gopax 08.10.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Kto i z kim walczył???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.10.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Wrażenia bezcenne Piękne zdjęcia, bardzo filmowe, na pewno filmu jakiegoś nie kręcili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 08.10.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 No ślicznie!! Cziłam się na taką bieliźniarkę dla młodej, ale tak się czaiłam czaiłam, że nadal nie ma szafy :/ Ściana świetnie się prezentuje! A lampa!! Olaboga! Cudna!!! Pasuje idealnie! Cieplutko u Was A patrz, maleństwa nie zauważyłam Dziewczyny to mają oczy A wiesz co eM zrobił z komody? BUDĘ dla psa!! hahahha Marudziłam mu, że dni już chłodniejsze i że psa mi szkoda, no to dorwał się do komody i w jedno popołydnie ocieplaną budę popełnił Jeszcze trzeba ją tylko przytargać pod dom i jakąś szmatkę wrzucić do środka i będę spokojniejsza o psinę za dnia, bo w nocy śpi w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 09.10.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Dziewczyny, w moim mieście co roku robią taką rekonstrukcję szturmu wojsk pruskich na fleszę jawornicką (1762r.) Fajna zabawa tuż pod domem Zosik jak można z komody zrobić budę? Nie szkoda Wam było mebla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 O, czego to człek się nie nauczy na FM http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/wiadomosci-24/1-wiadomosci24/11024-pobili-si-o-widnic-fotovideo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 09.10.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 kładzenia paneli, terakoty...trochę historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 22.10.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 ... odradzania się starych mebli do nowego życia,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 02.11.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Przedstawiam Wam nowego domownika. Oto Paproch http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/b.jpg http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/a2.jpg http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/a1.jpg Kompletnie nie planowałam kota w domu. Pewnego dnia jednak kuzynka dzwoni czy nie adoptuję pół-persa, albo właścicielka go utopi (kotka się puściła). Zgodziłam się bo mi się szkoda kota zrobiło. Powiedzieliśmy synowi, ze będzie kotek w domu jak bedzie grzeczny (czyli prawie nie możliwe) no i był! Tak chciał kota. Później zaczęłam jednak czytać i doszłam do wniosku, ze nie zdołam zapewnić persowi odpowiedniej opieki (codzienne czesanie, kąpiele ) znalazłam mu inny domek i zaczęłam szukać kota dla Nas Strasznie spodobały mi się koty brytyjskie (po tygodniu o dziwo stałam sie specjalista od ras, tyle się naczytałam ) ale na rasowca mnie nie stać (koszt to 1500-2000zl), a pseudo hodowli nie chciałam wspierać (tam koty po 750-850zl). Zaczęłam wiec szukać na Tablicy i gumtree. Warunek : nie chciałam kota za darmo (to oznacza ze właścicielowi nie zależy na przyszłości kota, albo to działkowiec, a działkowca nie chciałam, bo rodzice jednego przygarnęli- straszny dzikus z niego) ale nie chciałam zapłacić więcej niż 100zł (tyle bym żądała, gdybym miała kotki na sprzedać). Zawsze wychodzę z założenia, ze jak się za coś zapłaci to się bardziej o to dba. No i jak ktoś sprzedaje kota za 100zł to nie jest to pseudo hodowla Wiem, dziwne wymagania. Szukałam codziennie przez 2 tyg. i w końcu znalazłam Pani sprzedawała kotki po swojej pół-Maine Coon-ce i ojcu nieznanym, za dokładnie 100zł. Uznałam to za znak Przy okazji zakochałam sie w zdjęciu kotka od razu. Kociąt było 5. Jak zadzwoniłam po 10min. już były tylko 4. Zarezerwowałam swojego, a po 30min. ogłoszenie znikło Pani znalazła domy dla wszystkich kociąt Tych 10min. potrzebowałam żeby poczytać na forach o charakterze Maine Coonów. Uznałam, ze to kot DLA NAS Nie wiem ile w tym kociaku będzie z genów Maine Coonów (choć wygląda bardzo Maine Coonowsko ), ale na forach pisali, ze to najbardziej psi z kotów i to mnie przekonało Zawsze raczej psiarą byłam Jak widzicie kot jest cudowny!!! Ale charakter ma jeszcze wspanialszy Przyszedłdo nas i nawet nie płakał. Poszedł obejrzeć swoje nowe włościa i jak już zobaczył co i jak, to przyszedł do mnie na kolana i zasnął Kochana kuleczka, wyspała się poszła do miski, zjadła, pobawiła się i skorzystała z kuwety Duma mnie rozpierała jak nową mamusię Jest już z nami 3 dni i nie wyobrażam sobie żeby mogło go nie być Jest juz członkiem rodziny i bardzo go kochamy To koniec mojej kociej opowieści Pozdawiam, alladyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.11.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jaki śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 02.11.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Przepiękna sierść! Zazdroszczę właścicielom kotów wygody z kuwetą... Moje psisko ma już 7 mies. a nadal potrafi w domu narobić, nie potrałi małpa sygnalizować siku No ale co zrobisz, pilnuję jak mogę i wynoszę na dwór co pół godziny - jak dziecko na nicnik hihi i mam cichą nadzieję że w końcu załapie o co chodzi. A nie bałaś się, że kot wskoczy do małego, do łóżeczka? Z psem to ten luz, że nie da rady, a kot wszędzie wlezie. Ze mnie też psiara, choć nie powiem, że kotów nie lubię bo bym skłamała Nasza młoda uwielbia Gumiaka, a ona codziennie na dzień dobry ją wylizuje a ta w odwecie łapie ją za fąfle, że aż palce jej bieleją Psina tylko patrzy zdziwiona, że nie może się wyswobodzić i liże dalej Wczoraj obie mi na kolanach siedziały - dziewczyny w kupie a chłopaki grzecznie bawili się autkami. Ależ to było sielskie ps. a imię ma zajebiaszcze :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 03.11.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dzięki Powiem szczerze, ze jakos nie bardzo mnie to martwi.. To kot który jak pies zawsze przy nodze właściciela chodzi (mojej ) także zawsze raczej wiem gdzie jest, w dodatku czytając o Maine Coonach dowiedziałam się, ze są bardzo opiekuńcze w stosunku do dzieci (jak psy dosłownie) i faktycznie tak jest. Te koty nawet aportują Teraz kotek jest za mały żeby wskoczyć do łóżeczka a później będzie za mądry zeby coś malemu zrobic:) JUz teraz obserwuje go z ciekawością ale nie podchodzi, woli moje albo męża kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 06.11.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Obiecałam pokazać skrzynię jak skończę..no i skończyłam http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_2755.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.11.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Skrzynia super,a kiciuś uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 06.11.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Narobiłam się przy tej skrzyni ale nie mam zdjeć "przed" takze nie widać W każdym razie skrzynia przyjechała do Polski ze wschodu podczas wojny także trochę zwiedziła Pomalowałam ją na czarno w środku, zrobiłam nowe uchwyty i dodałam ozdoby (nie widać, musze zrobić nowe zdjecie) co się dało jednak zachowałam (okucia były zardzewiałe i rozpadały się w dłoniach, ale dałam radę) Dzisiaj mam elektryków w domu. W końcu będę miała światło w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ależ cudnisty ten Paproch Skrzynia to moje marzenie, a jeszcze własnoręcznie odnowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 06.11.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Najlepsze jest to, ze zawsze marzyłam o skrzyni, zdobyłam ją, zrobiłam ja i...miałam problem gdzie ją postawić W końcu padło na miejsce w którym stoi i chyba wygląda dobrze? A tak przy okazji, to w tle widać naszą nową kanapę, planuję jeszcze porobić trochę poduch na nią (lubię jak jest duuużo poduch), zrobić stolik przed (taki niski z desek na kółkach) i kupić TV ...w końcu i będzie pokój gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 I tu jest pies pogrzebany - pięknie kufer wpasował się w to miejsce a kanapa znakomicie pasuje do całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 06.11.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dziękuje:D Początkowo chciałam, aby kufer stanął przed kanapą i robił za stolik, ale za wysoki jest Teraz też robi za stolik, ale z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakręcona 07.11.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dzień dobry,nie pamiętam, czy już się u Ciebie witałam, ale Twój wątek podczytuję. Paproch mnie urzekł, mimo że nie jestem kociarą. Zupełnie mnie nie dziwi, że tak szybko on i jego rodzeństwo znalazło domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 07.11.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam Faktycznie Paproch potrafi zaczarować...sama tez nigdy nie byłam kociarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts