danielon 27.08.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam, Chce w jednym z pomieszczen w moim domu wyłozyć płytki na suficie ( i na ścianach oczywiscie też) .. i moje małe zapytanko jak to zrobić? czy potrzebny jest jakiś specjalny klej zeby płytki nie odlepiły sie i nie spadły?? czy trzeba je jakoś przytrzymac np,deskami??jak to jest robione? bo kompletnie nie wiem nic na ten temt. za wszelki odpowiedzi,porady serdecznie dziekuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 28.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 proponuję abyś zapytał w tej kwestii tego właściciela http://www.telix.pl/gallery/2008/10/9507136441-2.jpg lub zrobił to w ten sposób pierw kładziesz płytki na posadzce później robisz to co na tym rysunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario0658 28.08.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 klej normalnie na klej - nie odpadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eco.pierre 28.08.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) Klej zwykły ale podłoże musi być dobre bo jak je na jakimś tynku przykleisz to jeszcze z nim odpadną. Co to za pomieszczenie ze ci płytki na suficie są potrzebne:eek: :offtopic:A jak odpadną to mam nadzieję że szpital blisko. A do układania proponuje stemple las jak przy wylewce będzie:cool: Zaznaczam ze powyższy post nie był pisany aby cie urazić, ośmieszyć itp. Za moją złośliwość przepraszam. Edytowane 28 Sierpnia 2010 przez eco.pierre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts