mirawoj 22.02.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Moja projektantka zdecydowanie mi odradzała zabudowanie lodówki nie do zabudowy, a to z prostej przyczyny : lodówki do zabudowy maja inną wentylację i od dołu otwory, a jak sie zabuduje lodówkę wolnostojącą, to wentylacja tylnej ściany jest zaburzona. I jest to dla mnie wytłumaczenie dlaczego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoog2c 21.11.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Mamy tak w naszym mieszkaniu. Zwykła lodówka, zamknięta w normalnej szafie, na równi z innymi szafkami. Drzwi szafki są przymocowane takim zaczepem do drzwi lodówki i jak otwieramy szafę to od razu otwierają sie drzwi lodówki. Identycznie zrobiony jest zamrażalnik. Witam, mam pytanie, gdzie mozna dostac takie zaczepy łączące drzwiczki szafki z drzwiami lodówki? Lodówka stoi już "w szafie", niestety brakuje nam już pomysłów, gdzie szukać czegoś takiego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 23.11.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witam, mam pytanie, gdzie mozna dostac takie zaczepy łączące drzwiczki szafki z drzwiami lodówki? Lodówka stoi już "w szafie", niestety brakuje nam już pomysłów, gdzie szukać czegoś takiego? Pozdrawiam W każdym sklepie z akcesoriami meblowymi. Wygląda to mniej więcej tak: http://www.henzym.pl/foto/_uchwyt_drzwi_lodowki.jpg Idź i poproś o taki zaczep, na pewno będa wiedzieli o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts