Gracja 13.02.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Trochę jestem przerazona wielkością tej inwestycji.Pozwolenie na budowe juz mam teraz za 2 tygodnie podłączają prąd budowklany i do maja zamierzam kupic i zmagazynowac materiały.Wybrałam suporex na zaprawę Czy to naprawdę dobry wybór? Czy nie lepiej na klej???sama nie wiem ale jeszcze moge coś zmienić _prosze o opinie! Gracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 18.02.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 ___ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 napisz z czego chcesz zbudować swój domek (przelicz rózne warianty jesteś na etapie że wszystko można zmienić ) jeżeli masz pytania udzielimy Ci porady http://www.deks.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts