdkach dopóki sama ich nie dostałam . Nasi forumowi "przyjaciele" wystawiają nam ocenę ,tak więc ,że ja lubię wątek Alladyn postanowiłam też wystawić ocenę , ale nie wiem o co chodzi bo chciałam 5 a wyszło 4 i nie mogę dać więcej . Gosiek sama masz 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 (edytowane) Przylazłam z trochę spóźnionymi gratulacjami - alladynko GRATULACJE!! Faktycznie na FM często sprawdza się to powiedzenie "nowy domek... nowy potomek". Odpoczywaj sobie, nie przemęczaj się i w ogóle. Organizm wie, co jest dla niego najlepsze. Pingwiny przyniosłam: http://img840.imageshack.us/img840/3302/gratulacje8.jpg I gwiazdki też klikam (hmm... półtora roku potrzebowałam żeby zaskoczyć o co z tymi gwiazdkami chodzi)... edit: już jest 5! Edytowane 9 Listopada 2011 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 10.11.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 To i ja przyłączam się do najszczerszych gratulacji!! Czerwiec powiadasz? Ja też 13 dokładnie będzie mi raźniej na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 10.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ja też czerwcowa, ale z samego końca. Raczek zodiakalny w sensie. Albo raczyca raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.11.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Witam w Twoich progach i cieszę się, że do Ciebie trafiłam. I to jeszcze w takim cudownym momencie. Wielkie gratulacje! Mam syna czerwcowego, rozrabiaka straszny, ale także wyjątkowo inteligentny (takie podobno są czerwcowe dzieciaki). A mam porównanie z dwoma starszymi córkami Czytam od początku Twój wątek i nie wiem czy już mieszkacie w tym domku? Lampa do pokoju syna bombowa, jak zresztą cały pokoik, i fototapeta i stolik. A fotel to moje marzenie (niespełnione jak na razie). Co ja czytam i widzę: Ty Artystka jesteś przez duże A. Nie dość, że obrazy malujesz, to jeszcze lampę sama zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts