zosik 25.01.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Heheheh też prawda, pewności nigdy nie ma. Gosiu, ale ja nie mówię o macierzyństwie w wieku 20 lat. Ja mam 27, młody 2 lata. Jakbym się wcześniej postarała to młody mógłby mieć już 10, no ale bez jaj A swoją drogą - dowiedziałam się dzisiaj, że Ci zapierający się mocno i mający czas zostaną rodzicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 26.01.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Kubel, koza jest super, robi klimat, ale wcale tak gorąco przy niej nie jest. W pokoju mamy najwyżej 22stopnie ale zazwyczaj 19-20. Co do kuchni, to jak chcę ją najpierw skończyć i dopiero zaprezentować...wiem, wiem, juz dawno powinnam skończyć, ale .... A tak w ogóle to bym już wiosnę chciała :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopy12 14.02.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Hej:) przeleciałam cały wątek i podziwiam Cię kobieto:) Już wiem czemu pisałaś że kładzenie paneli to pestka:) Dałaś radę Kurcze nas niedlugo wszystkie te remonty czekają Nie dziwię się że nic Ci się nie chcę bo ja też lenia mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopy12 14.02.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 17.02.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Witamy, witamy w naszych skromnych progach Załóż własny wątek, chętnie pooglądam Wasze postępy, bo domek macie cudny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopy12 17.02.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Domek domkiem ale jeszcze decyzji ostatecznej nie podjeliśmy;p w poniedzialek zapadnie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 03.03.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 WIem, wiem..strasznie się obijam Żeby nie było, wkleję zdjęcia moich ostatnich wypocin Zmieniłam obicie na starych, chyba 30-letnich fotelach, które zostawili nam poprzedni właściciele. Było http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_0115.jpg jest http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_0119.jpg i jak wam sie podoba? :D Zauważcie, ze zaokrągliłam podłokietniki, żeby nadać im bardziej stylowy wygląd:p. NIestety jak zwykle musiałam pokombinować, bo nie stać mnie na właściwe materiały, dlatego przecięłam na pół rurę w której dostarczono nam fototapetę i przymocowałam ją do podłokietników:jawdrop: Nie wygląda źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Bardzo energetycznie wyszło ale masz parę dziewczyno - kiedy będziesz 1+1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 03.03.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Dzieki Drugi raz w życiu używałam maszyny do szycia, więc także myślę, ze nie wyszło źle Kuchnia, jak po części widać, pomalowana jest na szaro (kiedyś wkleję zdjecia, ale to dopiero, gdy z nią skończę ) i te czerwono-szare fotele super do niej pasuja. Tu na zdjęciu krzesło, które w końcu zrobiłam (w sumie 4szt). Wcześniej były granatowe i miały okropną tapicerkę teraz super pasują do mojej wymarzonej białej kuchni (juz bym chciała ją skończyć, ale bez funduszy ) http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_0125.jpg A rozdwoić mam się w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 krzesło genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 03.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Fotel wyglada super a krzesło jeszcze lepiej... jeśli Ci się nudzi to ja mam do wymiany tapicerkę na kanapie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 04.03.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzięki :hug: Krzesła są naprawdę super i mają super wygięte nóżki...nie widać tego na tym zdjeciu, ale w tym krześle tył wygląda lepiej niż przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 04.03.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Pięknie Ci to wyszło!! A krzesełko przepiękne! I podziwiam ogromnie, bo przy pasach zrobić równo to dopiero wyczyn Przez takie krzesełka zastanawiam się nieraz czy do jadalni zamiast moich wymarzonych Pantonów nie wybrać czegoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 10.03.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 To te krzesła od tyłu http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_0142.jpg W tle widać tez kawałek kuchni...jak widać nadal nie skończona Idzie to jak krew z nosa W planach zmiana blatu stołu, bo ta cerata to tylko tymczasowo. Blat ma być drewniany, dłuższy i szerszy. Blaty szafek też jeszcze nie kupione (mają być drewniane oczywiście tak jak stół) Lampy juz kupione, ale jeszcze nie powieszone takie http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/paul-neuhaus---6946-55-silvan-321-x-gu10led--9006--watt.jpg Brakuje jeszcze drzwi do spiżarni...zresztą czego tam nie brakuje Pozdrawiam i miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 10.03.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 O matulo!! Piękne te Twoje fronty!!! Kurcze, za niewielkie pieniądze takie efekty!! Prześwietne! Żeby tylko M. się na taki look kuchni zgodził... byłoby przepięknie. Bo wyobraź sobie, że przez te Twoje krzesło zmieniłam koncepcję krzeseł w jadalni No i będą białe drewniane, podobne do Twoich, tylko z poduchą pod tyłkiem Ale czuj się winną rezygnacji z dłuuuuuuugo wyczekiwanych i wymarzonych pantonów Aaaa! a to drzewo z tyłu to tapeta? Namiar poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 10.03.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ale czuj się winną rezygnacji z dłuuuuuuugo wyczekiwanych i wymarzonych pantonów Dziękuje za miłe słowa . Mi fronty też się podobają A fototapetę kupiłam na allegro, mam drugą podobną na przeciwległej ścianie, tuż obok "nowych" foteli Musiałam czymś odbić czarno-białe pasy foteli Co do płytek na scianie, to na zdjęciu są szare, ale one tylko tak poglądowo tam leżą. Mężowi szare się nie podobają i chce białe Mi tam szare opowiadają..dałabym białe fugi i biały wałek na górze, ale jaśnie wielmożny się uparł i dupa blada Mi to się podobają cegiełki, jeżeli już mają być białe, ale cena powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 10.03.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 kuchnia już wygląda domowo a jak jeszcze będą nowe blaty to w ogóle będzie miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 10.03.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 No przyznam, że biała cegiełka pięknie by wyglądała... Może kiedyś się uda uzbierać na nią, bo przy niej szafeczki jeszcze by zyskały na urodzie Albo może jakieś tańsze rozwiązanie, stara szara dachówka? Może taka szarość by lubemu pasowała Fototapeta świetnie wygląda!! A co ma być, czy jest koło niej? Tam gdzie stoją fotele. Pokaż inne ujęcie, plosieeeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 15.03.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witam Alladynko, zaglądam systematycznie do Twojego dziennika i przyznam się że wiele "odgapiam":rolleyes: bo wnętrza są piękne. I trafiłam na jotula którego macie. Powiedz mi jak go w końcu zaistalowaliści w rogu salonu; po przekątnej czy na ściance. Co masz pod kozą bo widzę że w salonie panele. I rurę od góry czy z tyłu. Nie wiem ile przestrzeni podłogi pod piecykiem wykafelkować. A może wkleisz fotkę - proszę. Czy jesteś z piecyka zadowolona? pozdrawiam i życzę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 16.03.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dziękuje Wklejam zdjecie kozy z góry http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_0308.jpg Na panele położyłam płytę, na nią klej, siatkę i dopiero do tego przyklejałam płytki schodowe (jak zwykle nie ułatwiłam sobie życia ) Planowalismy kupić kamień, ale jak zwykle nie było nas stać Z piecyka jesteśmy zadowoleni, ale przy większych funduszach kupiła bym większy Moze kiedyś? Z drugiej strony nasz dom jest jeszcze nie ocieplony i wydaje mi się, że jego wydajność będzie znacznie większa, gdy ciepło przez ściany nie będzie nam uciekać. Teraz przy -20 (palone dębem na full) w domu, na dole, było 19-20 stopni (piec gazowy się wyłączał) lecz na górze już znacznie mniej. Tyle ze ja zmarzluch jestem i wolałabym co najmniej 23 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts