Rad-T 07.05.2002 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 WitamKilka watkow nizej toczy sie rozmowa o Ytongu - scianach a czy ktos ma doswiadczenia ze stropem Ytongowym ? Dostalem wlasnie oferte na pelen system (sciany + stropy) i zastanawiam sie czy warto. PozdrawiamRad-T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 07.05.2002 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 W jakiej cenie ten strop ? D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgb 07.05.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Też się zastanawiałem nad płytami stropowymi Ytonga, ale cena (katalogowa) mnie zniechęciła. Czy masz jakiś rabat?Obawiam się też trochę o dźwiękochłonność takiego stropu (sam BK nie jest zbyt dobrym izolatorem akustycznym).Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rad-T 07.05.2002 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Na caly system (bloczki, nadproza + owe plyty stropowe dostalem lacznie 10% z ytonga - nie rozmawialem jeszcze w hurtowni). Natomiast koszt samego stropu za 104 m2 wyszlo 16400 przed rabatem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszardj 07.05.2002 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Tak mialem ten sam problem ale tylko jedno koszty jak mi obliczyl moj architekt to zwatpilem Dalem strop ceram 50 zbrojenie + cement kosztowalo mnie to o okolo 8000 mniej niz za Ytonga strop jest to jednak pokazna kwota dlatego sie nie skusilem Pozdrawiam Ryszard...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 08.05.2002 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Witam. Mój strop Terriva ze Śniadowa, 108m kw. kosztował łącznie z wykonaniem, zbrojeniem wieńców i nadbetonem około 5000, wylewany, monolityczny byłby chyba jeszcze tańszy, więc chyba nie ma o czym dyskutować. Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rad-T 08.05.2002 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 no to fakt - w tym momencie nie ma o czym gadac a te mniej wiecej 11.000 spozytkowac zdecydowanie owocniej ))) pozdrawiam i dziekuje rad-t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts