Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kostka moich marzeń czyli dom w stylu hiszpańskim ;)

alladyn71

Recommended Posts

• Odpowiedzi 738
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To i ja przyłączam się do najszczerszych gratulacji!! Czerwiec powiadasz? Ja też :D 13 dokładnie :) będzie mi raźniej na FM :D

14 :D Gratuluję i ja :yes: :D

A tak w ogóle, to strasznie mi miło wasze posty czytać :D i dziękuję za wszystkie życzenia :hug:

Przez tydzień nie miałam neta (bo przekroczyłam limit:oops:) a tu taka niespodzianka :D

Rocia witam, witam i dziękuję za miłe słowa, ale z tym dużym A, to już przesada :p

Kubel dziękuje za gwiazdeczki, dopiero teraz je zauwazyłam :lol2:

Witam

No,no rzadko zdarza się, żeby zdolności szły w parze ze pracowitością, a u ciebie dodatkowo jeszcze pomysłowość:yes:

Gratulacje - ja też jestem czerwcowa, najlepszy miesiąc na urodziny :DPóki co dbaj o siebie.

Mam dwa pytanka - gdzie kupiłaś szafkę do szarej łazienki i skąd jest w drugiej łazience lampa.

pozdrawiam

• 4 weeks później...

W twoim przypadku brak ochoty jest uzasadniony... w moim niestety nie:( Ja na Twoim miejscu w ogóle bym sie tym nie przejmowała, bo masz prawo do odpoczynku, wiec z niego korzystaj... nie wiadomo czy taka okazja sie jeszcze kiedyś powtórzy;)

Ja miałam tylko raz takie szczęście bezkarnego nicnierobienia przed świętami 6 lat temu i teraz wspominam to z nostalgią mimo iż wtedy czułam się z tym fatalnie i byłam wściekła na wszystkich wokoło za taki stan rzeczy...ale mimo, że z dekoracji światecznych była tylko choinka ubrana przez męża to najważniejsze że byliśmy razem:)

Och, lenistwo lenistwem, ale dekoracje muszą być ;)

Obiecałam zdjęcia choinki :) Oto ona:

http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_0047.jpg

i reszta

http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_0012.jpg

http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_0041.jpg

http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_0016.jpg

http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_0021.jpg

Nie za dużo, ale i tak się zmęczyłam:rolleyes:

Jak widzicie musiałam trochę przemeblować.

Biblioteczka poszła w róg jadalni, bo w jej miejsce stanie -W KOŃCU- koza:lol2::lol2:

Dostaliśmy w prezncie Jotula F3 TD i musimy go tylko zainstalowac :D

Cyknę zdjęcia jak skończymy :lol:

Na allegro wylicytowałamza 100zl bieliźniarkę, która natomiast stanęła w miejsce czarnej szafy, która chwilowo wylądowała w przedpokoju:p

Bieliźniarka jest do zrobienia, ale zajmę się nią dopiero latem :lol:

Pozdrawiam i życzę udanych świąt :hug:

Dziękuję :D

Kuchni niestety nie skończyłam tzn. jest pomalowana, szafki powieszone, ale drzwiczki jeszcze nie skończone, kafle nad szafkami nie tylko nie przyklejone, ale nawet nie kupione:p elektryka nie zrobiona (wisi tylko żarówka). Blatów niet, stołu niet, krzesła kupione, ale jeszcze nie pomalowane (teraz są niebieskie a mają być białe). Nawet kafle na podłodze nie skończone :-P ( 8 połówek nie przyklejonych pod ścianą:sick:, bo mąz nie ma czasu skończyć :sick:)

Ogólnie jesteśmy daleko w d...:rolleyes: Także zdjęć jeszcze nie wkleję :lol:

wow...

no to ja powiem tylko tyle, że my też jesteśmy w głębokiej d... bo wigilia rodzinna ma być u Nas, a ani kuchnia nie pomalowana (2 ściany) ani drzwi do spiżarki nie ma, ani w spiżarce płytek, na dodatek w kuchni brakuje cokołów na pół kuchni no i jeszcze kilku płytek położonych... dokładnie - mąż nie ma czasu skończyć, ale ja jestem ciekawa co będzie jak on skończy w sobotę, a ja nie skończę sprzątać po tym remoncie... heh

Na allegro wylicytowałamza 100zl bieliźniarkę, która natomiast stanęła w miejsce czarnej szafy, która chwilowo wylądowała w przedpokoju:p

Bieliźniarka jest do zrobienia, ale zajmę się nią dopiero latem :lol:

No żebyś się nią za bardzo nie zajęła :p hihih będzie taka mała bieliźniarka albo bieliźniarek wymagający mamusi non stop, że czasu Ci nie wystarczy hihihhi

Nie martw sie na zapas:) moja dwójka była jednakowo spokojna w pierwszym okresie, więc nie zawsze to drugie jest inne;) ale musisz sie przygotować na większe lub mniejsze objawy zazdrości u starszaka, wiec nawet jesli drugie jest super kochane to starszemu trzeba poświecic wiecej czasu niż do tej pory ...