alladyn71 23.03.2012 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dziekuje Szkoda, tylko ze spod sterty ubrań prawie już ich nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 01.04.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Siedzę w domu i patrzę na śnieg za oknem Obecnie jestem na etapie negocjowania ceny okna i drzwi, które miały by prowadzić z kuchni na ogród i zastąpić te okropne drzwi garażowe Teraz jest tam ciemno ale jak tylko będą drzwi (przeszklone) to będzie super jasno i przestronnie. Już nie mogę sie doczekać, bo dotąd trzeba na ogród chodzić drzwiami głównymi, a tak było by bezpośrednie wyjście z kuchni. Trzymajcie kciuki za udane negocjacje i przystępną cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.04.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 kciuki zaciśnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 01.04.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 U nas śnieg padał wczoraj dzisiaj już piękne słońce i wiosna za oknem:) a kciuki moge potrzymać jeśli pomoże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 01.04.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 a my się dziś rano budzimy i śnieg za oknem... dobrze że trawa jeszcze nie posiana teraz świeci słońce też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 01.04.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam i też trzymam kciuki za efektowną i tanią realizację. Ogród będziesz oglądać w nowej odsłonie, ile radości dają domowe inwestycje. Pochwal się fotkami proszę gdy ekipa skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 01.04.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 U mnie też z rana śnieg, a potem wiosna . Też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 02.04.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Dzięki baaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 02.04.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Hej Dziewczyny Ach, drzwio-wieszak przepiękny! Wyobraziłam sobie za nimi tajne przejście albo krytą szafę Może kiedyś wykorzystasz pomysł. Piszę z interesem. Niedługo chcę się obronić, ale do analizy wyników brakuje mi jeszcze kilku ankiet... A poszukuję rodziców dzieci w wieku 1-17 lat... Czy może za pośrednictwem forum nakłonię was do udziału? Kwestionariusz polega na odpowiedzeniu na kilka pytań otwartych dotyczących najmłodszego dziecka i zaznaczeniu odpowiedzi dotyczących stylu przywiązania w związku Wszystko anonimowo, nie mam jak dotrzeć kto co odpowiedział Gybyście miały ochotę, albo mogły jakiejś znajomej rodzince zareklamować... Piałabym z zachwytu Całość zajmuje 15-20 minut (jeżeli ktoś się rozpisze). Mam nadzieję ze nie potraktujecie tego jako spam http://moje-ankiety.pl/respond-17711/sec-3rX7o2F1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 02.04.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 to i ja oczekuję zdjęć z realizacji a o pogodzie to żal pisać, w ciągu jednego dnia śnieg, grad, deszcz i palące słońce, no i wiatr nieprzeciętny! ps. a ankietę wypełnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 02.04.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Hej Dziewczyny Ach, drzwio-wieszak przepiękny! Wyobraziłam sobie za nimi tajne przejście albo krytą szafę Może kiedyś wykorzystasz pomysł. Piszę z interesem. Niedługo chcę się obronić, ale do analizy wyników brakuje mi jeszcze kilku ankiet... A poszukuję rodziców dzieci w wieku 1-17 lat... Czy może za pośrednictwem forum nakłonię was do udziału? Kwestionariusz polega na odpowiedzeniu na kilka pytań otwartych dotyczących najmłodszego dziecka i zaznaczeniu odpowiedzi dotyczących stylu przywiązania w związku Wszystko anonimowo, nie mam jak dotrzeć kto co odpowiedział Gybyście miały ochotę, albo mogły jakiejś znajomej rodzince zareklamować... Piałabym z zachwytu Całość zajmuje 15-20 minut (jeżeli ktoś się rozpisze). Mam nadzieję ze nie potraktujecie tego jako spam http://moje-ankiety.pl/respond-17711/sec-3rX7o2F1.html Moje mają 21 i 22 jak się załapią to z przyjemnością pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.04.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Moje mają 21 i 22 jak się załapią to z przyjemnością pomogę. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sweetie100 04.04.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 wyśledziłam zwisa więc podaję - firma Hinkley Lighting, linia - cordillera (http://www.hinkleylighting.com/products/product-detail.aspx?pid=4329) z tego co się naszperałam - w Polsce nie mogę znaleźć, a zagranicą kosztuje prawie 1200 $. marzenia legły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 04.04.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 sweetie, nie poddawaj się; znajdź najpierw cylindryczne klosze, wytłumacz kowalowi-artystyście o co Ci chodzi i będziesz miała niepowtarzalny, wymarzony, tani zwis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 04.04.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 21 Nie rozumiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 05.04.2012 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 sweetie rozumiem twój zawód a kowal chyba nie sprostałby moim oczekiwaniom ankietę wypełniłam wimech, asia pewnie ma dziecko w wieku 21lat, wiec nie moze wypełnić ankiety A ja mam lenia i ostatnio nic konstruktywnego nie robię Co prawda syn rozwalił mi krzesło i musiałam się namęczyć, zeby je skleić, ale tego nie liczę. Czekam na ładną pogodę...może przyjdzie wana twórcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 05.04.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Nie rozumiem:) wimech, asia pewnie ma dziecko w wieku 21lat, wiec nie moze wypełnić ankiety Ano dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.04.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH życzy Aneta z Rodziną http://img40.imageshack.us/img40/5092/img3007q.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 ZDROWYCH, POGODNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH http://cdn20.mowimyjak.smcloud.net/t/photos/thumbnails/3173/wielkanoc_2012_jak_zorganizowac_polowanie_662x240_crop_rozmiar-niestandardowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts