Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kostka moich marzeń czyli dom w stylu hiszpańskim ;)

alladyn71

Recommended Posts

alladyn możesz napisać jak dużą macie działkę?

mam na oku dom do remontu, właśnie kostkę i działka ma ok.630 m w centrum miasta

zastanawiam się czy to nie za mało jednak :confused:

nasza działka ma 1200m2 i wydaje mi się, że to bardzo dużo, a właściwie strasznie duuuużo koszenia :p

• Odpowiedzi 738
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przepraszam, że nie piszę, zdjęć nie robię, ale ostatnio na nic nie mam sił :(

Pierwsze miesiące ciąży ciężko we znaki mi się dają :p

Rodzina nam się powiększa a ja sił na robotę nie mam :no:

Kuchnia jeszcze nie skończona, robota czeka na mnie a ja leżę :rolleyes:

Jak tylko poczuję się lepiej wkleję coś nowego :D

DZIEKUJĘ!!!:D

Jakie stare porzekadło??

A żeby nie było, kafle z mężem położyłam:yes: nawet fugi na połowę płytek..na drugą zabrakło sił i chęci:rolleyes:

Oszczędzam się, ale kompletne nic nierobienie w naszym przypadku nie ma racji bytu, tylko na zdjecia nie mam czasu i chęci, bo nic nie dokończone, wszystko porzucone w połowie, czeka na dobre czasy:p

kocik, chętnie bym pomogła, ale każdą szafę inną farbą malowałam, bo to dla mnie także nowość i starałam się wypróbowac rózne.

Patrzyłam na próbniki w LM i jak mi się podobał to kupowałam. Oczywiście tylko farbami do drewna.

Ja to jestem kiepska w tym całym odnawianiu...robie jak mi pasuję. Zadnych technik.

Szlifuję do zywego drewna (najgorsza robota), a później maluję, szlifuje drobnoziarnistym i maluję raz jeszcze itd.

Kupiłam ostatnio nową szafkę (też do roboty) i myślę czy nie potraktować jej inaczej czyli najpierw bejcą a później lakierem, ale teraz jescze nie mogę, więc musze z tym poczekać. Mam nadzieję, ze tobie wyjdzie świetnie. Ważne nie bać się i próbować :D Na pewno wyjdzie świetnie :yes:

Dziewczyny też nigdy nie wiedziałam nic o tych gwiazdkach dopóki sama ich nie dostałam . Nasi forumowi "przyjaciele" wystawiają nam ocenę ,tak więc ,że ja lubię wątek Alladyn postanowiłam też wystawić ocenę , ale nie wiem o co chodzi bo chciałam 5 a wyszło 4 i nie mogę dać więcej . Gosiek sama masz 5.

Przylazłam z trochę spóźnionymi gratulacjami - alladynko GRATULACJE!! Faktycznie na FM często sprawdza się to powiedzenie "nowy domek... nowy potomek".

Odpoczywaj sobie, nie przemęczaj się i w ogóle. Organizm wie, co jest dla niego najlepsze. :)

Pingwiny przyniosłam:

http://img840.imageshack.us/img840/3302/gratulacje8.jpg

I gwiazdki też klikam (hmm... półtora roku potrzebowałam żeby zaskoczyć o co z tymi gwiazdkami chodzi)...

edit: już jest 5!

Edytowane przez nemi

Witam w Twoich progach i cieszę się, że do Ciebie trafiłam.:yes: I to jeszcze w takim cudownym momencie. Wielkie gratulacje!:) Mam syna czerwcowego, rozrabiaka straszny, ale także wyjątkowo inteligentny (takie podobno są czerwcowe dzieciaki). A mam porównanie z dwoma starszymi córkami ;)

Czytam od początku Twój wątek i nie wiem czy już mieszkacie w tym domku? Lampa do pokoju syna bombowa, jak zresztą cały pokoik, i fototapeta i stolik. A fotel to moje marzenie (niespełnione jak na razie).

Co ja czytam i widzę: Ty Artystka jesteś przez duże A. Nie dość, że obrazy malujesz, to jeszcze lampę sama zrobiłaś :cool: